ICE Deports lasten, vammaisten ja perheväkivalta uhrien

Unelma Ahosilta Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vahtiperämies uh. Kiitos tämä on hyvin surullinen asia .. Olen pahoillani, mutta laiton on laitonta

Viimeisten useita kuukausia, Obaman hallinto on hellittämättä tunnustava sitoumuksensa suunnattu vain kaikkein vaarallinen "rikollinen ulkomaalaisia." Mutta uusi raportti julkaistiin tällä viikolla maahanmuuttopolitiikasta Centerin ehdottaa, että väärä Maahanmuutto ja Customs Enforcement politiikkoja tehdä hallinto käytännössä voimaton täyttämään lupauksensa.

Kuten Braden Goyette Campus tilannekatsauksessa, ICE: n käytäntö ulkoistaminen maahanmuuton valvonnan poliisille kautta 287 ja Secure yhteisöjen ohjelmien heikentää hallinnon totesi prioriteetti karkottaa "pahin pahin." Hän kirjoittaa:

Käyttämällä näitä kumppanuuksia kasvattaa karkotus lukuja, liittohallitus luopuu valvoa etulinjan täytäntöönpanon poliisille, avaa oven subjektiivinen puhelut - olennaisesti, kaikki ongelmat, jotka vaivaavat jokapäiväistä poliisitoimintaa.

Lainvalvonta kanssa panna täytäntöön maahanmuuttolait - erityisesti alueilla, joilla raskas täytäntöönpano on poliittisesti suosittu - rutiininomaisesti tehdä harkinnanvaraisia ​​pidätyksiä suorassa uhmaten Obaman hallinnon totesi painopisteitä. Tämän seurauksena kymmeniä tuhansia paperittomien maahanmuuttajien on karkottaa koska Vähäisten rikosten, kuten liikennerikkomuksia.

Isompi kysymys on kuitenkin se, että ICE: n täytäntöönpano ohjelmat ovat pohjimmiltaan eri linjoilla Obaman hallinnon Julkisena sitoutumista kohdistaminen rikollisia. Secure yhteisöjen ohjelma, joka vaatii paikallisten lainvalvontaviranomaisten kanssa jakaa sormenjälkiä ICE, on keskeinen esimerkki tästä irrota. Ohjelma rutiininomaisesti verkot jopa väkivaltarikosten uhreille. Secure yhteisöjen laajenee nopeasti, vaikka sen poikkeavuus alkaen viraston totesi pyrkimystä luoda rikollisia.

ICE ohjelmat kohdistuvat perheväkivallan uhreille

Elise Foley klo Washington Independent kertoo, että yksi asia aiheutuvat Secure yhteisöjen on pidättäminen ja karkotus dokumentoimattomia perheväkivallan uhrien, joiden sormenjäljet ​​on merkitty poliisi kirjaa.

Foley toteaa, vastauksena yksi tällainen tapaus, ICE virkamiehet kertoivat Washington Post, että ne jatkaa toimia kaikkien rekisteröimättömät maahanmuuttajat viranomaisten tietoon, huolimatta viraston direktiivien:

"ICE voi ja ei sulje silmiään niille, jotka rikkovat liittovaltion maahanmuutto laki", sanoi maahanmuutto- ja Customs Enforcement tiedottaja Brian Hale. "Vaikka ICE: n täytäntöönpanotoimet etusijalle tuomittu rikollinen ulkomaalaisten, ICE ylläpitää harkintavalta ryhtyä toimiin tahansa ulkomaalainen se kohtaa."

Tietenkin, ICE voi harkintansa kieltäytymällä ryhtyä toimenpiteisiin väkivaltarikosten uhreille - varsinkin kun näin uhmaa hallinnon asetetut tavoitteet - mutta ei halua. Ja ilman lakeja, jotka rajoittavat selvästi ICE: n maahanmuuton valvonnan ohjelmia, Obaman hallinnon "painopisteet" määrä on hieman enemmän kuin sanahelinää.

Perhe taistelee karkotus poika Downin oireyhtymä

"Harkintavalta" on sana, joka syntyy uudestaan ​​ja uudestaan ​​maahanmuutto keskustelussa. Yhteinen kritiikki huonosti maahanmuutto on, että tungosta ja alle-henkilöstön kannusta virkamiehiä harkintavaltaansa hyväksi pimeiltä maahanmuuttajien, joilla saattaa olla perusteltu syy jäädä maahan.

Osa näistä henkilöistä kuuluu oikeudellinen asukkaat karkotetaan on teknistyminen ja maahanmuuttaja sotilaiden karkotettu jälkeen palvelevat Yhdysvaltain armeijan.

Yksi tällainen yksilö, jonka tarina on eritelty Change.org n Prerna Lal, on Hee Chun Kang, korealaisen maahanmuuttaja Downin oireyhtymä, joka odottaa karkotus muotoseikan:

Hee Chun ja Hyo Chun olivat 10 ja 7 vuotta, vastaavasti, kun vanhemmat toivat heidät Yhdysvaltoihin vuonna 1993. He jääneet sinne turisti viisumit, mutta koska perhe vetoomusta niiden puolesta vanhemmat tuli laillisille asukkaille viimeksi vuosi. Kuitenkin Hee Chun ja Hyo Chun olivat molemmat yli 21 mennessä viisumi oli saatavilla, joten he ikäinen-out ja nyt odottaa karkotus Yhdysvalloista, pois vanhemmiltaan.

Lal mainitsee useita syitä, jotka Kang karkottamista on tarpeeton, joista useimmat pohjimmiltaan siitä, että maahanmuutto virkamiehet on valta lykätä karkotusmääräyksen takia Kang erittäin epäsäännöllinen tilannetta.

Lapset karkotettiin ilman vanhempia tulla rehun huumekartellit

ICE: n osoitti ensisijaisista täytäntöönpanotavoitteista - mikä käy ilmi edellä mainituissa tapauksissa - vihje siitä, ettei ihmiskunnan luonnostaan ​​karkotusten. Mutta Texas Observer tutkimuksen Melissa Del Bosqueunderscores raakuuden joka hellittämättä pyritään karkotus kiintiöiden kustannuksella haavoittuvimpien - lapset.

Joka päivä kymmenet lapset yrittävät ylittää rajan Yhdysvalloissa, joko perheenjäsenten, tai vaivaa yhdistää perheen välillä. Nämä lapset päätyvät usein yksin ja huoltajuuden rajavartiosto, joka lähettää ne takaisin Meksikoon, missä ne sijaitsevat suojien kunnes ne haetaan. Mukaan Del Bosque lähteistä, 90000 lapsia on karkotettu Meksikoon ilman vanhempia ja 13500 ei ole haettu. Niistä hakenut, monet käsiin huumekartellien ja salakuljettajat.

Se on humanitaarinen kriisi, että mukaan Del Bosque, voisi helposti olla päinvastainen, jos virkamiehet molemmin puolin rajaa luopuivat politiikan vuoksi suojella tuhansia menetti lapsia:

Meksiko ja Yhdysvallat ovat binational sopimusten ja kotiuttamisen ohjelma suojella maahanmuuttajalasten, mutta kumpikaan maa takaa he turvallisesti kotiin. Yhdysvaltain rajavartiosto ja voisivat perustaa tietokanta seurata lasten vaarassa estää heitä pääsemästä kaduilla. Yhdysvaltain kongressi voisi myös siirtää kattavaa maahanmuuttopolitiikkaa uudistus, joka sisältää perheenyhdistämisen prosessi estää lapsia heitetään Meksikon turvakoteja. Rajavartiolaitos on jo kongressin valtuudet seuloa haavoittuvien lasten ja saattaa ne Yhdysvaltain virastot, jotka voivat auttaa, mutta kannattaa sanoa sitä ei tehdä.

Ilmeisesti, hyviä aikomuksia ja ylevämielisiä painopisteet tarkoittaa hieman, kun se tulee täytäntöönpanoa. Obaman hallinto on vetää sen maahanmuuttoa käytäntöjen mukaiseksi sen tunnustava painopisteet - tai lapsia, uhreja, ja muut viattomien jatkaa liukastua kautta halkeamia vuoksi kokous kiintiöiden ja ennätysten.

Tämä viesti on tarjolla linkkejä parhaita riippumattomia, progressiivinen raportoinnin maahanmuutosta jäsenten Media Consortium. Se on vapaa uusintapainoksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 20, 2017 | 16:50:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Sakarias Mäkäräinen
  Like 1   Dislike 1

ZCC, En lukenut artikkelia. Se sanoi, että maahanmuuttaja veteraanit oli karkotettu rikoksista. Nämä eivät saa suorittanut kansalaisuuden vaatimukset jostain syystä. Ehkä he eivät täyttäneet heidän pesti? Maahanmuuttajien veteraani ei ole sama kuin kansalainen. Haluan tehdä tämän selväksi. Jos värvätä, palvella kunniallisesti ja saada kansalaisuuden sitten suuri. Nämä ovat ihmisiä, haluamme muuttaa tänne. Mutta kaveri, joka liittyy tarjolla kaksi kuukautta ja saa heitti huumeiden tai muun rikoksen on edelleen eläinlääkäri. Hänet dishonorably päätetty, mutta hän on eläinlääkäri. Joten, jos ne karkotetaan "veteraani maahanmuuttajia", epäilen nämä olivat ihmisiä, jotka eivät täyttäneet velvollisuuttaan.

Toukokuu 20, 2017 | 21:07:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Vili Mäkinen
  Like 5   Dislike 1

Olen samaa mieltä Tori mutta jos olisin sinä en halua vaivata. Ei ole väliä kuinka monta kertaa yrität selittää joitakin ihmisiä, että tunteet ja toimet eivät perustu mitä Lionel kertoo se kuuluu kuuroille korville ja ja YK avattu mielet. Ei kun olen nähnyt mitään näistä ihmiset valittavat, että olen rasisti keksiä idea miten auttaa ihmisiä, jotka tarpeettomasti karkottaa tai käsitelty epäinhimillisesti. Pidän toiset uskovat, että tämä maa pitäisi auttaa hädänalaisia ​​mutta tuntuu, että se on tehty niin, viime vuosina, että se on asettanut meidät tilanteeseen, tarvitsevat apua. On olemassa syy miksi Yhdysvalloissa ja muissa maissa on maahanmuuttopolitiikan paljon kuin muita lakeja. Valitettavasti joskus on ihmisiä, jotka hyödyntävät valtaansa ja meidän pitäisi vedota ja tehdä mitä ikinä tarvitaan saada nämä ihmiset pois heidän asemansa. Kuitenkin, se ei tarkoita koko laitoksen kärsiä käyttäytymistään. Että yhtä rasistinen kuin jotkut ihmiset olen tavannut muissa maissa vihaavat amerikkalaisia, koska he ajattelevat meidän kaikkien on toimittava ja hyväksy tapaa meidän hallituksemme on. Kuuntele bändin Crass lauluun Jos kukaan ei hallituksen

Toukokuu 20, 2017 | 21:53:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Aapo Tuomela
  Like 2   Dislike 1

Rasismi, muukalaisviha, kiihkoilu ja suvaitsemattomuus kukoistaa kansakunnat, jotka on huonompi koulutusjärjestelmät tuloksena abysmally tietämätön väestössä. Katso, missä tämä on johtanut Yhdysvalloissa Koko oma sosiaalinen eetos on pahoin vaurioitunut varojen ulkomailla Savage sotilaalliseen hyökkäykseen sijasta epätoivoinen tarpeisiin kotimaista infrastruktuuria.

Toukokuu 21, 2017 | 05:42:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Isko Ahokainen
  Like 4   Dislike 1

osa 2 ei kukaan todella, että laittomat maahanmuuttajat eivät ole valua meidän sosiaalipalvelut ?? vain tarkistaa paikalliselta sairaaloissa ... jos löydät kaikki vielä avoinna jälkeen he menettivät niin paljon rahaa Terveydenhuollon laittomille maahanmuuttajille että koskaan maksettu laskunsa ... se on yksi syy niin monet sairaalat meni rikki ja joutui lopettamaan ... mieti mitä se maksaa rahoittaa huolehtiva suhtautuminen kaikille ja ehkä saatat pystyä näyttämään joitakin huolestuttaa monia asuu köyhyydessä tässä maassa liian ... now..i'm varma, että jokainen todella välittää kaikille muuta ja haluaa maailmassa elää loistossa, rauhaa ja harmoniaa ... se on erittäin mukava toive ... todellisessa maailmassa, tämä kaikki kustannukset money..are olet valmis maksamaan hinnan teidän anteliaisuus kaikille ??? Uskon, että auttaa ketään tulevaisuudessa, ihmiset tai animals..we joutuvat leikata nyt ja koota .... niin, että meillä on noin tulevaisuudessa pystyä auttamaan ....

Toukokuu 21, 2017 | 10:41:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Mimmi Auer
  Like 3   Dislike 0

En ole kylmä sydämestä ja uskon, että jos yksi palvelee meidän armeijamme, niiden olisi voitava tulla oikeudellinen kansalainen. tämä on hyvin erilainen kuin vanhemmat ja lapset on erotettu, koska vanhemmat laillisen ja lapset eivät tai päinvastoin. jos he haluavat pysyä yhdessä perheen, anna ne kaikki palata maahan niiden alkuperästä, tai yksi ryhmä palaa. nyt ennen kuin kirjoitat minulle siitä, miten kylmä sydämestä ja uncaring olen, sinä päätät. mitä meidän pitäisi Amerikassa, laillisille asukkaille, luopua maksaa laittomille maahanmuuttajille, jotka saavat vapaa hoitoa, apua ja aina niin paljon meidän läänissä meidän kustannuksellamme. me luopua puolet poliisi ja palokunta suojaukset? miten päästä eroon sosiaaliturva ja sosiaaliturva vammaisuuteen, joten haluan vain päästä siitä eroon ja kaikki köyhät vanhukset ja rujo voi päätyä kuolevat kaduilla edessäsi, tai haluan vain päästä eroon etumatkan, ohjelma auttaa lapset saada valmiiksi koulujärjestelmään .... ja haluan vain päästä eroon kaikista työttömyyden ja työhön liittyvän vamman etuja ... miten on? ... so..you haluavat pitää kaikki laittomia täällä ja maksaa ne. ..then voit päättää, mitä ohjelmia saa peruttu maksaa siitä ... se on mukava ja ihanaa olla niin jalomielinen kun ei huoleksi, mutta kun joudut maksamaan laskun, näkökulma tulee paljon eri ...

Toukokuu 21, 2017 | 16:33:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Mariitta Mäkelä
  Like 5   Dislike 0

Minun täytyy vain vastata uudelleen ja tässä miksi: Olen todella tuntuu hetki eri mieltä miten joku muu tuntuu olet "epäinhimillisiä, tuomitseva, rasistinen" jne tarkoitan hetki laitoin mieltä siellä, että oli lopussa kaikki discusion. Yhteinen jos aiomme työskennellä yhdessä muuttaa asioita sinun täytyy olla avoimia ja antaa laskuri keskustelua. Minulla lausunnon fact.If rikot lakia on seurauksia. Olen kuitenkin myös nähdä, että muut puoli tässä on ihmisiä karkotetaan tai vangittuna, jotka ovat täällä laillisesti. Joten sen sijaan, että yrittää todistaa, että yksi lausunto on parempi kuin toinen tai vain valittaa siitä viesti aluksella mitä voimme kaikki tehdä yhdessä osoittaa, että vallanpitäjät, että olemme eri mieltä tästä. Katsotaanpa ratkaisua sijasta väittäen ja päätellen jokainen joka on samalla tavalla sanomme, että muiden pitäisi ei toimivan.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha