Hyväksyminen Tilastot

Sirpa Salminen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lisätietoja Basic hyväksyminen statistics.By Jennifer ChaitHealth Expert

Hyväksyminen tilastot on helppo löytää. Useiden eri virastojen ja järjestöjen seurata tilastot että kuka tahansa voi katsella. Kuitenkin hyvän kokoinen määrä hyväksyminen tiedot ja tilastot ovat puutteellisia, ja jotkut tiedot ovat virheellisiä.

Rajoitukset Hyväksyminen tilastot

Yksi parhaista paikoista aloittaa haun, jos etsit online-tietoja adoptioista, on Adoption.com. Adoption.com tarjoaa hyvää tietoa siitä, miksi tilastot voivat olla niin rajoittava laajuudeltaan - jotain kaikille, jotka haluavat antaa tai tutkimuksen hyväksymistä pitäisi ymmärtää. Joitakin syitä, miksi tilastoja hyväksyminen voi tuntua hieman outoja ovat seuraavat:

 • Takaisin vuonna 1975 siellä oli aika paljon liittyvien tilastojen hyväksyminen ongelmitta National Center for Social Statistics. Tähän mennessä tämä oli kattavin tilastotietojen kerääminen. Kuitenkin, että oli kauan sitten. Käyttöön tiedonkeruujärjestelmiä todennäköisesti eivät olleet yhtä kattava kuin nykyään, ja löytää ihmisiä, jotka muistavat tutkimus käyttäytyminen juuri voisi olla kova.
 • Sitten sävyä NCS liuennut niin, että myös rajoittaa todellinen määrä tilastotietojen käytettävissä.
 • Jotkut tilastojen meillä on käytettävissä ovat vapaaehtoisesti vain. Esimerkiksi, amerikkalainen yleisö Human Services Association kerää tietoa sekä sijaishuollon ja lasten järjestelmässä, jotka ovat saattaneet lopulta hyväksytty.
 • Vuonna 1997 hyväksyminen ja Safe Perheet laki hyväksyttiin ja että, niin olivat parempia tiedonkeruumenetelmiä. Kuitenkin 1997 on melko uusi, siltä osin kuin hyväksymistä tiedot menee.
 • Uusimmista hyväksyminen tilastoissa tehdä prosessista entistä monimutkaisemman, koska lukemattomat yksityiset toimistot keräävät omia tietojaan. Tämä tarkoittaa, että ei ole standardeja eikä sääntöjä. Kaiken huipuksi, suuri osa näistä tiedoista kerätään tutkimuksia, jotka eivät ole kaikkein tilastollisesti totuudenmukaista työkalut tiedon keräämiseen - paljon tilaa ihmisille laiminlyönnistä ja virhe.

Hyväksyminen tilasto perusteet

On joitakin yleisiä tyyppiset tiedot, joita voit kerätä tilastoista noin hyväksymisestä. Jos menet lastensuojelulain Information Gateway voit etsiä raportteja ja tilastoja useita hyväksymistä asioista. Joskus raportit ovat muutaman vuoden vanha, koska se oli viimeinen kerta, kun he kerätään ja yhdistetään tietoja adoptioista. Nämä raportit ovat aiheita, kuten ...

 • Yleensä - kuinka monta lasta hyväksyttiin vuonna 2000 ja 2001: Hyvä yleinen arvion kaikista Yhdysvaltain lapset tehty vuosiksi totesi. Esimerkiksi tämä mietintö tarjoaa kierroksen ylös lukuja, kuten, noin 127000 lasta kaikissa hyväksyttiin Yhdysvalloissa vuosittain.
 • Kuinka monet ihmiset pyrkivät hyväksymään.
 • Trendit perhehoitoon ja hyväksyminen.
 • Maahanmuuttaja viisumi, orvoille tulossa Yhdysvaltoihin.
 • Kansainvälinen adoptio: suuntauksia ja kysymyksiä: Tämä kattaa kasvaa ulos adoptiot tapahtuu, yhdessä ominaisuudet adoptoitujen lasten muista maista.

Kaikki raportit ja toiset lastensuojelulain Information Gateway ovat ilmaisia. Voit tilata joitakin ja lataa eniten.

Muut paikkoja löytää Tilastotietoa hyväksyminen

Yksi hyvä paikka löytää tilastoja hyväksyminen ovat blogeja. Yhä useammat vanhemmat dokumentointia faktoja hyväksymistä, ja omat henkilökohtaiset kokemukset hyväksymisen niiden blogeja. Hyviä blogeja, jotka tarjoavat perustiedot, tilastoja, ja henkilökohtainen kokemus ovat:

 • Jalustin Queens ja siittiöiden Palace Jesters: Tämä linkki menee erityinen sivu tämän blogin, jossa bloggaaja on koonnut mikä näyttää olevan suurin luettelon hyväksyminen blogeja tiedetään mies. Tämä bloggaaja kuuluu paitsi yleisen käytön blogeja, mutta lapsettomuus blogeja, IVF blogeja, Kotimaan hyväksyminen blogeja, blogeja samaa sukupuolta olevien parien jotka haluaisivat hyväksyä, yksinhuoltaja hyväksyminen ja paljon muuta. Tämä on erittäin suositeltavaa ja hämmästyttävä luettelo resursseja kaikille ihmetellä mitään hyväksymistä.

Voit myös katsoa kirjoja joitakin tilastoja. Muista kuitenkin, että kirjat sisältävät tilastot voivat olla vanhentuneita melkein ennen kuin ne julkaistaan. Silti kirjat on syytä tarkastella, koska monet kertoa teille, kuinka löytää nykyistä hyväksymistä tilastoja ja miten saada yhteyttä paikallisten virastojen, jotka voivat auttaa sinua.

 • Ultimate Insider opas Hyväksyminen: Kaikki mitä tarvitset tietää Kotimainen ja kansainvälinen hyväksyminen
 • 10 askelta onnistuneeseen kansainväliseen adoptioon: Opastettu työkirja tulevaisuudentutkimuksen vanhemmille
 • Hyväksyminen Resource Book, 4. painos

Lopuksi sinun kannattaa kokeilla hyväksymistä foorumeilla; voit nähdä, missä muut ihmiset kerätä tietoja.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Terve sydän Valikko
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha