Hyvä elämä

Vihtori Kolkka Tammikuu 27, 2017 Terveys 25 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyvä elämä

Eläkkeelle siirtymisen valmistautumiseksi, sinun täytyy tehdä suunnitelma hyvissä ajoin. Se sisältää menojen viisaasti tänään, ja älä luota lottovoitto.

Golfia, purjehdus, matkustaminen-mitä elämä nuo 65 käynnissä vs. 25-vuotias eläkeläisiä elää ne televisio mainoksia! Monille meistä, että päivä tuntuu liian kaukana edes ajatella. Aikaisemmin meidän suunnittelu alkaa kuitenkin paremmin meidän mahdollisuudet ottaa taloudellisen turvallisuuden ja vapauden eläkkeelle siirryttäessä.

Riippumatta meidän ikä, valmistautuu nyt antaa meille mahdollisuuden elää tulevaisuuden unelmia: käynnistää liiketoimintaa, maksaa grandkids "college koulutus, tai ostaa loma-asunnon. Näin voit tehdä eläkkeelle unelmistasi totta:

Visualisoi Your Future

Kirjoita alas tavoitteesi lyhyellä aikavälillä, keskipitkällä aikavälillä ja pitkällä aikavälillä. Tämä auttaa sinua keskittymään siihen, mikä on tärkeää sinulle ja voit mitata edistymistä.

Tehdä suunnitelma

Selkeä kuva nykyinen taloudellinen tilanne avulla voit luoda strategioita vie sinut missä olet, missä haluat olla. Rahoitusalan asiantuntija voi tarjota puolueetonta neuvontaa, joiden avulla voit luoda nettovarallisuuden selvitys, jossa esitetään, mitä omistat ja mitä olet velkaa, ja auttaa sinua muotoilemaan tuhlaussuunnitelman saavuttaa tavoitteesi.

Maksaa alas Velat

Lyhennetään velkoja korkeat korot. Jos olet taipuvainen rahaa, vaan kokeile investoimalla Kanada Säästöobligaatiot läpi työnantajan palkkalistoilla säästöohjelma tai järjestää kuukausittain RRSP panos ennakonpidätykset.

Aloita RRSP

Se vähentää veroja ja voit säästää eläkkeelle ja osallistua asunnon ostajien Plan. Sen avulla voit peruuttaa jopa $ 20,000 verovapaita oman RRSP ostaa ensimmäinen kotiin.

Rajoita Mortgage Koko

Älä luota lainanantajan määrittää, mitä sinulla on varaa. Laske ei vain maksuja, pääoma, ja korot, mutta kaikki muut kustannukset asumisesta, mukaan lukien vakuutukset, kiinteistövero, huolto, apuohjelmat, ja kalusteet. Aina jää riittävästi liikkumavaraa, jotta voit hallita kiinnitys maksuja pitäisi korot nousevat.

Luodaan hätärahaston

Syrjään tarpeeksi kattamaan laskut vähintään kuusi kuukautta. Verovapaa säästötili äskettäin käyttöön liittohallitus on loistava tapa tehdä tämä. TFSA voit osallistua jopa $ 5000 vuodessa. Korko nämä varat ansaita on verovelvollisuuden ulkopuolella ja voit nostaa rahaa niitä tarvittaessa-verovapaita.

Älä luota lottovoitto

Todennäköisyys voittaa lotossa ovat vähemmän kuin yksi miljoonasta. Paras vaihtoehto elää eläkkeelle unelmiesi? Vietä viisaasti tänään ja suunnitelma huomenna.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha