Hylkää Vaihteleva Ehdot

Anselmi Holopainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tavanomaisessa liiketoiminnassa käytetään säännellään pitkäaikainen lakeja ja tapoja, jotka oli kehitetty, jotta ne reilua molemmin puolin. Viidenkymmenen viime vuoden aikana - periaatteessa, koska luottokortit tuli suosittu - nämä säännöt on vähitellen syrjään. Nyt kaikki säännellään "ehdot ja edellytykset", että yrityksen osapuoli voi muuttua milloin tahansa. Tee parasta välttää liiketoimintaa ehdoilla.

Kun 1970-luvulla ja kerran 1980-luvulla, olen "otti lainaa". Molemmissa tapauksissa, lainasin rahaa erityinen korkokanta ja oli kiinteä takaisinmaksuajan - joita ei ole voitu muuttaa pankki, kunhan tein maksuja ajoissa.

Voit silti lainata rahaa tällä tavalla, mutta useimmat luottotoimet ovat erilaisia ​​nyt: he ovat tehneet mukaan "ehdot ja edellytykset", joiden avulla pankit muuta mitään he haluavat.

Mitä henkilö järjissään suostuisi lainata rahaa ehdoilla lainanantaja voi muuttua milloin tahansa? Pankit ovat yritykset, joiden ainoa motivaatio on maksimoida voitot: Ne aina muuttaa ehtoja jotta imeä enimmäismäärä rahaa asiakkailleen. Se mitä yritykset tekevät.

Ainoa todellinen raja pankkien ehdoista ja kunto tulee kilpailua. Vaikka he tekevät suurimman osan rahaa pahimmillaan asiakkaiden pankit myös siisti summa kun minun kaltaiseni ihmiset käyttää luottokorttia liiketoimista, koska pankit ansaita maksua jokainen tapahtuma. Pankki, joka muuttaa sen ehtoja tavalla, joka hyppysellinen nämä ihmiset voivat menettää kannattavaa liiketoimintaa - koska minun kaltaisiani ihmisiä on muita vaihtoehtoja.

Kilpailu on yleensä toiminut auttaa kaikkia, koska toimielimet ovat perinteisesti ollut vain yksi tai muutama laajasti sovellettavissa sarjaa ehtojen, joista jokainen soveltaa suuri määrä asiakkaita. Mutta laitokset vain teki sitä, koska se oli kätevä niille. Nyt tekniikka tukee sitä, odotan, että yritykset alkavat siirtyä kohti yksittäiset ehdot ja edellytykset.

Pitkälti samalla tavalla lentoyhtiöt muutti jolla on erilainen hinta jokaiselle istuin lentokoneessa, odotan että muut yritykset - lopulta, kaikki muut yritykset - alkaa tekemään samoin. He yrittävät lukita sinut heidän palveluun, ja sitten tunkilla hinnat riippumatta imee eniten rahaa ulos sinusta.

Se voi saada paljon pahempi, vaikka - ja mielestäni se tulee.

 

Oletetaan yritys haluaa nostaa hintoja, mutta identifioi sinut asiakas, joka luultavasti pudottaa palvelun sijaan maksaa enemmän. Sen sijaan, että nostaa sen maksun mukaan vain muutaman dollarin, se nostaa maksu kymmeniä tai satoja dollareita, toivoen, että sinun ei peruuttaa ennen uuden maksun astuu voimaan. Toki se menettää yrityksesi, mutta se olisi menettänyt että muutenkin. Jos olet suostunut ehtojen että liiketoiminta voi muuttua milloin tahansa, tämä on luultavasti täysin laillista.

Business älä tee tätä paljon, mutta vain käytännön syistä - ne murehtia huonoa julkisuutta, ne epävarmaa, he voivat kertyä että kohtuutonta viime maksu, he vihaavat menettää asiakas, jos ne " ve arvata väärässä suurin olisit valmis maksamaan, ja koska se on ollut vaikea hallita ehdot jokaiselle asiakkaalle. Teknologia tarkoittaa viimeistä rajoitusta ei enää sovelleta, ja tekee kaikki muut heikompi kuin ne käytetään olla.

Et voi täysin välttää muuttuja ehdot. Monet palvelut eivät ole käytettävissä määräaikaisia. Vaan välttää niitä, kun voit - ja aina mennä niin käsitellä silmäsi auki. Ajatella:

 • Mikä voisi palveluntarjoajan muutos, joka maksaisi sinulle eniten rahaa?
    
 • Voiko muutokset vaikuttavat vaikuttaa sinuun, vaikka perut heti?
    
 • Jos reagoida niin nopeasti kuin mahdollista epäedullista muutosta, mikä on sinun pahin menetys?
    
 • Kuinka paljon aikaa ja vaivaa se aikoo seurata asioita riittävän tarkasti, että voit reagoida ajoissa?
    
 • Kuinka paljon se häiritä elämääsi, jos sinulla on ollut äkillisesti peruuttaa palvelu, jonka ehdot tuli hyväksyttävää?
    
 • Onko parempi vaihtoehto - joka saattaa maksaa hieman enemmän, mutta se avulla voit välttää tulevasta keskeytymisestä?

Jos olet suostunut ehtojen että liiketoiminta voi muuttua milloin tahansa, ja et odota melko paljon joka liike muuttaa ne haista paska haluamallaan tavalla on kannattavinta heille, niin mielestäni yksinkertaisesti don ymmärrä mitä yritykset ovat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha