Häätää Monsanto!

Tuire Paasilinna Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Elä pitkään ja menesty! ty Toivotaan Havaiji on onnistunut. Čisto ZLO. Allekirjoitettu vetoomuksia, kiitos. Meidän täytyy kieltää GMO.

On aika seurata johto Hawaiians jotka työskentelevät häätää Monsanto mailtaan ... ja hyvästä syystä. Monsanto ja muut yritykset ovat vuokranneet maata koulujen kokeiluihin geneettisesti muunnettuja siemeniä ja torjunta-aineita. Organisaation Hawaii GMO tuomioistuin on käynnistänyt kampanjan kertoa Kamehameha koulut - yksi maanomistajien joka on vuokrannut maata Monsanto - häätää kemian alan yritys. Ne myyvät tarroja ja hattuja nostaa rahaa Tämän keskeisen Havaijilla.

Hawaii GMO tuomioistuin Kokoomus jakoi tämän pakottavia videon. Se esittelee järkyttävä uutisia kaappauksesta hedelmällistä viljelysmaata Monsanto, BASF, Dow, DuPont, Syngenta ja muut GMO siemeniä ja torjunta yritykset laajamittaiselle kokeilu muuntogeenisten organismien ja torjunta-aineita.

Video selittää myös, miten Havaijin yliopiston yhteydessä Department of armeijan suoritti kokeita testata harsuuntuminen vaikutukset tunnettu karsinogeeni Agent Orangen viidakoissa Kauai aikana 1967-68. Ja mikä yritys loi kamala toksiinia käytetään Vietnamissa ja testaamiseen Kauai? Arvasit oikein: Monsanto! Traaginen väärinkäyttö Yhdysvaltain kansalaisten on jatkunut Havaijilla.

Video Hawaii GMO tuomioistuin yhtyy tarina Anthony Palazzolo, entinen luomuviljelijä Havaijilla, joka joutui luopumaan hänen toimeentulonsa koska maa ja vesi oli niin myrkyllinen, että hän sairastui syötyään luomutuotteiden hän kasvoi. Hän kertoo, että hänen viljelysmaata ympäröivät maa käytetään tutkimukseen mainittujen yritysten edellä.

Katso video seuraavalla sivulla!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Tammikuu 13, 2018 | 15:57:41 | myöhemmin 1 vuosi
Senni Heikkilä
  Like 1   Dislike 1

Täytyy valvoa - Thierry Vrain eläkkeellä 10 vuotta sitten pitkän uran maaperän biologi ja päättyi johtaja osaston molekyylibiologian käynnissä omaa tutkimusohjelma insinööri sukkulamatovastustuskyvyn geenien viljelykasvien. Hänen eläkkeelle uransa puutarhuri hän oppi kuusi vuotta sitten, miten maaperän ekosysteemin todella toiminnot ja on saarnannut siitä lähtien. Hän löytää itsensä hyvä tuntemus geenitekniikan teknologian ympäröimänä ihmiset pelkäävät joutuvansa satuttaa he syövät. Hän totesi, että hän ei voi sivuuttaa niitä enää on liittynyt kampanjaan kouluttaa kuluttajille mahdolliset terveysongelmat raportoitu viime tieteellisessä kirjallisuudessa. Lue lisää

Tammikuu 13, 2018 | 23:46:33 | myöhemmin 1 vuosi
Virpi Hietalahti
  Like 2   Dislike 1

Mikä yritys! Ei osalta Ympäristö, vesi, eläimet, ihmiset. Tällaiset myrkyllisiä kemikaaleja ja he pitävät tätä on kunnossa No, se ei ole! En halua tätä minun ruokaa!

Tammikuu 15, 2018 | 05:27:02 | myöhemmin 1 vuosi
Teijo Niinistö
  Like 1   Dislike 0

Enemmän ihmisiä, jotka allekirjoittavat vetoomuksen ja enää osta niiden tuotteita on paljon voimakkaampi vaikutus ja ne täytyy vaari jokaiselle ihmiselle.

Tammikuu 15, 2018 | 13:32:46 | myöhemmin 1 vuosi
Heleena Kauppi
  Like 4   Dislike 1

Kuinka paljon enemmän ihmisiä Monsanto .... tappaa? He melkein tappoi minut Vietnamissa. Ne ovat vielä yrittää. Älä usko mitään he sanovat, tulostaa tai tehdä kauniita kuvia noin. Mielestäni ne ovat ehdoton valehtelijoita ja KILLERS!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha