House republikaanit Äänestä alas velka kattoon lisäys Just Because

Jalmar Lehtinen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Totesi. Kiitos.

Luulisi, että olisi tärkeä äänestys. Onhan kongressiedustaja Ron Paul todellisuudessa kesti vapaapäivän kampanjoinnin, jotta palata Washington olla siellä se.

Mutta ei, se oli kaikki vain laulu ja tanssi, kuten parlamentti tänään äänesti alas nostamalla velka kattoon, 239-176. Äänestys, joka oli enimmäkseen pitkin puoluerajojen, ei yhtään mitään, koska presidentti Barack Obama voi veto kieltäytymisensä, ja republikaanit puuttuu 2 / 3rds tarvittavaa enemmistöä ohittaa.

Joten mitä järkeä oli koko äänestyksen? Fox News vahvistetaan se oikein mukavasti. "O antaa ilma kansi jäsenille vielä säätää velan raja nostettava, lainsäätäjät sallittu molemmat talot kongressin äänestää päätöslauselmia paheksunnan." Toisin sanoen, "niin" äänestää "moittivasti" velan katto hylkää vaellukselle velan raja. Plus, tämä antaa jäsenille hyvä mahdollisuus parjaavat presidentti, vent noin velka ja näyttää hyvältä, koska he eivät äänestä nostaa velan kattoon. Itse asiassa, he äänestivät "hylätä" presidentti Obaman pyyntöön lisätä velan raja. "

Toisin sanoen, 239 Talo jäsenet, lähinnä republikaanit, juuri äänestäneet, että ne aikovat ajaa vastaan ​​Barack Obaman ennätys niiden reelections takaisin kotiin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Helmikuu 15, 2018 | 00:18:30 | myöhemmin 1 vuosi
Alvar Tarkki
  Like 0   Dislike 1

Regressiivinen republikaaninen puolue No on jarrutuspolitiikkaan, pahantahtoinen, thuggish, uskonnollisesti fanaattinen, tieteellisesti tietämätön, korruptoituneita, tekopyhä, muukalaisvihamielisten, rasistinen, seksistinen, homofobinen, evoluutio ja ilmaston lämpenemisen kieltävät, öljyinen, anti-ympäristö, anti-terveyteen, anti Kuluttajaliiketoiminta, anti-valinta, anti-koulutus, anti-99%, liitto selättäminen, Medicare ja sosiaaliturva alentamalla, verotuksellisesti vastuutonta, autoritaarinen, itsekäs, ahne, out-of-touch, puuttuu myötätuntoa, sotaa lietsova, ja muuten vaarallisia. ÄLÄ KOSKAAN äänestää republikaaneja.

Helmikuu 15, 2018 | 07:27:54 | myöhemmin 1 vuosi
Kusti Kauppi
  Like 1   Dislike 2

Portland, jos velka katto ei kohoa, joukot eivät saa maksaa, muun muassa. Vaikka en ole varma miksi vaivautunut vastata teille, koska viestisi oli vain tekosyy roskapostia.

Helmikuu 15, 2018 | 07:34:06 | myöhemmin 1 vuosi
Eliel Rantanen
  Like 1   Dislike 2

Eric että yhtäläinen syyttää väite on väsynyt ja ole aina asianmukainen. Kyllä, siellä on paljon syyttää kiertää, myös meille. Mutta tässä tapauksessa republikaanit ansaitsevat enemmistö syyttää, ja olisi otettava vaikutuksia se. Heidän täytyy kutsua niiden paska, ei anteeksi sitä.

Helmikuu 15, 2018 | 08:57:33 | myöhemmin 1 vuosi
Tatu Aho
  Like 3   Dislike 0

Sormella at republikaanien tai demokraattien ei meille mitään hyvää, molemmat osapuolet ovat syyllisiä sekä itseämme vaalissa näitä hölmöjä. Maamme on rikki! Jos hallitus ei hallitsemaan menoja ja pian saamme dollari romahtaa. BRIC kansat ovat jo hitaasti luopumista dollarin. He tietävät voi vetää rahansa pois nopeasti koko järjestelmän romahtavat.  Frances C. Kyllä muistan, mitä tapahtui viime kerralla he taistelivat nostaa velan raja. Ei mitään! He loivat Super komitea että he tiesivät epäonnistuisi. Ja tässä sitä taas ollaan.

Helmikuu 15, 2018 | 15:02:24 | myöhemmin 1 vuosi
Eliina Heiskanen
  Like 5   Dislike 1

Oikeastaan, en halua velan kattoon nosti !!! Haluan meidän aloittaa häviämiseksi meidän veloista !!! Olen jo lähdössä tekemään oman osani, kun Bushin veronalennuksia päättyy! Olen lopetetut internetpalvelu peruuttamalla modeemia palvelu. Muutaman päivän, aion postituslistalle modeemi takaisin itsellesi osoitettu laatikko selkeä. Oma monimutkainen aloittaneet ilmaisen Wi-Fi: noin kolme kuukautta sitten, ja päätin hyödyntää sitä. Oikeastaan, ilmaisen Wi-Fi-palvelun on paljon parempi kuin Clear modeemi. Joten, olen lucked tässä tilanteessa !!!

Helmikuu 15, 2018 | 22:58:34 | myöhemmin 1 vuosi
Helvi Kuusela
  Like 4   Dislike 2

Lee W. olin iloinen. Kuka tiesi Prez oli niin viileä ääni?

Helmikuu 16, 2018 | 07:24:20 | myöhemmin 1 vuosi
Nikolai Haavisto
  Like 3   Dislike 0

Olen iloinen parlamentti on kieltäytynyt nostaa velan kattoon. On aika leikata valtion velkaa. Maamme ei ole varaa barrow enää momoney. Maamme on jarru. Maamme tarvitsee säästää rahaa. On aika tehdä suuria leikkauksia julkisia menoja.

Helmikuu 16, 2018 | 12:37:01 | myöhemmin 1 vuosi
Kustaa Koskenniemi
  Like 4   Dislike 1

Velka on sidottu biljoonia dollareita Omien * joukkovelkakirjalainojen * osti sijoittajat maailmanlaajuisesti.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha