Homeschooled Uskonnolliset Lapset ehkä ole oppia mitään, laillisesti

Anssi Kauppinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos tyfs

On tiettyjä aiheita voi odottaa uskonnollinen vanhemmat, jotka homeschool ei opettaa lapsiaan: evoluutio, sukupuolivalistusta ja ehkä jopa tiettyjä osia historiasta. Kuitenkin opetussuunnitelma vapaa matematiikka, lukeminen, kirjoittaminen tai periaatteessa mitä etänä akateeminen ei kuulosta paljon lintukuvaus lainkaan. Kuitenkin, Laura ja Michael McIntyre Texas puolustavat kuulunutta oikeutta ei opettaa heidän yhdeksän lasta mitään lainkaan nimissä uskonnonvapautta.

Mukaan McIntyre: n omat lapset, heitä ei opeteta paljon mitään - syrjään hengelliset laulut - aikana Kotikoulu koska heidän vanhempansa kertoivat heille tempaus oli lähellä. Sukulaiset raportoitu McIntyres viranomaisille siitä täysin tehoton homeschool. Virkamiehet todella joutunut puuttumaan kun McIntyre vanhin lapsi karkasi ja pyysi kirjoilla julkisessa koulussa, jotta hän voisi todella oppia jotakin.

Hallitus tutkittu ja päättivät pudottaa niiden alkuperäiseen koulupinnaus maksuja, mutta sitten McIntyre perhe päätti pitää tässä tapauksessa elossa oikeudessa. Niiden Bützow väittävät, että valtio syrjii kristittyjä ja osoitti "hätkähdyttävä väite lakaistaan ​​hallitusvallan." Kuinka kehtaat Texas yrittää kertoa Kotikoulu vanhemmille että heillä todella on opettaa lapsilleen jotain! Uskonnonvapaus!

Tämä oikeudellinen taistelu saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta se on myös irtoaminen hieman valoa miten heikkoja Kotikoulu säännökset ovat monissa osissa maata. Jotkut enemmän ongelmia löytöjä ilmoittamat KRGV:

1. Ei Vastuullisuus

Vain noin puolet valtioiden maassa edellyttää, että opiskelijat Kotikoulu ympäristöissä tehtävä muodollinen arviointi sen varmistamiseksi, että he oppivat. Mikä pahempaa, kuitenkin se, että 24 valtiota, jotka vaativat arviointia, vain yhdeksän on raportoitava tulokset / tuloksia takaisin valtiolle. Mitä hyötyä ovat arvioita, jos opettajat eivät ole vastuussa täyttävät tietyt tavoitteet?

2. oppilaat ja opettajat eivät ole edes Rekisteröity

Texas paras arvio, on 300000 opiskelijaa valtion osallistumisesta kotiin kouluissa. Se tuntuu luku pitäisi olla konkreettinen, mutta Texas ei edellytä perheitä rekisteröidä homeschool hallituksen kanssa. Lisäksi opettajat homeschools eivät tarvitse sertifiointi ja opetussuunnitelmia ei tarvitse hyväksyä valtion. Texas ei ole yksin näiden LAX standardit - 10 muiden valtioiden ottaa samaa lähestymistapaa.

3. Homeschool Standardit ovat vähenemässä

Mitä enemmän vanhemmat kääntyvät Kotikoulu - noin 3 prosenttia opiskelijoista valtakunnallinen nyt osallistua homeschools - asetukset ovat vain irronnut. Äskettäin lainsäätäjien Utahissa, Pennsylvania, New Hampshire, Arkansas, Minnesota ja Iowa ovat kaikki onnistuneesti äänesti päästä eroon joistakin nykyisiä Kotikoulu standardit antaa vanhemmille enemmän vapaat kädet.

4. Politiikka Trump hyvinvoinnin Kids

Ei ole yllätys, että ovat alhaisimmat vaatimukset homeschools ovat myös tunnettuja konservatiivinen politiikka. Vaikka paljon lapset jäädä osattomiksi näissä sääntelemätöntä homeschools, lainsäätäjät ovat läpi sormien näiden kysymysten välttämiseksi häiritsee niiden fundamentalistiset äänestäminen pohja.

5. Jo Barely olematon määräyksiin voidaan pyyhkiä pois Täysin

Koska Texas korkein oikeus koostuu kokonaan konservatiivinen tuomarit, siellä on kunnollinen mahdollisuus, että ne voivat tuntea joitakin samoja paineita, jotta vanhemmat voivat "kouluttaa" heidän lapsensa kuitenkin näkevät ilman hallituksen tunkeutumisen. Jos Hallitusneuvos puolelta McIntyres tässä tapauksessa olisi olennaisesti poistaa kaikki vaatimukset Kotikoulu kokonaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Huhtikuu 3, 2017 | 20:07:51 | myöhemmin 7 kuukautta
Stiina Alanen
  Like 5   Dislike 1

AKA tulevaisuus uskonnollinen-fanaattinen republikaanit !! Kiitos!

Huhtikuu 4, 2017 | 03:46:15 | myöhemmin 7 kuukautta
Siiri Hirvisaari
  Like 5   Dislike 0

Lähinnä republikaanien uskonnollisten fanaatikkojen! Kiitos

Huhtikuu 4, 2017 | 08:25:01 | myöhemmin 7 kuukautta
Henriikka Aartoma
  Like 2   Dislike 1

Tämä on vaikea kysymys. Toisaalta, todella, ei kukaan todella tarvitsevat koulutusta. Peoples kautta historian teki hienoa ilman koulutusta. On koulutus avain onneen? Ei. Mutta nämä lapset ei ole valinnanvaraa. Ja kun he ovat aikuisia ja huomaat, että he haluavat koulutusta, joka ei koostu satujen mitkä ovat niiden vaihtoehtoja? Millaisia ​​aikuisten luokissa voi korvata 14+ vuotta puuttuu koulutus? Meillä on oikeus nostaa lapsemme katsomallamme sovi mutta meillä on myös vastuu valmistautua lastemme tulevaisuuteen he joutuvat. Tiedäthän, vain jos tempaus ei tapahdu huomenna, tai ylihuomenna, tai ylihuomenna, ....... Uskonnollinen vakaumus ovat yksi asia. Pyhä kuin ne ovat. Mutta harhainen uskomuksia, jotka vahingoittaa lasta on toinen. Olen puoli on nimennyt tähän. Vuoksi lapsia. Voit opettaa lapsille hyviä uskonnollisia arvoja ja valmistaa heitä tulevaisuuden nykymaailmassa vaikka et usko meillä tulevaisuus.

Huhtikuu 4, 2017 | 16:45:16 | myöhemmin 7 kuukautta
Jussi Mäenpää
  Like 1   Dislike 2

He eivät opi mitään, koska niiden republikaanien uskonnollinen-fanaattinen vanhemmat on liian kiireinen aivot pesemällä ne uskonnosta !!!

Huhtikuu 5, 2017 | 17:24:59 | myöhemmin 7 kuukautta
Jyri Karppinen
  Like 5   Dislike 1

Säälin lapsille parista. He eivät voi saada työpaikkoja. Miten ne pitäisi elättää itsensä isona? Olen varmasti Toivottavasti heidän vanhempansa eivät voita tässä tapauksessa. Nämä lapset tarvitsevat asianmukaista koulutusta.

Huhtikuu 5, 2017 | 20:45:13 | myöhemmin 7 kuukautta
Sinikka Hirvonen
  Like 4   Dislike 0

* Tämän pitäisi olla "keskellä kelloa käyrä," ei "kiima keskellä." Kiitos tyhjästä, automaattisen korjauksen.

Huhtikuu 5, 2017 | 23:49:50 | myöhemmin 7 kuukautta
Ali Ruuth
  Like 0   Dislike 2

Huokaus. Vihaan overgeneralizing artikkeleita, kuten tämä. Ihmiset eivät ymmärrä, että kaikki eivät homeschools uskonnollisista syistä, eikö? Jos lapsesi on lahjakas tai oppimiseen-vammainen, sinulla voi olla vaikea löytää kannattavia vaihtoehtoja saada lapsellesi hyvän koulutuksen räätälöity hänen / hänen tarpeitaan, koska useimmat koulutusmahdollisuudet opettaa ainoastaan ​​keskellä, ja ketään, joka ei ole kiima keskellä kellokäyrän voi mennä hyppäämään sillalta. Sitäpaitsi on lapsia, jotka ovat niin vakavasti fyysisesti poistettu, että he tuskin jättää talon, ja vanhemmat ovat hakeutumaan 504 suunnitelma, ja joskus Kotiopetus tulee paras vaihtoehto heille. Ja sitten on lapsia, jotka ovat niin pahasti kiusataan koulussa, että heidän mielenterveys on vaarassa. Frank Zappa, jonka vastenmielisyys uskonto rivaled että Christopher Hitchens, oli kaikki hänen lapset saavat GEDs 15-vuotiaana, koska hän "halua lapsia pois Kalifornian koulujärjestelmän mahdollisimman pian." Lumping kaikki homeschoolers sisään joukko Quiverfull-tyyppinen weirdos on kuin lumping kaikki muslimit sisään jihadisteihin.

Huhtikuu 6, 2017 | 03:06:44 | myöhemmin 7 kuukautta
Vilhelm Arvonen
  Like 5   Dislike 1

Säälin lapsia näiden kristillisen idiootteja. Ainakin ne, joita ei myrkytetty kanssa samaa suvaitsemattomuutta ja vihaa, joka tartuttaa vanhemmat. Koska maailma pienenee ja Amerikan lapset kohtaavat tulevaisuutta, jossa he kilpailevat ulkomaalaisille, jotka usein parempi koulutukset, nämä homeschooled nuoret kristityt eivät mitään mahdollisuuksia. Vahinko, että nykyajan konservatismi on huonontamista maamme on huikea. Se vie vuosikymmeniä voittaa mitä nämä raivoa riippuvaisiksi tietää nothings meille tehnyt. Vaikka me pysähtyvän maailmaa liikkuu, jättäen kerran suuri maa, joka johti maailman pöly. Eräänä päivänä kokonaisen sukupolven amerikkalaiset kohtaavat karvas totuus, että maan vihainen idiootit jotenkin saanut määräysvallan ja romuttui heidän tulevaisuudestaan. Olen varma, että he ovat kiitollisia.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha