Holiday Ostoskori: Valitse Merkitys Yli materialismi

Siviä Seppänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Suuri artikkeli, on suuri neuvoja liikaa. Kiitos artikkeli. hyvä perustelu Suuri ideas..thanks! Kiitos tämän artikkelin

Kiitospäivä on vain päivän päässä, mikä tietysti tarkoittaa, se on lähes aika kick-off tämän vuoden kuukauden pituinen ostoksille. Lomakausi, jos lähestyi tietoisesti, tarjoaa kauniin tilaisuuden yhdistää meidän rakkaitaan ja muistuttaa itseämme siitä, mikä on todella tärkeää elämässä. Mutta niin usein annamme osaksi stressiä loma shopping ja matkailu - joka ei vain rauniot iloa kauden, mutta myös edistää materialistinen kulttuurisia käytäntöjä, jotka sivuuttaa merkitystä kestävän kehityksen ja eettisen liiketoiminnan. Joten Ehdotan kolme tapaa tehdä lomastasi ostokset järkevämpää ja vähemmän materialistinen.

Tee Jotain

Joka vuosi joku joissakin lehden ehdottaa kotitekoinen lahjoja kuin edullinen vaihtoehto. Ja joka vuosi, olen pilkkasivat. Se ei mitenkään voi olla edullisempaa - ja vähemmän aikaa vievää - kuin vain ostaa jotain kaupasta, ajattelin. Mutta viime vuonna, tein leivonnaisia ​​minun sukulaisia, ja säästin aikaa ja rahaa. Puhumattakaan lisäetuna välttää väkijoukkoja ostarilla. Samoin, minulla on ystävä, joka neuloo kaunis hatut, huivit, käsineet, ja lapaset kaikille hänen luettelossa. Hän on tehnyt sitä jo vuosia, ja ensimmäinen huivi hän antoi olla on edelleen yksi suosikkini lisävarusteita.

Jaa Kokemus

Mieluummin kuin ostaa jotain vain vuoksi antaa lahja, jakaa kokemuksia ystävälle tai perheenjäsenelle. Ottaa ne pois ja näyttää tai ravintola. Tai jotain todella edullinen, mennä vaellukselle tai piknikille. Jos lomakauden on mahdotonta löytää aikaa, anna lahjan saaja velkakirja ja viettää aikaa heidän kanssaan myöhemmin tammikuussa, loman jälkeen Rush on ohi. Jakaminen kokemus on enemmän muistettavaa kuin vain ostaa jotain vastaanottaja luultavasti ei tarvitse, ja se vahvistaa suhdetta. Se ei lisää vastaanottajan sotkua ja täyttää heidän kaappeja.

Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Sen sijaan menojen rahaa kulutustavarat, löytää hyväntekeväisyyteen uskot ja lähettää tarkastusten nimet kunkin henkilön listaasi. Jos haluat muokata lahja hieman enemmän, löytää hyväntekeväisyys luulet jokainen listaa ei välittäisi. Jos sinulla on täti, joka rakastaa kokata, lähettää tarkistaa nimensä järjestö, joka torjuu nälkää. Jos sinulla on ystävä, joka on kirjailija tai rakastaa lukemista, lahjoittaa organisaatio, joka tukee lukutaito.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 14, 2017 | 02:42:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaisa Hautamäki
  Like 2   Dislike 0

Anteeksi, mutta ei, Don; lähettää maksuja muiden ihmisten nimet ... Tämä asettaa ne toivottuja postituslistoille, tai tämä ei voi olla hyväntekeväisyyteen heidän valintansa ......

Toukokuu 14, 2017 | 10:58:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Sointu Kolkka
  Like 5   Dislike 1

Oikeasti, ajattele lahja vastaanottajan haluaa ja tarvitsee, eikä vain antaa lahja vuoksi antaa lahja ...

Toukokuu 14, 2017 | 17:03:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Esaias Jokinen
  Like 2   Dislike 0

Mielelläni tehdä asioita, jos olin luova. XD Luulen pitäisi vain pitää etsiä ideoita asioita, jotta!

Toukokuu 14, 2017 | 17:48:46 | myöhemmin 9 kuukautta
Pyry Nieminen
  Like 1   Dislike 2

käsintehtyjä on aina mukava hyvin henkilökohtainen kosketus

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha