Hershey Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat ostavat osakkeita nyt

Tuomo Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hershey Co toimitetaan voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, mutta tuli lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 1,32%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Hershey Co Tulos lunttilappu

Tulokset: Oikaistu osakekohtainen tulos nousi 13,54%: sta $ 1.09 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,96 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: nousi 5,5% to $ 1.83 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Hershey Co raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 1.09 per osake. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 1.04. Se jäi keskimäärin tulot arvion $ 1.84 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Hershey ensimmäisen neljänneksen tulos vetämänä kiintotilavuuden kasvua koko ydin tuotemerkkejä, ovat hyvä alku vuonna", sanoi John P. Bilbrey, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Hershey Company. "Säilytimme vähittäiskaupan vauhtia Yhdysvalloissa ja keskeisillä kansainvälisillä markkinoilla. Erityisesti ensimmäisellä neljänneksellä Yhdysvaltain markkinoilla oli vahvaa vetämänä kiintotilavuuden ja yksikkö trendejä useimmissa merkittävä paketti tyyppejä mikä markkinaosuuden kasvu jokaisessa kanava jossa kilpailemme. Laajempi käynnistäminen Brookside Foods Oy tuotteita Yhdysvalloissa on pois hyvään alkuun ja olemme innoissamme tuotemerkin potentiaali. Huolimatta pääsiäisen on lyhyempi verrattuna viime vuonna, useimmat asiakkaat oli suurempi osuus dollari myydä kautta verrattuna viime vuoden alustavan kausiluonteinen markkinaosuus tuloksia odotusten mukaisesti. Olemme keskittyneet täytäntöönpanosta vastaan ​​meidän suunnitelmat ja ovat vakuuttuneita siitä, että vuonna 2013 jatkamme ajaa ydin tuotemerkin volyymikasvu Yhdysvaltain ja kansainvälisillä markkinoilla. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto kasvoi 4,36% vuodesta $ 1.75 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS kasvoi 47,3% from $ 0.74 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on voittoa $ 0.72 ja ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt ylös voittoa $ 3.59 ja voittoa $ 3.65 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha