Henkilöstö Billion Dollar Yritykset Taistele toimeentulon

Vilhelmiina Mäki Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 19 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Pikaruokaa työntekijöitä New Yorkissa ovat takaisin työssä jälkeen lakon herätti kansallista huomiota ja "pelottaa pahus ulos pomot", kuten työvoiman toimittaja Sarah Jaffe laita se haastattelussa Ed Schultz. Lakko on yksi joukossa viime merkkijono työvoiman toimia johtajana matalapalkkaisten työntekijöiden Yhdysvalloissa taistella oikeudenmukainen palkkaus sekä paremmat työolot. Walmart työntekijät etenkin ryhtyi toimiin Black Friday, historiallisesti yksi suurimmista vähittäiskaupan päivää vuodessa, kun taas Retail -toiminta on järjestänyt puolesta kärsivien työntekijöiden palkkojen varkaus, päivystys shift aikataulutus ja muiden työvoimakustannusten väärinkäytöksiä. Samaan aikaan unioni YHDISTÄÄ TÄÄLLÄ on työskennellyt hotellin työntekijöiden ketjut kuten Hyatt käsitellä huonoja työoloja.

Neljäsosa työntekijöistä Yhdysvalloissa työskentelee matalan palkkatason työtä. Se sisältää monet ravitsemistoiminta teollisuuden, kaupan työntekijät, vahtimestarit, hotelli työntekijöitä, maatalous- työntekijöitä, ja monet muut, jotka tekevät Yhdysvaltain talouden rasti; erityisesti, monet näistä työntekijöistä ovat naisia ​​ja ihmiset väri, ja työntekijöiden koulutustaso on yleensä pienempi kuin koko väestön. Vaikka tämä alaluokka työllä, suuret yritykset, kuten heidän työnantajiensa voittoa, usein valtavasti niin. Kasvu on jopa yritysten kuten Walmart, huolimatta taloudellisia ongelmia, mikä osoittaa, että niiden liiketoimintastrategian on tehokas.

Keskeinen osa tätä strategiaa liittyy underpaying työntekijöilleen. Jossa liittovaltion minimipalkka asetettu $ 7.25, liian alhainen elinkustannusten monilla alueilla, matalapalkkaisten työntekijöiden on usein pakko työskennellä useita töitä samalla kamppailee maksaa laskut. Lisäksi ne ovat harvoin oikeutettuja etuja, kuten terveydenhuolto, eläke tilit, palkallinen sairasloma päivää, ja palkalliseen. Yhdysvaltain työntekijät työskentelevät kovemmin ja pitempään kuin koskaan ennen, mutta sitä ei tasapainottavat lisää tuottavuutta, vain enemmän voittoja heidän työnantajiensa.

Kirjallisesti Atlantin, Jaffe toteaa, että nämä merkit kapinan tapahtuvat samaan aikaan, kun ammattiliitot ovat laskussa, joilla on vähemmän työntekijöitä suojellaan liiton jäsenyys kuin koskaan ennen. Työntekijöinä kasvaa turhautunut köyhissä oloissa ja alhaisista palkoista, walkouts ja vastaavat toimet protestin tullut tehokas viestintä menetelmää, joka ei vain auttaa heitä järjestämään. Se myös auttaa heitä houkutella huomiota yhteiskunnassa yleensä, työntää ihmisiä tukemaan heidän asiaansa. Sarja walkouts ja muiden työvoimakustannusten toimia koko kansakunta vuonna 2012 voidaan tehdyn suunnitelman aggressiivisempi työvoiman järjestäminen, mukaan lukien push korkeampi liittovaltion minimipalkka.

Oikeuksien puolustajina matalapalkkaisten työntekijöiden kriittinen, ja se on jotain, että koko kansakunnan pitäisi tukea. Parempia palkkoja yhtä paremmat mahdollisuudet taloudellista osallistumistaan, joka voisi olla avaintekijä talouden elpymistä; lisää ostovoimaa työntekijöille tällä hetkellä taistelevat saada rahat riittämään tarkoittaa enemmän kysyntää erilaisia ​​tavaroita. Korkeammat palkat tarkoittaa myös vähemmän ihmisiä riippuen sosiaalipalvelut eloonjäämisestä ja regrowth Yhdysvaltain keskiluokka.

Ainoa asia tiellä voi olla yritykset, jotka ansionmenetyksiä jos minimipalkkaa kasvaa, ja kansalaisten on ryhdyttävä toimiin torjumiseksi niiden lobbaus kykyjä kongressissa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Henriikka Eronen
  Like 5   Dislike 2

Ernest, aivan. Jos yksi uskoo "kreationismi", sitten selittää kuinka yksi ensimmäisistä 4 henkilöä tällä planeetalla "offed" hänen sisarus. Eikö hän "tehty" auttaa hänen veljensä, ei tappaa hänet? Ja ei, en ole yrittänyt poiketa tästä aiheesta osaksi uskonnollinen keskusteluun, koska ensinnäkin, en usko Raamattuun.

Lyyli Alatalo
  Like 3   Dislike 0

 Anne M. "Olimme laita maan päällä auttaa toisiaan." .. No emme olleet. Olimme laittaa maan päällä, koska meidän biologiset vanhemmat olivat sukupuoliyhteydessä. Fantasioita todella eivät auta mitään.

Olavi Kivi
  Like 3   Dislike 0

No, valitettavasti jotkut työpaikat eivät ole yhtä arvokas kuin toiset. Vaikka vastustan syrjitään naisten ja vähemmistöjen, olen myös ei tehdä kaikkiin töihin siedettävä palkka. Niin, 16-vuotias lukion lapsi haluaa töihin McDonald'sin - miksi koulu loppuun, kun hän voi tehdä laskeutuminen elävä flipping hampurilaiset? Siksi on minimipalkka työpaikkoja, sopimaan ammattitaidotonta työvoimaa. Se, miten ihmiset ovat motivoituneita tehdä jotain itsestään. Tietenkin, minimipalkka tarkoittaa, että jos oli työskennellä että työpaikkojen 40 tuntia viikossa, ainakin joitakin etuja, että yksi henkilö voisi elää perus yksiö, vaikka vain eking mukaan. Ei enempää. Asia on, jos ihmiset ovat menossa töihin kokopäiväisesti, heidän pitäisi voida saada hyötyä.

Helinä Heikinheimo
  Like 1   Dislike 2

Jouduin jättämään Care.2 muutaman minuutin, joten osuma "lisää kommentti" ennen olin tehnyt, mutta pohjimmiltaan, Dorothy, monet kuljettajien lopulta täyttämällä heidän lokikirjojen jälkeen muutos on ohi tai lopussa "matka "ja usein, he unohtavat tiedot, tai kuten minun SIL, hän on aivan liian väsynyt ja päättää tehdä sen" myöhemmin ". Sitten hän unohtaa kamaa. Jos kaikki ei "jive", hän voisi saada "punainen tagged" at Punnitusasema. Muistan noin 10 vuotta sitten, hän asui kanssani, tilapäisesti, yrittää saada paremman työpaikan. Hän sai yhden kautta minun vuokranantaja, ja hän työskenteli hyvin pitkää päivää, mutta paikallisesti, kontteja ympäri aluetta. Hänen täytyi täyttää lokikirjojen koska se oli "Interstate" rahti. Hän oli usein viettää 4 tai 5 tuntia lopussa viikon yrittää täyttää hänen paperityötä edellisellä viikolla. Hän ei saa maksaa siitä. Jos hän olisi, se olisi johtanut hänen maksetaan noin $ 4 / tunti. Kerran hän työskenteli 12 tuntia lauantaina. Olin tehnyt enemmän ylitöitä perjantai-iltana ennen kuin hän teki, että koko 12 tunnin työvuoro.

Esko Ruotsalainen
  Like 0   Dislike 1

No, Dorothy, tein mitä minun piti tehdä, jotta ruokkia otuksiin ja maksaa laskuja. Olin tehnyt lähes $ 20 / tunti, kun yhtiö olin työskennellyt sulkeneet ovensa vuonna 1989 ja minulla oli kaksi teini-ikäistä lasta, 10 hevosta, asuntolaina, 2 isoja koiria, 6 kissojen ja auton maksaminen tehdä. Kun olen ansainnut vain $ 8 / tunti, jouduin töihin kahta työtä, kyllä, mutta muuten olisin menettänyt kaiken sillä olin yksi, niin kukaan muu auttaa. Näytät "saada se" noin kuljetusliikkeisiin. Useimmat ajaa laillisesti, tai yrittää. Niiden täytyy täyttää lokikirjojen jos ajaa yli 100 kilometrin päässä "kotipesä" ja tunnit on säädetty liittovaltion lailla. En muista yksityiskohtia, mutta se käytti olla 70 tuntia aikana 8 peräkkäisen päivän maksimi, ja että mukana ratissa, tauko ja lepoaikoja. Se saa monimutkainen, kun se on "nukkuja joukkue". Kuljettajien päätyvät töniminen lokikirjojen koko ajan,

Eevi Ruotsalainen
  Like 3   Dislike 0

OMG, Diane, se on kauheaa! Tämä on juuri noin tuhonneet teitä, kahta työtä ajo, jatkuva stressi ja ottaa olla valppaana, koko ajan!  Huono takaisin ja terveys, kaikkien istunnon ja liikenteen savua, liian.  Voit lukea, mitä truckdrivers ovat läpi näinä päivinä, ja tietysti se on myös vaarallinen, koska he ovat niin uupunut ja palanut että onnettomuuksien todennäköisyys kasvaa dramaattisesti.  Jos meillä olisi vahva ammattiliitot ja hallitusten että todella edusti ihmiset, tämä ei tapahtuisi.  Ja se on niin naurettavaa, kun ihmiset joutuvat työskentelemään kahta työtä hengissä, varsinkin kun teollistuminen ja tuottavuus nousi voiton niin paljon - asteittain kaikki imetään ylös, kanssa suut lehmät polkeminen vilja tiukasti sidottu, jopa siihen pisteeseen nälkäkuoleman .  Kaikki ihmisen ennakot teimme saavuttaa demokraattinen ihanteellinen vain hukkaan ...

Ylermi Nieminen
  Like 5   Dislike 1

Olet hinnan korottaminen ruokaa, mutta ei nostaa palkkoja, joka toimii sinulle. Mitä helvettiä tämä on?

Elia Mäenpää
  Like 4   Dislike 1

.......... Hän voisi saada pois töistä keskipäivällä maanantaina ja kutsua takaisin 20:00 että samana päivänä, kuin vain 8 tuntia on päättymässä "välillä" vuorossa. Sitten keskiviikkona, hän ehkä ilmoittautua 17:00 ja toimi ennen 1 tai 2 A.M. päivän tai kaksi, ja takaisin toisaalta siirtää seuraavana päivänä. Lainsäädännössä edellytetään vain 8 tuntia pois, ja enimmäismäärä tuntia "ratissa" viikossa, joten hän on aina yhteensä tilassa sammumista. Hän ei voi jäädä eläkkeelle, koska hän on vain 49, vaikka hän näyttää 70, puhumattakaan Yhtiöllä ei ole eläkettä ohjelma, joten kaikki hän voisi saada on SS kun hän täyttää 65 vuotta Tyttäreni on nagged häntä saamaan muuta työtä, mutta missä? Hän ei ole "kananpoika" enää.

Tekla Eskola
  Like 4   Dislike 0

Kyllä, Dorothy, tiesin "se oli aika" eläkkeelle kun olin nousta ja lähteä töihin ja puolimatkassa, olisin kääntyä ympäri ja mennä kotiin ja soittaa sairas. Stressi alkoi olla liikaa. Onneksi lähdin kun tein tai olisin vain ollut työtön pian, mielestäni. Olen eläkkeellä vuonna 2004 ja puhui entinen työkaveri äskettäin ja sanoi, että toimisto oli yli 50 ihmistä 3 vuorossa vain 3! Oletko koskaan kuullut Moottoritiet tai Atomic Liikenne? Olen työskennellyt sekä aikana minun 10 vuotta unionin ulkopuolisten työpaikkojen "välissä". Moottoritiet perustui Vancouverissa, BC, ja Atomic Winnipeg. Kun työskentelin Moottoritiet, sain $ 8 / tunti. Jouduin toimittaa pizza yöllä saada rahat riittämään. Oli kaksi tunneittain kuljettajia, jotka tulivat Vancouverista ja he olivat Teamsters. He saivat noin $ .35 / tunti enemmän kuin kuljettajat täällä Yhdysvalloissa sai takia valuuttakurssin ja heillä oli vähintään maksettava Teamster palkat. OTR kuljettajien sai erittäin vähän, joten he ajoivat niin monta tuntia kuin mahdollista, samat kuin Atomicin, joista suurin osa oli Itä intiaanien tai pakistanilaisia. Oma S.I.L. toimii DCC Chambers. Hän on ollut heidän kanssaan lähes 5 vuotta ja vain viime aikoina saanut sairausvakuutuksen, mutta hänellä on myös palkkioiden tulla ulos hänen palkka. Ne muuttuvat hänen tuntia jatkuvasti. Tässä maassa, se ei olisi laillista. Esimerkiksi, hän voisi saada pois töistä keskipäivällä maanantaina ja kutsua takaisin 20:00 että samana päivänä, kuin vain 8 tuntia on päättymässä "betwee

Torsti Lehtinen
  Like 4   Dislike 0

Lol, Diane, yksi mukavimmista syntymäpäivä lahjoja voit olla ei ole etsimässä ikäsi!  Olen kuullut kauheita asioita tavarankuljetuksen alalla jo jonkin aikaa, hyvää työtä olet ulos, ja myötätuntoni poikasi-in-law.  Eräässä mielessä, kai yritykset ovat melko kuin ihmiset - he usein käyttäytyvät niin he odotetaan / saa.  Jos asioita, kuten syrjinnän, työntekijä väärinkäytökset ja alhaiset palkat eivät ole hyväksyttäviä yhdellä alueella, ne eivät tapahdu, ja liiketoiminta todennäköisesti paremmin, koska yhä useammat ihmiset ovat todennäköisesti olla varaa mitä he myyvät.  Olemme Red Lobster ja muita yrityksiä täällä Kanadassa, joka on maksettava täysi vähimmäispalkkoja että joissakin Yhdysvaltojen vaatinut, että he tuskin tekivät se maksaa odottaa henkilöstön palkat, uskon, $ 2.13 ja osannut käsitellä maksaa maksaa enemmän - ja ne näyttävät olla hallinnassa hienosti täällä ja ovat koko paikka.  Mutta koskien Walmart, paljon liiketoiminnan tappiot olivat todella paikoista, joita ei ollut ostettu, mutta liikuttaa halpeneminen osittain mahdollista Bulkkiostot suuret ketjut pystyvät, ja osittain matalasta palkkatasosta työntekijää , joten vaikka tämä ei ehkä ole tapahtunut omalla alueella, se on jotain, että ei monissa muissa paikoissa.  Ne olisi varaa maksaa paremmin alueilla ne eivät ja se tekisi yksi pahus OFA ero paitsi työntekijöilleen mutta talouteen, koska ne ovat ilmeisesti suurin työnantaja toteaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha