Hengenvaarallinen Myrkyt

Maaria Savolainen Tammikuu 26, 2017 Tiede 94 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Top 10 Deadliest Myrkyt

Mitään myrkkyä, sekä luonnossa esiintyvät ruokamyrkytysepidemioiden tuomioistuimia paljon polemiikkia. Käyttö myrkkyä kemiallisen sodankäynnin ja murha ei auta asioita. Poison on myös antagonisti monien kirjailijoiden teoksia fiktiota. On lukemattomia myrkkyjä tunnetaan nykyään, joista suurin osa käytetään haitallisiin tarkoituksiin, kuten kansanmurha, terrorismi, ja murha.

Tämä viesti menee joitakin vaarallisia myrkkyjä tiedetään mies. Tämä luettelo ei ole tyhjentävä, ja saattaa hyvinkin olla paljon muita myrkkyjä, jotka ovat yhtä ellei enemmän vaarallisia. Tässä on luettelo 10 tappavin myrkkyjä.

Top 10 Deadliest Myrkyt

Polonium

Löydettiin 1898, radioaktiivinen alkuaine poloniumneutraloijalla oli kuolinsyy Jasser Arafatin, Palestiinan johtaja ja Venäjän toisinajattelija. Polonium on yksi tappavin myrkyt 21. vuosisadan. Se ei ole käyttöä biologisissa tiede, koska se on erittäin tappava kaikkien elävien organismien. Sen yleisin muoto on Polonium 210, joka on väitetysti 250000 kertaa enemmän tappavia kuin syaanivetyä. Tämä selittää, miksi amerikkalaiset työskentelevät sen myrkyllisyydestä toisen maailmansodan alentaa Nagasaki, mitä he kutsuivat Manhattan Projectin Dayton Project. Teoriassa grammaa polonium 210 voisi pyyhkiä pois 10 miljoonaa ihmistä nieltynä, pistetään tai hengitettynä. Jos säteily ei tapa, niin olet todennäköisesti saada syövän.

Botuliinitoksiini

Tämä luonnollisesti esiintyviä myrkkyä ei voi käyttää tappaa kun se on eristetty, mutta se on hullu toksiinitasot. Itse asiassa, se on kaikkein vaarallisin toksiini ihmiskunnan tuntema. Yksi teelusikallinen botuliinitoksiinin riittää tappamaan enemmän kuin 1 miljardia ihmistä. Tästä syystä se on erittäin suosittu ase kehittäjille. Itse asiassa, se on huhuttu, että valtakauden aikana Sadam, Irak olisi voinut olla tarpeeksi botuliinitoksiinin selkeä maapallon kolme kertaa. Toksiini tuottaa bakteeri nimeltään Clostridium botulin. Sen myrkyllisiä muoto on botulismi, joka löytyy ruokaa, mutta voi tappaa kuumentamalla ruokaa yli 100 ° C. Yllättäen käytetään lääketieteen ja kosmeettisia menettelyt kuten Botox.

Arrow Poison Frog

Pieniä kirkkaita värillisiä Keski- ja Etelä-Amerikan Dendrobatidae sammakot on yli 125 lajia lajinsa. Aluksi niitä käytettiin intiaanien metsästystä varten. Nuoli pää katetaan batrakotoksiinin iholta sammakko, ja siitä tulee tappava ase. Vaikka sammakko on koko kärki peukalon, se on tarpeeksi myrkkyä tappaa yli 10 miestä. Myrkky voi olla joko kardiotoksiinia, eli se pysähtyy toiminnan sydämesi, jolloin välitön kuolema, tai neurotoksiini, jossa vastaava määrä 2 suolarakeiden voi tappaa aikuisen ihmisen.

VX

Muodollisesti torjunta, VX on kaikkein vaarallisin hermokaasu maailmassa ei ole muuta käyttöä paitsi kemiallisen sodankäynnin. Se on luokiteltu joukkotuhoase, ja kummallakaan ei ole makua eikä hajua. Vaikka VX kiellettiin käyttöön, armeijat ympäri maailmaa salattu varastoida tämä tappava ase. Jos yksi tippa kaasu joutuu kosketuksiin paljaan ihon, se aiheuttaa kuoleman. Hengittäminen aiheuttaa oireita, jotka ovat flunssan kaltaiset pienellä altistumista. Vaikeissa tapauksissa se voi johtaa halvaantumiseen sekä epäonnistuminen hengityselimiä.

Tetrodotoksiini

Lyhennettynä TTX, Tetrodotoksiini on tappava neurotoksiini jonka nimi on peräisin jäykkäleukakalat, joka kuuluu kuuluisa pufferfish. Möhkäkalat käytetään laadittaessa sushia. Jos kuluttaa myrkkyä, se kestää 30 minuuttia lukemattomia oireita ilmeinen. Oireet näkyvät nopeasti peräkkäin alkaen suu halvaus, ongelmia nielemisvaikeudet niin koet ongelmia puheen ja koordinointi tekee sinut pois käytöstä. Tämän jälkeen koet kohtauksia ja kouristuksia, sitten koomaan, ja lopulta kuolemaan. Kaikki tämä voi tapahtua sisällä 17 minuuttia tai enintään 6 tuntia. Tämä takaa, että sen paikka luettelossa tappavin myrkkyjä.

Strykniini

Strykniini on alkaloidi, joka on katkera, väritön ja kiteistä, ja sitä käytetään torjunta enimmäkseen tappavat pieniä eläimiä. Vaikka se esiintyy luonnossa, se on myös tuotettu laboratoriossa, ja on tappava. Jos se tehdä kehon kautta hengitettynä, nieltynä tai imeytymistä, lihakset alkavat sopimukselle muutamassa minuutissa. Pahoinvointi ja oksentelu seuraa pian. Lihas kouristukset johtaa tukehtumisen, joka puolestaan ​​tappaa sinut. Kuolema tapahtuu puoli tuntia nauttimisen jälkeen myrkkyä.

Syanidi

Useimmat ihmiset tuntevat syanidin myrkkyä. Se tiedetään aiheuttavan haittaa sydämen sekä keskushermostoon. Kun pieni määrä syanidia tulee kosketuksiin veren kanssa, se sitoutuu itse rauta elementti veressä, estää hapen virtaus kehossa. Tämä aiheuttaa kuoleman ole aikaa, koska ei ole kierto happea kehossa. On olemassa useita muotoja syanidia, mutta vetysyanidi on vaarallisin. Sitä käytetään kaasumaisessa muodossa välineenä kemiallisen sodankäynnin ja pystyy tappamaan 10 minuuttia tai vähemmän. Se on valmistettu pääasiassa kaivostoimintaan nimenomaan kaivostoiminta hopeaa ja kultaa. Koska maailmansodan, se on usein käytetty murhasta ja itsemurha.

Sarin

Sarin on vielä yksi väline joukkotuhoaseiden joka ansaitsee paikkansa luettelossa tappavin myrkkyjä. Se on tappava hermo kaasua, joka voi tappaa 1-10 minuuttia, vaikka julkaistiin hyvin pieninä pitoisuuksina. Ensimmäiset oireet koet inhaloinnin jälkeen kaasu on nuha ja rintakehän ahdistus. Tämä johtaa hengitysvaikeuksia, joka aiheuttaa kehon sammuttaa. Kun se löydettiin vuonna 1938, saksalainen joka löysi sen, Wuppertal-Elberfeld, pyritään kehittämään vahvempia torjunta mutta se osoittautui erittäin myrkyllistä. Kaava myöhemmin siirretty Saksan armeijan aseita Office, ja ne tuottivat sitä aseena.

Amatoxin

Tämä myrkky esiintyy luonnossa useita myrkyllisiä sieniä. Voit niellä, hengittää tai absorboivat amatoxin päässä sieniä. Jos toksiini tekee kehoosi, se hyökkää munuaisten ja maksan ensin. Näin voit raukeaa koomaan että olet todennäköisesti toipua. Kuolet muutaman päivän. Muita oireita altistumisesta toksiinia ovat yskä, unettomuus, ja hengenahdistus, päänsärky ja huimaus.

Risiini

Risiini on luonnollinen esiintyvä myrkkyä, joka poistetaan risiininsiemenet. Muutama suola kokoinen jyvät puhdasta risiini voi aiheuttaa kuoleman. Se voi päästä järjestelmään hengitettynä, nieltynä, ja injektio - se on vähiten tappava kautta nieltynä. Se vaikuttaa estämällä elinten kyky tehdä proteiiniin estämällä solujen kokoamiseen tarvittavat aminohapot. Tämän seurauksena kehon menee shokkiin, ja sinä kuolet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha