Helmikuu voisi olla toinen Räjähtävää Kuukausi Auto Sales

Elviira Kaurismäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tammikuu saattanut olla merkki, ja nyt jotkut autoteollisuuden asiantuntijat ovat näennäisesti antavat niiden vahvistus: 2015 tulee olemaan iso autoteollisuuden markkinoilla. Voimakas yhdistelmä alhainen polttoaineen hinta, joukko uusia ja päivitetään malleja, ja parantaa talouden asettamalla tänä vuonna olevan yksi suurimmista, myynnin numeroita melko pitkään. Vaikka olemme jo kahden kk-2015, jännitystä on maukas.

Päästä tietty määrä, auto-osto ja myynti sivusto TrueCar odottaa automyynti helmikuussa piikki kanssa 8,5% tilavuuden kasvua helmikuussa 2014. Kaiken kaikkiaan se tarkoittaisi, että jälleenmyyjät pystyivät myymään lähes 1,3 miljoonaa ajoneuvoa . Vaikka se on vaikuttava kasvu itsessään, se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä TrueCar ennakoi vuoden kokonaisuudessaan. Yhtiön tiimi sanoo, että peräti 16700000 uusien autojen myynti voisi kertyä yli vuoden aikana.

"Vahva helmikuu autokaupan signaalin erittäin terve Yhdysvaltain talouden", sanoo TrueCar Eric Lyman. "Koska tämän kuun voimakas kysyntä, teollisuus pysyy aikataulussa osuma TrueCar n 17 miljoonan yksikön ennuste 2015."

Vaikka aluksi kysynnän luoma erilaisia ​​markkinavoimien työssä on kiihdyttänyt viime osto-Spree autossa markkinoilla, on ollut myös joitakin vakavia yrityksistä autovalmistajista päästä kuluttajat ulos Liikkeen paljon. Incentive menoja, esimerkiksi, on jopa viime kuussa.

"Autovalmistajista pitäisi odottaa lähettää nettotuloja voitot tässä kuussa," TrueCar n Lyman lisätty. "Kun yleinen hillitty kannustin menoja, luonnollinen kulutuskysynnän ajaa myynnin kasvu tässä kuussa."

TrueCar ei ole ainoa järjestö odottaa suuria asioita vuonna 2015. Kelley Blue Book, sen vuosiennusteesta, sanoo, että tänä vuonna voisi olla suurin varten auto markkinoilla vuosikymmeneen. Sekä KBB ja TrueCar maa on samat määrä uusien autojen myynti, 16,7 miljoonaa euroa, joka olisi 9,8% yleinen piikki yli 2014: n lopullinen määrä.

"Vaikka jotkut ajoneuvojen myynti on saatettu vedetään eteenpäin aikana alkua loma ostoksia marraskuussa, joulukuussa myynti jatkuvan vahvana lähes kaksinumeroista kasvua odotetaan," sanoo Alec Gutierrez, vanhempi analyytikko Kelley Blue Book päälle vapauttamista KBB n ennuste pari kuukautta sitten. "Joulukuu on tyypillisesti yksi suurimmista kuukauden aikana uusien autojen myynti, kuten monet jälleenmyyjät ja autonvalmistajat yrittävät ylittämään vuotuinen myyntitavoitteista."

Sekä KBB ja TrueCar ovat tukena AutoNation, jonka toimitusjohtaja Mike Jackson sanoo, että hän ei olisi yllättynyt nähdessäni kokonaismyynnistä rikkoa 17 miljoonan rajan. "Kaikki, mikä alkaa 17 on tapahtunut vain kahdesti ennen, myönnän, että. Mutta luulen todellakin, markkinat murtaa 17000000 ", hän sanoi neuvottelupuhelun aikana lokakuun lopulla kohti Forbes raportin. Forbes sanoo myös, että ennätysvuosi auto myynti oli vuonna 2000, jolloin 17.400.000 uutta autoa myytiin, vaikka se oli vauhdittamana toimittamalla suuria määriä ajoneuvojen vuokra laivastoja, ja läpi syvä alennuksia. Itse asiassa, Forbes jatkaa, että vaikka alhaisemmat tuotannon määrä ja myynti, nykypäivän auto markkinoilla on kannattavampaa kuin 2000-luvun alussa.

Vaikka lähes kaikki odottaa myynnin parantamiseksi, on tärkeää pitää mielessä, että ulkopuoliset vaikutukset - kuten äskettäinen portti shutdown Yhdysvaltain länsirannikolla - voi lopulta muuttaa asioita.

Joten, mitkä yritykset analyytikot odottavat tulla ulos päälle? Helmikuu, TrueCar koota melko kattava joukko ulokkeita, jossa se arvioi, että Toyota tekee suurimman siirtyä vuosi sitten 17,6% kasvua. Niitä seuranneet Subaru 14,6%, ja Honda on 13,8% ennustettu myynnin kasvu. Jälleen koko teollisuudenalan odottaa 8,5% myynnin kasvu, joten ei todellakaan ole häviäjiä.

Mielenkiintoista kuitenkin on, että kolme autovalmistajista odotetaan tehdä suurin hyppyjä myynti - Toyota, Honda, ja Subaru - ovat myös kolme, jotka ovat todennäköisesti kaikkein kärsineet länsirannikolla portti shutdown. Koska nämä kolme yritystä perustuvat Japanissa, ja tukeutuvat vahvasti satamakaupunkien länsirannikkoa pitkin tuoda ajoneuvoja ja komponentteja, siellä voisi olla joitakin curveballs tulevina kuukausina. Helmikuu kuitenkin on todennäköistä, että asiat jatkuvat normaalisti, kun osat puutetta ja hidastivat tuotannon luultavasti ei oikeastaan ​​tekevät ongelmia kunnes jonkin aikaa sen jälkeen tilanne on levinnyt.

Sikäli kuin markkinaosuus on huolissaan, on olemassa joitakin huolestuttavia ennusteita amerikkalaiset yritykset. Fiat Chrysler, joka omisti 13% markkinoista helmikuussa 2014 odotetaan nähdä, että osa lasku 12,5%. On ennustettu, että General Motors näkevät vielä suurempi lasku, 18,6%: sta 17,6%. TrueCar mielestä Ford toisaalta järjestää vahva 15,4%, mikä ei muutosta.

Tässä herääkin kysymys: Kuka on piristymässä maahan, jos amerikkalaiset yritykset ovat jäämässä jälkeen? No, suurin voittaja, jos TrueCar ennusteet pitävät paikkansa, olisi Toyota, nähdä sen osuus kasvoi 13,3%: sta 14,7%. Hondan markkinaosuus saisi vauhtia 0,5%, ja Subaru, vaikka pieni suhteessa muihin, näkisi 0,6% kasvua.

Nämä luvut ovat kaikki alustavia, mutta ottaen huomioon, että TrueCar näyttää tuettava paljon muita auto markkina-analyysin yritysten, voimme luultavasti odottaa helmikuun lopullinen myyntiluvut varsin vaikuttava. Me tiedämme, että portti shutdown on jonkinlainen vaikuttaa tiellä, mutta emme tiedä milloin tai kuinka paljon. Tämä voisi muuttaa asioita niin pitkälle kuin vuoden odotuksia mennä, ja jopa siirtää joitakin myynnin hyväksi kotimaisten valmistajien, eikä Aasian-pohjainen yrityksille. Jopa niin, 2015 on edelleen näyttää todella valoisalta auto markkinoilla.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Väri Therapy: Johdanto
Seuraava artikkeli Rukous kaava, joka toimii
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha