Heinäkuu on National HIV Awareness Month: In Memory of Mike

Aatto Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

1200000 amerikkalaista elää HIV Yhdysvalloissa ja vuosittain, 50000 enemmän tartunnan. HIV on edelleen johtava kuolinsyy joissakin yhteisöissä mukaan Centers for Disease ja valvonnan. Silti, kaiken tämän, yksi viidestä amerikkalaiset joka asuu HIV ei ymmärrä sitä.

Koko heinäkuun on nimetty ensimmäinen kansallinen hiv Awareness Month. Kuten Dawn Averitt Bridge, perustaja Nham ja myös perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Well Project, kertoo tarpeesta "uudelleen sytyttää" kansallinen diskurssi noin hiv / aids-epidemian:

Amerikkalaiset ovat tulleet näkyviin HIV kuin kauhea ongelma kehitysmaissa mutta unohtaa, että se jatkaa myös hyökätä meidän perheen, ystävien ja naapureiden joka taskusta tämän maan. National HIV Awareness Month edustaa toivoa, että Yhdysvaltojen tulee kansakunta, jossa uusien hiv-tartuntojen ovat harvinaisia ​​ja kun niitä esiintyy, jokainen ihminen on pääsy pidentävä hoito, vapaa leimautumista ja syrjintää. "

Nham sivusto tarjoaa joitakin silmiä avaavaa tilastoja maailmanlaajuisen hiv / aids-pandemian:

Vuosikymmeninä, koska se oli ensimmäinen tunnistettu, HIV on räjähti terveyteen kohdistuva kriisi, määrä Yhdysvaltain yhteisöjen ja esteet perusterveydenhuoltoon pahentaa ongelmaa. Afrikkalainen amerikkalaiset edustavat noin 14 prosenttia kaikista USA: n väestöstä, mutta osuus on lähes puolet kaikista uusista HIV-tartunnoista, ja HIV on kolmanneksi yleisin kuolinsyy varten Afrikkalainen amerikkalaiset 35-44-vuotiaille. HIV on neljänneksi yleisin kuolinsyy Latina naisten samaan ikäryhmään. Miehet, joilla on seksiä miesten kanssa ovat edelleen kaikkein haavoittuvin ryhmä, jotka muodostavat vain 2 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä, mutta osuus 61 prosenttia kaikista uusista HIV-tartunnoista.

Muistan yhä, kuinka 1980-luvulla, aids on puhuttu varovaisia, hushed ääniä, jos ollenkaan. AIDS Memorial Quilt oli valtavan paljon, paljon julkisuutta, ja yllään punainen nauha oli poliittinen kannanotto.

Muistan kuinka hyvin ohut Mike, mieheni rakas ystävä, taiteilija, tuli vuosina saatuaan hän oli HIV-positiivinen. Muistan pussi lääkkeitä otti, kun hän vieraili meitä rannalla Jersey Shore. Tulen aina muistamaan Mike, muistuttaa hänen omista kokemuksistaan ​​kohotti kaksi lasta, otsa kurtussa Jim ja minut koska puhuimme meidän sitten lapsi poika Charlie, äskettäin diagnosoitu autismi, kolmannessa persoonassa hänen läsnä ollessaan. Muistan Mike laittoi Charlien täytetyt Barney lelu Jeesuksen päähän hattu ja antaa Charlie possu takaisin ratsastaa.

Muistan Mike soittaa Jim epätoivoissaan noin kipua, kuin ottaa hänen iho pala pois, kokeellisesta elämäntapaan hän otti.

Mike kuoli tammikuussa 2004. Olemme onnekkaita, että kaksi hänen maalauksia ja ajatella häntä joka ikinen päivä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Kesäkuu 6, 2017 | 01:30:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Milka Paavolainen
  Like 1   Dislike 0

Ja miksi Mike, kaikki aids kuolemat ovat surullinen asiaintila ja ehdoton valtaosa ei tarvitse tapahtua!

Kesäkuu 6, 2017 | 07:24:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Ahvo Haapalainen
  Like 0   Dislike 1

Jätkä ... miksi se, että nyt meillä on oltava kuukausi kaiken ?! En ymmärrä, miksi meidän täytyy huolehtia ja loistaa kirkas valo jotain kuukauden poissa vuoden, kun se olisi rememebered ympäri vuoden.

Kesäkuu 6, 2017 | 12:11:11 | myöhemmin 9 kuukautta
Eila Karjalainen
  Like 2   Dislike 0

Ystäväsi Jim kuulostaa suurmies. Olen pahoillani hän kuoli ja että hän kävi läpi niin paljon tuskaa.

Kesäkuu 6, 2017 | 14:26:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaisu Aro
  Like 4   Dislike 1

Monia ystäviä hävisin, muistan teitä kaikkia. Koulutus on avain pysäyttää epidemia. Turvaseksiä, testaus ja ei neulojen. Kiitos Kristina varten artikkeli

Kesäkuu 6, 2017 | 16:33:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Veera Leskinen
  Like 3   Dislike 2

Detlef K.- Ahh kyllä. Avioliitto koska HIV / aids on rutto lähetetään GD päästä eroon homot ja huumeidenkäyttäjien amirite? Tiedätkö mitä muuta auttaisi lopettamaan HIV? Koulutus, oppiminen turvallisempaa seksiä periaatteita, PYSÄHTYMINEN RAPE !!!, kannustaa ihmisiä testataan säännöllisesti ja olla avoimia heidän seksuaalisesta historiaa ihmisiä, ei hävetä niiden elimet tai niiden seksuaalista toimintaa. Ai niin, ja rakkautta ja kunnioitusta itse ja ne, päätät olla suhteita.

Kesäkuu 7, 2017 | 18:47:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Pentti Tamminen
  Like 5   Dislike 2

Detle K, valitse yksi kumppani, pysyä niiden kanssa elämään ja kutsua sitä avioliitto. Täydellisessä maailmassa sinulla olisi oikeus valita kuka rakastat ja constituional oikeudet olisi tunnustettava, jos olit samaa sukupuolta kuin parisi .... tässä on muistaa niitä, jotka eivät ole enää keskuudessamme.

Kesäkuu 7, 2017 | 20:24:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Eerik Mäkelä
  Like 3   Dislike 1

Em Memoria de todas kuin pessoas que tiveram o contagio dessa doença HIV EU Sinto muito

Kesäkuu 8, 2017 | 01:36:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Pyry Salonen
  Like 3   Dislike 0

Em Memoria de todas kuin pessoas que tiveram o contagio dessa doença HIV EU Sinto muito

Kesäkuu 8, 2017 | 08:41:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Johannes Sirola
  Like 0   Dislike 2

HIV voitaisiin pyyhkiä pois, pois planeetalta, 1 sukupolven .... jos ihmiset yksinkertaisesti valitsi yksi kumppani ja jäi heidän kanssaan elämää. Se on puhelu avioliitto.

Kesäkuu 8, 2017 | 16:23:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Tarja Rossi
  Like 4   Dislike 1

Muistan veljeni joka ikinen päivä elämässäni. Tiedän, että hän on minulle ...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha