Harvinaiset Tigerin traaginen kuolema Caught Video

Henri Aalto Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Valitettava.

Kansalaisjärjestö Greenpeace on julkaissut häiritsevää video harvinainen Sumatran tiikeri lumoissa eläimen ansa metsissä Indonesiassa. Vaikka yritys metsänvartijoiden tallentaa sen, tiikeri, joka oli jäänyt loukkuun viikon, kuoli pelastus yritys. Ansa asetti kyläläisten yrittäen saada kiinni villisikoja, mailla jossa puutavara jättiläinen Aasian Pulp and Paper toimii.

Varoitus: video on erittäin huolestuttava.

Tiikeri on yksi vain noin 400 Sumatran tiikereitä jäljellä luonnossa; hakkuut ja salametsästys ovat aiheuttaneet niiden numerot laskea. AFP lainaa Greenpeacen tiedottaja vaikutuksista kirjautumalla tiikerit "elinympäristö:" Kehotamme yritys lopettamaan sen raivaustöissä toimintaa Indonesiassa ... välttää uhanalaisia ​​eläimiä häviämässä. "Aasian Pulp and Paper tiedottaja sanoi, että ihmisillä ja tiikerit ovat ollut ristiriidassa Indonesiassa pitkään, ja kaikki ehdotukset, että yhtiön toiminnan seurauksena tiikerin kuolema olivat "ei vain epätarkkoja mutta syvästi loukkaavaa." Viisi säilyttämistä ryhmät varoitti myöntämistä puunhankintayhtiönsä toimiluvan alueella takana vuonna 2009, koska uhka uhanalaisille lajeille, kuten Sumatran tiikeri ja Orangutans.

Tragedia yksi kaunis tiikeri jatkossakin heijastuu tuhansia kertoja joka päivä muita olentoja ellemme pysty jotenkin vaarantaa tarpeiden välillä ihmisten ja tarpeet luonnon.

Toimia

Oppia edellisen kampanjan suunnattu Aasian Pulp and Paper, joka keskittyi pakkaus APP tuottaa varten Mattel, kuten Barbie tuotteita täällä.

Ansastusta vahingoittaa eläimiä Yhdysvalloissa, myös, tietysti. Viime postauksen New Mexico hallitus nosto kielto ansastusta turkiseläinten laakeri eläimille voi lukea täältä.

Elinympäristöjen tuhoutuminen kirjautumalla tapahtuu, koska valtava kysyntä paperi- ja muiden puutuotteiden ympäri maailmaa. Jokainen meistä voi auttaa vähentämällä henkilökohtaiset paperinkulutusta, ja levittää sanaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha