Haluavat matkustaa? Älä unohda ladata nämä sovellukset!

Armi Hakkarainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Se on ollut vähemmän kuin kymmenen vuotta älypuhelimia tuli todella massiivinen ilmiö, ja tässä lyhyessä ajassa he onnistuivat täydellisesti muuttaa tapaamme tehdä monia asioita, matkustavat joukossa. Lukemattomat erilaiset sovellukset olemassa ainoana tarkoituksena on asettaa matkasi helpompaa, halvempaa, enemmän mielenkiintoinen ja rento. Joten katsomaan joitakin apps sinun varmasti pitäisi ladata, jos suunnittelet matkaa ulkomaille.

1. Converter Plus

Jos käyt usein ulkomaille, olet todennäköisesti käytetään kohtaamiseen eri valuutoissa ja mittayksiköt. Ja vaikka valuuttamuuntimia ovat melko tavallinen asia, ihmiset usein eivät ymmärrä, että vaikeuksia ahne uusi mittaus järjestelmä voi olla yhtä, jos ei turhauttavaa kuin ei saada, kuinka paljon jotain kustannukset rahat käytetään. Kun olet käyttänyt jalat ja naulaa kaikki elämäsi, se on hyvin vaikea ymmärtää, mitä metriä ja kiloa tarkoitan intuitiivisella tasolla, ja älkäämme edes alkaa puhua eroista Celsius ja Fahrenheit. Converter Plus on kätevä sovellus, joka ei kaikki muuntamalla tarvitset muutamassa sekunnissa.

2. Filterra

Me kaikki tiedämme, että mikään ei auta muistaa kaikki parhaat ja jännittäviä hetkiä matkasi kuin kuvia otat klo paikalla. Ja jos haluat tehdä mahtava kuvia, tarvitset kuvatoimittaja, mieluiten yksi, jonka avulla voit muokata kuvia liikkeellä, soveltaa erilaisia ​​suodattimia, käytä pro-tason työkalut parantaa laatua ja oikea pieniä yksityiskohtia. Näin sinun ei tarvitse odottaa, kunnes saat kotiin valmistautumaan kuvia ja jakaa ne kaikille ystävillesi - ja Filterra sopii laskun täydellisesti. Voit ladata sen virallisilla verkkosivuilla tai käydä kuvatoimittaja App Store sivu.

3. WeatherPro

Tämä tehokas sovellus tarjoaa säätiedotuksia yli kaksi miljoonassa paikassa, mukaan lukien kaikki minuutin yksityiskohdat: ilmanpaine, pilvi kokoonpanojen, ilmankosteus, tuulen nopeutta ja suuntaa ja niin edelleen. Toisin sanoen, jos haluat tietää varmasti, millaista säätä odottaa, kun ulos lentokoneesta, tarvitset WeatherPro.

4. Booking.com

Booking.com on tunnettu varaus ja matkustaa haku päällä ja sinänsä, mutta sen mobiilisovellukset lisätä sen hyödyllisyyttä. Ne voivat auttaa sinua löytämään odottamattomia alennuksia tai erikoistarjouksia ja, entistä proosallinen huomata, yksinkertaisesti auttaa varaat kaikkea hotellien matka ja etsiä jotain tehdä, kun saavut määränpäähän.

5. Pakkaus Pro

Kysy henkilöä, ja hän luultavasti myönnä ottaa vähintään kerran vasemmalle jotain olennaista kotimatkaa ja löytää se vasta kun ei ollut enää mitään keinoa saada takaisin sitä. Pakkaus Pro ratkaisee tämän ongelman - vain kertoa se missä olet menossa, kuinka kauan ja kenen kanssa, ja se heti antaa sinulle ehdotus siitä, mitä pitäisi ottaa mukaan, jakamalla luettelon luokkiin siten, että se on helpompi navigoida.

6. Google Field Trip

Jos sinulla on vaikeuksia löytää paikkoja vierailla, Google Field Trip voi auttaa sinua. Se näyttää kiinnostavia paikkoja ympäri nykyisestä sijainnit perustuu mieltymykset valitset etukäteen, ja hälyttää, kun olet lähellä mikä voi herättäminen uteliaisuutta - joko näyttämällä kortteja älypuhelimeen tai äänisignaaleja.

Smartphone sovellukset olemassa tehdä elämästä helpompaa ja mukavampaa - ja tuskin muulloin kun tarvitset kaiken avun saat kuin kun olet matkoilla. Käytä näitä ja nauti! Matkustaa ilo ja jaa tämä viesti, jos löydät sen mielenkiintoista. Hyvää onnea!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha