Hae poistetut sähköpostiviestit Yahoo

Kai Mäkinen Tammikuu 24, 2017 Teknologia 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Steps - Miten hakea poistetut sähköpostiviestit Yahoo

Se on erittäin helppo lähettää tai vastaanottaa sähköpostisi sähköpostiosoite. Mutta se on myös erittäin helppo poistaa sähköpostia. Joskus voit klikata viet hiiren vahingossa, kun siirrät hiiren painiketta "Poista", mikä johtaa siihen, että poistat sähköpostin vahingossa. Useimmat sähköpostipalvelun tarjoaja ei kysyy, haluatko todella poistaa tämän viestin tuolloin. Onneksi on olemassa joitakin menetelmiä hakea poistetut sähköpostit Yahoo Mail. Tässä ovat vaiheet sinun tulisi noudattaa kanssa.

Steps - Miten hakea poistetut sähköpostiviestit Yahoo

Voit löytää poistetut postin "Trash" kansio sähköpostisi. Sinun pitäisi rekisteröityä sähköpostitilin, ja löytää "Trash" -painiketta vasemmassa sarakkeessa, klikkaa sitä päästäksesi kansioon. Näet kaikki viestit olet poistanut viime useita päiviä. Voit ruksata / avata sähköpostin ja sitten siirrät hiiren painiketta "Move", valitse "Saapuneet" valikossa osoitti näytössä. Näin poistetut posti haetaan.

Jos olisit poistanut postin "Trash" kansio vahingossa, on edelleen mahdollista hakea postia. Ensinnäkin, sinun pitäisi kirjautua sisään sähköpostitilin. Sitten vierailla verkkosivuilla:

Sinun täytyy täyttää kaikki tiedot täällä ja loppuun vahvistuskoodi, sitten klikkaa painiketta "Lähetä". Pyyntö toimitetaan Yahoo ja teknikot tarkistaa varmuuskopio palvelimen ja ne palauttaa sähköpostitilin kun olet poistanut postin. Se tarkoittaa, että kaikki sähköpostit päivämäärän jälkeen saamiaan katoaa pysyvästi eikä niitä voi palauttaa. Lisäksi, tämä menetelmä ei ole 100% tehokas. Joten kun päätät valita tällä tavalla, sinun pitäisi varmuuskopioida kaikki sähköpostit ensin.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Huuhtelu Salamat
Seuraava artikkeli On Facebook Tehokkain?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha