Grand Canyon Muovipullo Ban Pysäytetty

Hermanni Auvinen Lokakuu 1, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä häiritsevää valokuva. Matilda on oikea surullinen Kiitos artikkeli.

Riippuen siitä, mikä sinua lähde käytät, se näkyy hallintohenkilöstö Grand Canyonin kansallispuisto ovat saattaneet vaikuttaa Coca Cola yhtiö lopettaa ehdotettu kielto myynnin kertakäyttöisiä muovi vesipullo myynnin puistossa. Ne ovat suurin yksittäinen lähde roskat puistossa, mukaan LA Times.

Onnistuttu vähentämään muovi vesipulloja toisessa kansallispuistossa tapahtui vapaa vesi-asemat asennettu, joten vierailijat voivat uudelleen täyttää omat vesipulloja. Samanlaista vesilaitokset asennettiin vierailijoille Grand Canyon ja veronmaksaja kustannuksella, mutta sitten ylläpitäjät eivät seuraa läpi kieltämällä kertakäyttöisiä muovi vesipullo myynti.

Näyttää siltä, ​​syy johtuu siitä, Coca Cola olisi menettänyt rahaa myymällä Dasani puiston kävijät, ja kieltäminen kertakäyttötuotteiden Grand Canyon olisi ennakkotapaus näin yli kansallispuistoon järjestelmä. Paljon suurempi kielto olisi voinut aiheuttaa Coca Cola vieläkin menetykset, ja ne ovat lahjoittaneet miljoonia puistoon järjestelmään.

Kertakäyttöisiä muovi vesipulloja ovat ongelmallisia monista syistä, ja ne on poistettava tai pienennettävä huomattavasti, varsinkin meidän kansallisten ja valtion puistot, joiden pitäisi olla luonnollinen ja trash-ilmaiseksi. "Amerikkalaiset käyttää noin 50 miljardia muovi vesipulloja vuosittain, 167 jokaiselle henkilölle. Noin 38 miljardia päätyy kaatopaikoille. End-to-end ne kiertävät päiväntasaajaa 217 kertaa. Joten ne käyttää noin 20 miljardia barrelia öljyä ja luo yli 25 miljoonaa tonnia CO2 ", sanoo sisäministeriö verkkosivuilla.

Ehdotettu kielto olisi voinut kävijöitä on omat kertakäyttöisiä muovi vesipulloja, mutta kielletään myynti niistä puiston sisällä. Tämä lähestymistapa kuulostaa järkevä vähentää muovinen vesipullo roskakori siellä - jopa kompromissiin verrattuna kieltämiseen niiden läsnäolo kokonaan.

Jopa suuri puisto myyjä rahastoyhtiö on sanonut haluavansa kielto kuten öljypohjaisten muovipullojen kaikissa kansallispuistoissa, "Olemme mielen että kello tikittää raakaöljystä saatua muovia. Olisi biohajoava vaihtoehto. Se on huono maa, se on huono valtameristä, sen huono ekosysteemeille. Tämä on menetyksiä ehdotus. "

Voit tehdä teidän, ettei osta vettä kertakäyttöinen muovi vesipulloja - erityisesti kansallisten ja valtion puistot.

Kuva pistetilanne: Matthewdikmans

Linkkejä

Riittää muovi vesipulloja
Biohajoavat muovi vesipulloja Ritz-Carlton

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha