GP näkemys: sinus infektioita

Naemi Elomaa Elokuu 9, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
GP näkemys: sinus infektioita

Poskiontelotulehdus - tulehdus ja infektio poskionteloiden - on yleinen sairaus. Sivuonteloiden lämmin, kostuta ja suodattaa ilma jota hengitämme, ennen kuin se pääsee keuhkoihin, ja epiteelisoluihin poskionteloiden tuottaa limakalvojen ansaan bakteerit ja pilaantumista. Tämä limakalvojen siirretään pois poskionteloiden mukaan pieni hiukset kaltainen ripset kautta kapeita käytäviä, joka tyhjentää nenään. Kun vuori sivuonteloiden ja nenä turpoaa, nämä kohdat saada estetty ja limakalvojen voi kerääntyä ja pysähtyy, jolloin bakteerien liikakasvun.

Tulehdus ja infektio voidaan käynnistää sellaisia ​​asioita kuin kylmä, allergia tai ärsytys savua tai klooria ja aiheuttaa oireita, kuten nenän tukkoisuus, kasvojen kipu, arkuus, turvotus tai paineen tunne, keltainen tai vihreä limakalvojen, päänsärky, kuume, yskä, heikentynyt hajuaisti, väsymys, pahanhajuinen hengitys tai paha maku suussa.

Sinuiitti hoidot ovat parasetamoli lievittää kipua ja kuumetta, suolaliuos nenäsumute ohut ja valua limakalvojen ja joissakin tapauksissa, antibiootit. Voit myös hallita perussairaus kuten heinänuhan, allergioiden, nenäpolyypit tai poikennut nenän väliseinä.

Tupakoinnin lopettaminen on myös tärkeää. Onneksi useimmat jaksot sinuiitti on lyhytikäinen. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, mitä voit tehdä, varsinkin jos poskiontelotulehdus on toistuva ongelma sinulle.

Saat luonnonparantaja ajatuksia tästä aiheesta, tutustu luonnonparantaja opas sinus infektioiden naturotherapy asiantuntija Leah Hechtman.

Sai kysymys tohtori Cindy Pan? Kysy häneltä täällä.
Lue lisää tohtori Cindy Pan.

Lue Tietoisku Sinuiitti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha