GP näkemys: ADHD

Reija Hautala Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
GP näkemys: ADHD

Vasta tiukka, huomaavainen arviointi että asiantuntija lääkäri määrää lääkityksen ADHD. Useimmissa tapauksissa ensimmäinen rivi hoidon on metyylifenidaattia tai deksamfetamiini. Nämä piristeitä toimivat tasapainottamalla tasoilla aivojen välittäjäaineiden parantaa ADHD. Vuonna 80-90 prosentissa tapauksista ne ovat erittäin tehokkaita.

Ennen kuin aloitat lääkityksen, lapsi ja vanhemmat ovat täysin tietoisia siitä, mitä on odotettavissa ja lapsi seurataan säännöllisesti, jotta ne hyötyvät lääke. Useimmissa tapauksissa on syvällinen etu. Usein lapsi tarvitsee terapeuttista vaikutusta lääkityksen edes osallistua muita hoitoja, kuten käyttäytymiseen ja perhe hoitoja, koulutus- tukea ja ammatillista tai puheterapia, kun perheet tarvitsevat parannusta lääkitys tuo yksinkertaisesti selviytymään day-to-day perusteella.

Jos on ongelmia lääkitystä tai se ei ole toivottua vaikutusta, se on lakannut. Jos lapsi ei ole parempi lääke ei ole mitään järkeä ottaa sitä ja muita vaihtoehtoja on tutkittava, mutta useimmissa tapauksissa on selvästi hyötyä. Jos lääke lopetetaan jostakin syystä, heikkeneminen on usein huomattava ja tämä antaa motivaatiota saada takaisin lääke.

Stimulantteja kuten Ritalin määrätään varovaisesti, yhdessä muiden kuin lääkehoidon, ainoastaan, jos katsotaan, että ne voivat olla benefit.It on tärkeää pohtia tällaisen lääkityksen hoitovaihtoehto, koska se voi olla niin dramaattisesti tehokas ja on mahdollista tuoda syvällinen parannuksia elämään kärsivien lasten ja heidän perheidensä.

Lue Tietoisku ADD / ADHD.

Saat luonnonparantaja ajatuksia tästä aiheesta, tutustu luonnonparantaja näkemyksiä ADHD Naturopatian asiantuntija Leah Hechtman

Sai kysymys tohtori Cindy Pan? Kysy häneltä täällä.
Lue lisää tohtori Cindy Pan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha