Govt häirintä Dolphin Death Tutkimus

Atro Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos, Kelly, että selitys. Kiitos! huomattava Jotka lahjottu gvovernment? Joka on lahjottu hallitus? Leikkaa käyttö öljytuotteiden minimiin. kauhea, että tämä tapahtuu

Useimmat lehdistössä meneillään Meksikonlahden öljykatastrofin keskittyy syyttäen British Petroleum, joka ei ole kohtuuton, mutta se on peittää se, Yhdysvaltain liittovaltion hallitus on ollut merkittävä rooli, ja edelleen on.

Äskettäin raportoitiin, että liittovaltion hallitus on tukahduttaa liittyvää tietoa hyvin epätavallinen piikki Gulf delfiinien kuolemia. Tutkijat palkataan urakoitsijat liittohallitus vastusti miten he käskettiin vaieta heidän löytöjä, kun he keräsivät kuolleita delfiinejä ja opiskelu niitä öljyn saastuminen.

Yrittää estää delfiinien kuolemaan tietoja, jotta se ei kierrätetään lehdistössä ja julkisessa keskustelussa on paha, mutta nyt liittohallitus on palaamassa heikentynyt delfiinit löytyivät kerrattu syvempiin Persianlahden vesillä, jotta niitä voidaan tutkia löytää syy kaikista äkillisen delfiini kuolemia. Joten miksi työntää jotkut heikentynyt kerrattu delfiinien takaisin syvemmille Persianlahden vesillä ilman opiskelu niitä ensin, jotta auttaa määrittämään syyt sairauksien ja kuolemantapausten?

Kuten Reuters raportoi, "Moby Solangi, johtaja instituutin merinisäkkäiden Studies in Mississippi, sanoi palaamassa delfiinit syvempiin vesiin oli myös heikentää pyrkimyksiä määrittää, kuka on vastuussa ihottuma merieläin kuolemantapauksista Persianlahden vesillä."

Välillä helmikuussa 2010, ja huhtikuussa 2011 406 delfiinit löytyivät kuolleina tai kerrattu, mukaan CNN. Vuonna kolmen viime kuukauden peräti 200 on löydetty kuolleena rannoilta Floridan, Alabama, Louisiana ja Mississippi.

Valtion virkamies sanoi, "vuoden kuluttua öljyvuoto, olemme edelleen nähdä delfiinejä pesemällä maihin todisteet öljyä niitä - mutta se ei voi olla kuolinsyy."

Onko se vain lisää valtion kyvyttömyyteen näemme, vai onko olemassa jokin tarkoitus sekoittaa tilannetta entisestään, tutkimalla jotkut delfiinit mutta ei muita puolestaan ​​tukahduttaa tietoja ne, jotka tutkittu? Näyttää siltä politiikka voisi olla ratkaiseva tekijä, sillä nykyinen Valkoinen talo hallinto on paljon menetettävää, jos se tulee yleiseen tietoon hallitus ollut merkitystä tukahduttamaan tietoa öljy delfiini kuolemaa-varsinkin kun ne julistanut monta kuukautta sitten, että suurin osa öljystä oli yksinkertaisesti katosi.

Kuva pistetilanne: National Wildlife Federation

Related:

Dolphin Kuolemat Liittyy BP Spill
Dolphin pelastettiin öljyvahinko Nyt Terveet

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 10, 2017 | 01:14:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Liina Kaurismäki
  Like 2   Dislike 0

Mitä me kaikki teemme sitten? Kirjoita kirjaimet, lähettää sähköposteja, vatvoa, tietoisuuden lisäämiseksi jakaa mitä tiedät ja tehdä joitakin muutoksia, pienistäkin oman elämäntavan eivät vain olla hiljaa ja hyväksyn status quo.

Toukokuu 10, 2017 | 01:51:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Taru Tuomioja
  Like 1   Dislike 1

Kukaan lahjottu hallitus, ne ovat puhelun Rethugicons. On, tietenkään he eivät halua totuutta olla tiedossa.

Toukokuu 10, 2017 | 03:49:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Salla Juutilainen
  Like 0   Dislike 0

Kyse raha- hallitus puolustaa iso kampanja avustajat. Big Oil käyttää niiden lobbists ostaa kaikki vaikutusvalta ja äänistä he tarvitsevat saada mitä he haluavat ja he eivät välitä keskimäärin ihmiset, eläimet tai planeetta. Valitettavasti aurinko- ja tuulienergian ja muiden puhtaiden ja uusiutuvien energialähteiden eivät mitään mahdollisuuksia, kunnes joku voi rikastua pois ne, ja sama niille köyhille kaunis delfiinejä, kilpikonnia, ja muiden uhanalaisten olentoja.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha