Google Faces kilpailunrajoituksia Valitukset Euroopassa Alkaen Aptoide

Arho Kekkonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Google saattaa olla ongelmia Euroopan unionin viranomaisten uudelleen. Kolmannen osapuolen sovellus markkinapaikka Aptoide väittää, että teknologian jättiläinen on luoda esteitä, jotka tekevät kova kolmannen osapuolen sovellus kauppapaikkoja asentaa Android-laitteissa. Euroopan komissio vahvisti, että se on saanut valituksen Portugalin yritys.

Google ei ole vieras kilpailuoikeuden valituksia - virallisia valituksia, että suuri yritys estää kilpailua markkinoilla - todennäköisesti koska kilpailu leikata Googlen voittoja. Google on myös tällä hetkellä kilpailuoikeuden valituksia Nokia, Microsoft ja Oracle Euroopan komissio. Monet pyörivät Android, Googlen tukema älypuhelin ja laitealustojen. Se on maailman suurin alustan sovellukset. Koska sen suuri koko, se on tavoite tällaisia ​​väitteitä, yleensä muut suuret yritykset.

Aptoide taukoja että multa olemalla pienempi käynnistyksen. Se on foorumi Android-sovelluksia, ja yhtiö väittää, että Googlen nykyiset politiikat suosivat Google Play, Googlen App Marketplace.

"Euroopan komissio on ollut erittäin aktiivinen havaitsemaan tilanteissa määräävän aseman" Aptoide toinen perustaja ja toimitusjohtaja Paulo Trezentos kertoi CNET. "Uskomme, että tapaus on vahva ja joka voi auttaa EY toimimaan Google korjaamaan näitä käytäntöjä."

Trezentos kertoi CNET miten Googlen käytännöt vaikeuttavat kolmannen osapuolen sovellus tallentaa käyttää Android-alustan. Ne väitetään saavat poistetaan Google Play ja estetty mobiiliversiota Chrome, joten se kova käyttäjät voivat käyttää kolmannen osapuolen sovellus markkinapaikkoja. Yhtiö sanoi, että oli pahenemassa jokaisen päivityksen, ja väittää omistavansa tietoja takaisin se.

Aptoide testattu asentaa kertaa käyttäen kohderyhmä. Android versio 2.1, asentaa kesti 10 askelta, ja 80 prosenttia valmistui latauksena. Versio 2.3 otti 13 vaiheet, ja 45 prosenttia sen valmiiksi. Android versio 4.0 otti 14 askelmaa, ja 20 prosenttia sen valmiiksi. Testit osoittivat selvä suuntaus, että se kovenee pääsyn Aptoide ajan. Aptoide mainittu tämä testi esitys oli osa valituksen.

Toistaiseksi Google ei ole tehnyt huomautuksia median osalta Euroopan komissiolle kantelun.

App kauppapaikat ovat yleensä sidottu alustan, kuten miten App Store on sidottu Applen iOS alustan. Android on avoimen lähdekoodin kuitenkin, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi olla avoin muille markkinapaikkojen, aivan kuten se on tyytyväinen kolmannen osapuolen sovelluksia. Yksi ero voi olla syynä Googlen pitäisi haluttomuus toinen ohjelma markkinoilla. Google Playn saa leikata hinnasta käyttäjien pelata ladata sovelluksen, onko Googlen tai kolmannen osapuolen kehittäjä. Jos Google antaa toinen App Marketplace osaksi Android ympäristöön, se voi leikata Googlen voitto Google Playsta.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Luck - Miten olla onnekas
Seuraava artikkeli Dog Birthday Cake Reseptit
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha