GM tuo Tuore Mutta tuttu tiedonannoilleen Seat

Petteri Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

General Motors on ottaa karkea vuodessa. Tammikuusta lähtien yhtiö on muistettava 11200000 ajoneuvojen syystä tai toisesta, enemmän kuin kaksinkertainen 5000000 plus ajoneuvojen muistuttanut Toyota koko viime vuoden - tuolloin, Toyota johti teollisuuden Recall volyymi.

Iso pr painajaisia ​​kuin ikuinen muistuttaa edellytä suuria PR ammattilaisia ​​käsitellä niitä. Auttaa tarttua valtava laskeuma kampanjoista, General Motors on palkannut - pikemminkin rehired - Volkswagenin Yhdysvaltain pr toimintojen johtaja Tony Cervone.

Cervone alkaa heti kun General Motorsin Senior Vice President maailmanlaajuisen viestinnän, Bloomberg raportoi. Hän korvaa Selim Bingol, joka lähti yhtiön huhtikuussa osana Mary Barra toimeenpanevan remontti. Cervone vastaa maailmanlaajuisen viestinnän, kuten tuotteiden ja palveluiden tuotemerkkejä, yritysten, sosiaalinen media, johdon tuki, ja sisäinen viestintä, yhtiö sanoi antamassaan lehdistötiedotteessa.

"Se on hyvä aika palata GM" Cervone sanoi julkilausuman. "Jälleen virtaa johtotiimin, parhaat tuotteet historiansa, uusi sitoutuminen yksittäisten asiakkaiden kokemuksia, ja pakottavia ajaa kulttuurisen muutoksen kaikki siihen, että tämä tärkeä hetki tämän suuren yhtiön historiassa." Hänen haaste, vaikka, on vakuuttava yleisölle näistä asioista kuin General Motors vetää ennätysmäärän ajoneuvojen turvallisuuden muistelee.

Ennen pääomasijoitukset pois, Cervone nautti 10 vuoden työjakso GM, mukaan lukien aika johtava yhtiön kansainvälisen viestinnän toimintaa Euroopassa. Cervone perin liittyi General Motors Chrysler Group, jossa hän oli varapuheenjohtaja viestinnän sekä eri muissa tehtävissä aikana 14-vuotisen uransa siellä, GM sanoi.

Hän teki tiensä United Airlinesin, jossa hän toimi varatoimitusjohtaja viestinnän ja auttoi valvomaan lentoyhtiön korkean profiilin fuusio Continental. Hän siirtyi Volkswagenin ennen tulossa täysi ympyrä ja paluu General Motors.

Cervone nimitys osuu erityisen alhainen vaiheessa GM: n historiassa. Yhtiö yrittää edelleen voittaa takaisin yleisön suosiota jälkeen sen konkurssin vuonna 2009, että näki sen kestää lähes $ 50 miljardia liittovaltion varoista, liikkua joka jätti katkeran maun suuhun monien vapaiden markkinoiden puolestapuhujia. Lisätty että on viime ihottuma muistelee.

Mahdollisuudet ovat, että General Motorsin asioita ajaa syvemmälle kuin uudet kasvot sen PR joukkue, mutta ehdottomasti ei loukkaantunut. Cervone nimitys on yksi vaihe pitkässä, ylöspäin vaellus että Yhtiö tekee tulevina vuosina.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha