GM: n diat ja Fordin Voitot Syy Myynti Gap hiipua

Saila Isotalo Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

General Motors voi olla myynnin johtaja kannalta silkkaa numeroita, mutta Crosstown kilpailija Ford on tehnyt voittoja, jotka olisi asettaa Amerikan suurin autovalmistaja ilmoitustaululla. Vuonna 2007, joka Automotive News toteaa oli viimeinen hyvä vuosi autokaupan ennen romahdusta vuonna 2008, GM oli outselling Fordin noin 105000 ajoneuvoa kuukaudessa.

Kuitenkin viime vuonna, että mukava kuukausittainen tyyny on ohentunut huomattavasti. Ford nyt polkuja GM noin 25000 ajoneuvojen myynti kuukaudessa, vaikka vahva myynti aikoja sekä autovalmistajista. "Syyskuussa Fordin lähes vedetään pois, mikä olisi ollut vasta kolmas kuukausittain järkyttää GM 15 vuotta, jäämässä mukaan 2743 yksikköä, tai alle puoli päivän verran Fordin myynti," Automotive News kirjoittaa.

Fordin voitot General Motors ovat johtaneet jälkimmäinen pelaa enemmän puolustava peli, vaikka automaker on uudistettu lähes kaikki suuret ajoneuvon sen Uusimmat, Cadillac erityisesti nähdä brändi laajuinen uudelleensuunnittelua, jolla pyritään erottamaan ylellisyyttä Marque alkaen Loput GM perheen.

Kuitenkin uusien tuotteiden saattaa olla ottaen hieman odotettua kauemmin, ainakin yhden jälleenmyyntisopimuksen Omahassa, Nebraskassa. "Kolmen ensimmäisen viikon syyskuussa ei ollut liikennettä," Brad Lillie, pääjohtaja Gregg Young Chevrolet, sanoi Automotive News. "He vain eivät olleet kovin kilpailukykyinen, varsinkin kuorma."

Jos Chevy toivoo tulla lähellekään Fordin myyntimäärä mikrofonien, se on paljon tehtävää - F-sarja on rutiininomaisesti nimetty myydyin ajoneuvo Yhdysvalloissa Yhdessä keskisuurille Fusion sedan ja uusi Escape pieni maastoauto, kolme ajoneuvoa ovat olleet kantava voima Fordin turvotus markkinaosuus.

Ford sai puoli pisteen markkinaosuutta kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana, enemmän kuin mikään muu autonvalmistaja, kun taas GM: n osuus putosi toinen kymmenesosa pisteen, Automotive News raportoi. Molemmat yritykset ovat nyt erotettu vain 2 pistettä Yhdysvaltain osake, alas lähes 8 pistettä vuonna 2007.

"Ford on ottanut muutaman riskejä yrittää olla progressiivinen kannalta tyyliä ja se on maksettu pois," Alec Gutierrez, vanhempi analyytikko Kelley Blue Book, sanoi Automotive News. "Ford vain näyttää oikea tuote näissä avain kasvun segmentit juuri nyt, ja he aikovat jatkaa kuilun."

Kuitenkin GM toimii toisia tekijöitä, jotka Fordin ei tarvinnut - nimittäin, jättiläinen bailout elefantin olohuoneessa. GM: n konkurssi prosessi todennäköisesti laittaa melkoinen lommo yhtiön tutkimus- ja kehittämistyötä, puhumattakaan yleistä häiriöitä day-to-day toimintaa. Ford ei ole sellaisia ​​häiriötekijä, ja IY oli poised ja valmis, kun talous alkoi löytää sen arvoisesti.

Gm sanoi sen myynnin lasku viime kuussa johtui 27 prosenttia supistumisen syyskuussa laivaston myynnin, kun taas Fordin laivaston myynti kasvoi 8 prosenttia; GM: n vähittäismyynti liukui 6 prosenttia, mikä oli suunnilleen keskimääräinen teollisuudelle, Automotive News raportoi.

Ehkä mielenkiintoisempaa on, miten myynti murtaa. Vuonna kolme neljäsosaa 2013, "Fordin brändi suppeasti outsold GM: n kaksi massamarkkinoille tuotemerkkejä, Chevy ja GMC, jota 1278 yksikköä," Automotive News kertoo. "Vuonna 2007, Chevy ja GMC helposti täydentää Fordin tuotemerkin noin 650000 yksikköä. . "Tämä osoittaa, että sen Cadillac ja Buick tuotemerkit ovat lähes yksin vastuussa GM: n myynti edellä, että Ford, joka on ottaa oman osuutensa ylellisyyttä kysymyksiä.

"Tasapainoinen portfolio maksaa osinkoja," Ken Czubay, Fordin varatoimitusjohtaja Yhdysvaltain markkinointi, sanoi neuvottelupuhelun Automotive News. "Saamme korotuksen trukista liiketoiminta, joka on elpymässä, mutta emme saa vankka elpyminen auton puolella myös."

Älä Miss: Onko myyjät Pelkäätkö General Motorsin Uusi Online aloite?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha