Geron Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat ostavat osakkeita nyt

Sirpa Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Geron Corporation oli tappiollinen ja tapasi Wall Streetin odotukset, ja ehkä tulot odotuksia. Tulot syke on myönteinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 7,81%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Geron Corporation Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski $ -0.07 neljänneksellä verrattuna EPS on $ -0.14 vuonna edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 15,38% to $ 110,000 peräisin vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Geron Oyj raportoitiin oikaistu EPS menetys $ 0,07 euroa osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ -0.07. Se voittaa keskimääräinen tulo arvio 0 $.

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 85,71% vuodesta $ 770,000 edellisellä neljänneksellä. EPS laski $ -0.07 neljänneksellä verrattuna EPS on $ -0.09 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on menetys $ 0,07 ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on menetys $ 0,3, joka on sama kyseisen yhdeksänkymmenen päivää sitten.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha