General Motors Luo Turvallisuus Chief Sijoitus Wake of Recall Spree

Pyry Laitinen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Huomattavaan yhtiön eettinen arvo pyörii miten se vastaa hädän hetkellä. Ja vaikka kaikki sen väitetystä viat vievät sen valtava muistuttaa aluksi käynnistettiin tammikuussa, General Motors näyttää käsiteltäessä melko hyvin uuden johdon Mary Barra.

Ihanteellisessa tilanteessa, ongelma ilmeisesti ei olisi tapahtunut ensiksi. Vuonna vähemmän ihanteellinen tilanne, asia - viallinen sytytys mekanismeja, jotka voivat sammuttaa auton ollessa liikkeessä - olisi puututtava välittömästi. Todellisuudessa oli aa viive lähes kolmetoista vuotta, joiden aikana useat ihmiset menettivät henkensä seurauksena ongelma ennen mielekäs toimiin ei ryhdytty.

Päättänyt näyttää maailmalle, että uusi GM on erilainen kuin vanha GM - yritys ennen rakenneuudistuksen vuonna 2009 bailout - Toimitusjohtaja Barra on tehdä mitä näyttää olevan kaikki oikein liikkuu oikealle laiva, hänen henkilökohtainen anteeksipyyntö viesti General Motors työntekijöitä $ 500 kuponki vaikuttaa ajoneuvojen omistajat laittaa kohti uusia muuntogeenisiä ajoneuvoa. Yhtiö näyttää tehneen toinen vahva puolestaan ​​tiistaina, kun se ilmoitti se tuo on Jeff Boyer täyttää uusi tehtävä johtaja maailmanlaajuisen ajoneuvojen turvallisuutta.

Hänen rooli, Boyer on vastuussa säännöllisesti ja usein päivityksiä ajoneuvojen turvallisuutta Barra, ylimmän johdon, ja General Motors hallitus, yhtiö sanoi ilmoitus. Hän myös valvoo turvallisuutta kehittäminen GM ajoneuvojen järjestelmiä, vahvistus ja validointi turvallisuutta, ja post-sale turvallisuus toimintaa, kuten muistelee.

"Jeff nimittämisestä tarjoaa suoran ja jatkuva oikeus GM johtajuutta ja hallitukselle kriittisten asiakkaiden turvallisuuskysymyksiä", sanoi Barra. "Tämä uusi rooli nostaa ja yhdistää meidän turvallisuus prosessi yksi johtaja jotta voimme asettaa uuden standardin asiakkaan turvallisuuden tiukempia vastuullisuutta. Jos on mitään esteitä hänen tiellään, Jeff on valtuudet tyhjentää ne. Jos hän tarvitsee muita resursseja, hän saa ne. "

Boyer raportoi John Calabrese, varapuheenjohtaja globaalin ajoneuvon suunnittelu, ja jäseneksi maailmanlaajuisen tuotekehityksen henkilöstöä, jota johti Mark Reuss, varatoimitusjohtaja maailmanlaajuisen tuotekehityksen, hankinnan, ja toimitusketjun. Boyer on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 1974 ja toiminut useissa tehtävissä, joista viimeisin oli johtaja suunnittelutoimintaansa ja järjestelmien kehittämiseen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha