Gas Tax Holiday; Älä lankea siihen.

Unto Niinistö Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sekä John McCain ja Hillary Clinton ovat ehdottaneet uutta Kaasu verohelpotusten joka jatkuu kesäkuukausien aikana, tuo "paljon kaivattua helpotusta" at pumput. Mutta se? Yli 200 taloustieteilijät, mukaan lukien neljä Nobel-voittajia, ovat jo allekirjoittaneet kirjeen ehdotuksen hylkäämisestä.

Kaasu verohelpotusten on vielä toinen tapa poliitikot ruokkia yleisölle, jossa ajatus, että pinnalla kuulostaa rahaa säästyy, mutta muutaman sekunnin kuluttua harkinta on todella hyödytöntä. Se on vain halpa tapa ostaa äänestää. Se on illuusio.

Liittovaltion kaasu vero on 18,4 senttiä per gallona. Keskeyttämisestä kaasu vero kesän säästäisi keskimääräinen amerikkalainen noin $ 30, mukaan kongressin talousarvio Office. Se on noin 33 senttiä päivässä.

Minulle se ei ole paljon rahaa. Ihmisille, jotka ovat köyhyysrajan, se on. Joten en halua hylätä sitä heti. Saat fiksu shopper, joka on tarpeeksi ostaa runsaasti elintarvikkeita. Mutta emme voi vain ottaa sitä lukenut, että ihmiset näkevät senttiäkään että rahaa.

Fuzzy matematiikka
Yksi tärkeimmistä syistä taloustieteilijät ovat sotajalalla noin kevennys on, että kerrannaisvaikutuksia ei otettu huomioon. Fysiikan todetaan, että jokaista reaktio, on yhtäläinen ja vastakkainen reaktio. Joten, jos leikkaamme kaasun vero ja hinnat laskevat, mitä tapahtuu; kysyntä kasvaa. Ehkä ei paljon, on 13-gallonaa säiliö säästät tarpeeksi ostaa leivän. Mutta illuusion säästöjä riittää ajomatkan "enemmän ihmisiä pumppuja. Ja kun kysyntä kasvaa, niin ei hinta bensiini. Se tapahtuu joka vuosi.

Niin, se on erittäin mahdollista, että jos / kun kaasua vero poistuu, hinta gallona kaasua pysyy samana tai jopa kasvaa. Ja se on näiden mega-rikas öljy-yhtiöt, jotka osakseen. Öljy-yhtiöt, jotka jo ilmoittavat ennätykselliset voitot ja silti saada avustuksia ja verohelpotuksia valtiolta.

Lisäksi mitä tapahtuu kaikki palvelut, jotka olisi maksettu kaasun vero? Joka teillä ei saa korjata? Joka sillat saavat jäädä laiminlyötyjä? Voi odottaa ... älä kerro minulle ... meidän hallitus lainata rahaa, mikä heikensi meidän jo kuolemaisillaan talous entisestään. Tai he vain antaa infrastruktuurin murentua.

En ole taloustieteilijä, joku kertoo, että. Mutta en tarvitse olla. Minulla on yli 200 arvostettua taloustieteilijät taustalaulu lausumat ja minä ainakin aio pysyä hiljaa siitä. Liika on liikaa Washington. Republikaanien tai demokraatti, meidän täytyy tehdä seistä ja kertoa heille olemme fiksumpia kuin että, ja he eivät voi ostaa meidän äänestystä.

 

 Tällä hetkellä vetoomus ulos Webissä pyytää allekirjoitus. Tässä ote vetoomuksen:

Poistaminen liittovaltion kaasu vero koko kesän vain säästää amerikkalaisille kuluttajille noin 30 dollaria, lähettää enemmän rahaa ulkomaille, vähentää kykymme investoida infrastruktuuriin, ja kannustaa entistä ajo ja pilaantumisen osaltaan maailmanlaajuiseen ilmastonmuutokseen. Lopussa kesän, kaasun hinnat olisivat yhtä suuret tai suuremmat kuin ennen ja mitään ongelmia ei ratkaista.

Ainoa tapa pelastaa amerikkalaisia ​​menot valtavia summia kaasu on vähentää kaasun amerikkalaiset käyttää. Meidän on investoitava vaihtoehtoisiin energialähteisiin. Meidän täytyy rakentaa enemmän polttoainetta kuluttavia autoja. Ja meidän täytyy helpottaa useammat amerikkalaiset suorittaa jokapäiväisiä tehtäviä ilman ajaa.

Olen allekirjoittanut sen. Yli 1460 muut ihmiset ovat allekirjoittaneet sen myös. Löydät sen täältä, ja jos me kaikki saamme sen takana ehkä voimme lopettaa tämän hulluus tapahtumasta. Kuten Gandhi sanoi kerran, "sinun täytyy olla muutos haluat nähdä maailmassa."


  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha