Gamestop Työllisyys

Sanni Kuusela Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
GameStop on enemmän kuin vain vähittäiskaupan workBy Crystal Schwanke

GameStop työllisyys voi olla mitä jotkut nuoret "unelmat on tehty, mutta voit silti olla ihanteellinen ura videopeli asiantuntija jos etsit kokopäiväisestä. Jatkaisi työpaikkojen kanssa GameStop sillä tavalla, että on mukavin sinulle-verkossa, tallentaa, tai jopa pääkonttori.

Tietoja GameStop

GameStop, Fortune 500 yritys yli 6100 myymälää eri puolilla Yhdysvaltoja ja seitsemäntoista muissa maissa, on suurin vähittäiskauppias videopeleihin. GameStop, EB Games ja elektroniikka Boutique ovat kaikki osa samaa yrityksen ja pyrkiä asiakastyytyväisyys. GameStop haluaa tarjota asiakkailleen uusimmat pelit sekä pre-omistuksessa olevista erittäin edulliseen hintaan.

Yhtiöllä on myös online läsnäolo, jossa GameStop.com ja EBGames.com palvelemaan niitä, jotka eivät voi tehdä sitä yksi monista tiili-ja laasti myymälöissä. Jos olet kirjailija sydän, saatat jopa yrittää hankkia työllisyyttä edistää kirjailijalle Game Informer, videopeli julkaisema aikakauslehti GameStop yritys.

Löytäminen GameStop Työllisyys

Yksi niistä asioista pelata jopa kun etsit GameStop työllisyys on halu tarjota erinomaista asiakaspalvelua. Taito oppia uusia asioita auttaa sinua kyky auttaa asiakkaita löytämään mitä he tarvitsevat sekä uusia ja vanhoja pelejä.

Hakea GameStop työllisyyttä, voit mennä kauppaan lähimmän ja kysyä, jos he ovat vuokraamalla. Tämä hyödyttää paikallisia vähittäiskaupan työllisyyden. Jos olet kiinnostunut Muita työntekijöitä, saatat olla parhaiten vierailemalla GameStop.com n Ura sivu. Jos haluat työskennellä yrityksessä, mutta ei ole erityistä työnimike mielessä, henkilökohtaista sovellus suositellaan.

Jotkut kannat vaativat voit tulostaa paperityötä etuajassa ja sitten vie se tallentaa haluat työskennellä. Toiset vaativat sinua hakea verkossa. Ennen hyppäämistä aivan mihin tahansa GameStop hakemuksen, vierailu sivusto tietää enemmän asema etsit säästää aikaa ja varmista, että hakemuksen GameStop on mahdollisimman tehokasta.

Hakijoille vammaisten

Jos sinulla on jokin vamma, joka estää sinua täyttämällä hakemuksen verkossa tai käymällä yksi GameStop myymälöissä, ottaa huomioon yhtiön Affirmative Action koordinaattoreiden yhteystiedot GameStop Työpaikat sivu.

Tyypit työpaikkoja

Osa työpaikoista saatavilla GameStop kuuluvat:

Varastossa

 • Myymäläpäällikkö
 • Keyholder
 • Game Advisor
 • Yleinen

Yrityksen

Koska nämä työpaikat ovat Grapevine, TX, toimisto vain, ei ole täydellinen luettelo ammattinimikkeet saatavilla. Voit kuitenkin nähdä, jos siellä on ottelu sinulle ajoittain käymällä SSC / kotitoimisto osan Ura on GameStop verkkosivuilla. Kannat on lueteltu ne tulevat saataville, joten jos olet Grapevine alueella tai aikovat siirtää sinne lähitulevaisuudessa, se kannattaa silmäyksellä. Jos ei ole erityisiä otsikko etsit, mutta luulet saisivat on osa GameStop perhe, voit silti hakea henkilökohtaisesti.

Asiakaspalvelu

Chat puhelimessa asiakkaiden kanssa noin palaa, vaihto, merenkulku, ja enemmän. GameStop sivusto mainitsee, että he etsivät ihmisiä, jotka haluavat ratkaista ongelmia, auttaa toisia, ja puhuu puhelimeen. Kun käyt sivustolla, näet onko asiakaspalvelu aukkoja.

Jakelu

On mahdollisuuksia GameStop työllisyyden Distribution Grapevine, Texas ja Louisville, Kentucky. Jos on työpaikka avaamista saatavana joko paikalla, se näytetään kyseisen kaupunki. Nämä kannat ovat teknikot, jotka voivat kunnostaa pelejä.

Field Management

Tämäntyyppisessä GameStop työllisyyden, voit valvoa useita myymälöitä kerralla, mikä heitä menestykseen.

Hyödyt

Joissakin asennoissa, voit saada seuraavia etuja:

 • Lääketieteen, hammaslääketieteen ja visio vakuutus, plus lääkemääräykset
 • Palkalliset lomat, lomat, sairauspäiviä, tuomaristo tulli, ja suru
 • Joustava menojen tilit
 • Vammaisuus
 • Työntekijä alennuksia ei vain GameStop myymälöissä, mutta Barnes & Noble ja B. Dalton myymälöissä.
 • Opetusta korvausta
 • 401 yhteensopivat osuus
 • Lisähyötyä mahdollisuuksia
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha