"Full House" Tulee Feed Terrible Lifetime Movie

Reija Halonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kanssa uutinen, että Netflix on elvyttää klassinen 90-luvun komediasarja Full House Netflix alkuperäinen sarja haara, Lifetime on päättänyt se haluaa päästä on nostalgia hyvin Lifetime tavalla.

Mukaan määräaika, verkko vain vihreä valaistu Luvaton Full House Story, joka on sama kuin viime vuonna luvaton Saved by the Bell Story. Samanlainen Saved by the Bell TV-elokuva, luvaton Full House Story kertoo mitä tapahtui kulissien takana aikana tekemistä show'n kahdeksan vuodenaikaa. Sama käsikirjoittaja ja tuottajien Lifetime jotka työskentelivät luvaton Saved by the Bell Story ovat mukana tässä hankkeessa samoin.

Luvaton Full House Story tutkii paine toimijoiden edessä kuvata lähes täydellinen perhe yksikkö, kun käsitellään niiden monimutkaisempi todellisesta elämästä ja massiivinen mainetta johtuvat erittäin suosittu komediasarja. Näyttelijät, kuten John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier, Lori Loughlin, ja pikkulapset Mary-Kate ja Ashley Olsen muodostivat oman vahva side aikana he työskentelivät yhdessä.

Jos luvaton Saved by the Bell Story on uskominen, Lifetime n Full House paljastus on yhtä surkea ja kauhea kuin muut TV elokuvia verkossa tunnetaan. "Onko luvaton Saved by the Bell Story pahin elokuva, joka on koskaan tehty televisio?" Kysyi tarkastelun Daily Beast. Elokuva oli lambasted on huonosti kirjoitettu, huonosti toimivat, ja täysin tylsä, sivuutan yli kaikki mauton yksityiskohtia muistelmateos se perustui Dustin Diamond, näyttelijä, joka kuvataan Screech show.

Käyttöikä on aina yrittää päihittää itsensä, kun se tulee huono ohjelmointi, erityisesti luvattoman lajike. Verkosto on tullut eräänlainen go-paikka luvattomasta biopics jotka ovat suututti omaisille on kuvattu, kuten Grace Kelly, Brittany Murphy, Aaliyah, ja Whitney Houston. Ja miten voimme unohtaa uusi tositv Syntynyt Wild, joka seuraa naisia, jotka haluavat olla kaikki luonnolliset syntymät vaarallisia paikkoja?

Valitsemalla Full House aihe oli melko ennustettavissa, koska show on taas kaikkien mielissä kanssa ilmoitusta, että Netflix on elvyttää sarjan haara, joka yhdistää niin paljon alkuperäisen valettu kuin se voi saada. Stamos oli keskeinen aikaan Full House jälleennäkeminen, ja hän paljasti uutiset tulevasta Netflix alkuperäinen sarja Fuller House.

Että 13-episodi sarja ilma vuonna 2016 ja seuraa Candace Cameron-Bure luonnetta, DJ Nahkuri, joka on nyt raskaana ja äskettäin leskeksi eläinlääkäri. DJ nuorempi sisar, pyrkivä muusikko Stephanie, liikkuu yhdessä DJ lapsuuden paras ystävä Kimmy Gibbler ja Gibbler oma teini-ikäinen tytär, joka auttaa DJ kaksi poikaa ja vauva tulossa. Alkuperäisenä Näytä tietenkin seurasi Saget luonnetta kun hän neuvotteli nostaa oman perheensä vanavedessä vaimonsa kuolemasta.

Koska hirvittävät arvion, että luvaton Saved by the Bell Story sai sekä melko hyvänlaatuinen tarina Full House, luvaton Full House Story näyttää se tulee olemaan yhtä tylsää. Fanit osoittavat pitäisi luultavasti vain odottaa Netflix-sarjan debyytti ensi vuonna.

Seuraa Jacqueline TwitterissäJacqui_WSCS

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha