Fretti Kasvatus Faktat

Jutta Lahtinen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Fretti on suuri lemmikki, joka tarjoaa jotain hieman erilainen kuin perinteisempää kissan tai koiran. He voivat mennä ulos kävelee kanssasi, kiivetä eri puolilla kehoa ja ne-re tarpeeksi pieni pitää häkissä tarvittaessa.

Mutta fretti doesnt-t vain olla kumppani - se voi myös olla hyvä tapa tuoda vähän rahaa, jos-re valmis auttamaan fretti rotu. Muista kuitenkin, että kasvatus fretti on sinänsä kallista ja siellä-sa paljon voi mennä pieleen tarkoittaa voitit-t välttämättä onnistunut ensimmäinen kerta. Tämä on investointi, mutta se-s varmasti ole taattu yksi - varmista, että tämä on asianharrastus ja että olet valmis epäonnistua.

Soitimella

Ensinnäkin tarvitset -hob- ja -jill-. Huomaa, että tämä ei ole-t olemaan romanttinen liitto suoneen Disney, ja se-s todellakaan ole yksi lapsille. Sinun liesi on yksi asia sen mielessä ja että-s Hanky ​​Panky. Lyhyesti sitten, aseta fretti oikeaan suuntaan ja että-s työsi Cupid tehnyt.

Mikä-s tärkeämpää on ajoitus. Nainen fretit tulevat kausi kaksi kertaa vuodessa, tavallisesti noin maaliskuussa ja elokuussa, vaikka tämä vaihtelee - varoa häpy ulkonevat kuin kikherne ja odottaa 14 päivää. Samalla miehillä menee kiima kuukautta ennen tätä, joten maaliskuun alussa ja elokuu ovat parasta aikaa teidän liesi onnekas. Te-ll tietää, milloin fretti on kiima koska se haju paljon huonommin kuin tavallisesti ja kehittää joitakin melko ikäviä tottumuksia. Kyllä, liesi alkaa kehittää maku pissaa itse ja sitten vetämällä sen vatsan kautta virtsaan. Kuten sanoin - he-re ei Romeos.

Itse asiassa ne ovat niin unromantic sieluja, että he voittivat-t olla erityisen nirso, kun se tulee löytää perämies. Se-tärkeää niin, että pidät liittyvien frettien toisistaan ​​koska ne-ll ole mitään tunnontuskia jalostukseen muuten mikä voi johtaa geneettisen ongelmat sisäsiitosta.

Näistä kahdesta se on varmasti nainen, joka tulee olemaan enemmän nirso, joten varmista, että hän-s valmis.

Käsitys

Tämä on jossa taikuus tapahtuu - inhottavaa ja väkivaltainen taikuutta joka on parempi yksinkertaisesti ei katsella. Pariutumisen prosessi voi kestää useita tunteja, jona aikana Jill tulee vetää ja heittää hänen ympärillään häkki. Se näyttää kauhistuttava, mutta se-s todella tarpeellista, koska mies-Korean -J- muotoinen siitinluu joka lukittuu naispuolinen. Don-t yrittää erottaa niitä te-ll tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kun prosessi on päättynyt erottaa fretit ja tarkista Jill yli. Katso kaulassa punktio merkkejä ja tarkastaa emättimen lähivuosien päivän infektio - viedä hänet eläinlääkäriin tarvittaessa.

Raskaus ja synnytys

Raskaus kestää noin 42 päivää, ja te-ll voi kertoa, jos käsitys tapahtui hän alkaa turvotus koko, clucking, ja vetämällä karvat pois hänen tarina. Huomaa, että kaksi jälkimmäistä kohteita voi vielä tapahtua jopa pettäessä kuin Phantom raskaudet ovat yleisiä.

Fretti sitten synnyttää pieniä karvaton -kits- ja sinun pitäisi yrittää välttää häiritsemättä niitä noin viikon syntymän jälkeen. Jos häiritä se-s ei ole harvinaista, äiti saada pelottaa ja syövät hänen vauvoja seurauksena. Joka on jälleen, kamala.

Sinun tehtäväsi on sitten on viekas kuin ninja - laskemisesta ruokaa ja tarkkailun pentueen piirtämisen aikana vähintään huomiota itse. Se-tärkeää sinulle säilyttää hyvä ruokavalio teidän Jill varmistaa hän voi ruokkia frettejä. Viikon kuluttua voi käsitellä sarjat. Noin viikko kolme teidän sarjat aloittaa syömisen normaali fretin ruokaa, jolloin sinun-ll täytyy lisätä fretti budjetti. Vuoteen 7th viikolla uuden perheen pitäisi olla silmät selällään, kulmahammas Baring ja valmis aloittaa tutkimalla. Viikolta 8 voit harkita niiden löytäminen hyvän kodin, mutta sinun pitäisi odottaa niin kauan kuin mahdollista tässä, jotta ne ovat onnellisia on erotettu emostaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha