Ford Toivoo Lataa C-Max Myynti kannustimia

Taavi Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ford C-Max piti olla Prius tappaja, amerikkalainen versio monipuolinen japanilainen hybridi luukku että osoitti maailmalle, että Michigan oli mitä se oli luoda auto, joka tarjosi minibussilla kaltaisia ​​ominaisuuksia yhdistettynä erinomaisen polttoainetalous kansanjoukot ihmisiä, jotka haluavat tehdä enemmän samalla menot vähemmän. C-Max näytti olevan oikealla tiellä, liian, kunnes havaittiin, että kaavamaisesta virhe oli vakavasti korkea-paljaina polttoainetaloudellisuuden odotettavissa keskiarvoja C-Max tila-auto-crossover ajoneuvo.

Koska se on sama voimansiirto kuin Ford Fusion hybridi, EPA annettiin Fordin soveltaa samoja lukuja C-Max - 47 mailia per gallona combined - että se myönsi sedan. Kuitenkin, Fusion on paljon aerodynaaminen ajoneuvo, ja todellisessa maailmassa, että oli merkittäviä vaikutuksia C-Maxin todellista kykyä saavuttaa sellainen määrä. Paheksuntaa omistajilta joilla oli vaikeuksia murtaa 43 mailia per gallona tai niin ajan tehnyt Fordin tarkastelemaan kysymystä löytää että he olivat oikeassa, ja viralliset luvut laskettiin paremmin vastaamaan auton todellinen polttoainetaloutta. Auto on nyt mitoitettu 45 kaupungin ja 40 mailia per gallona maantiellä.

Mukana joitakin vahingollisia vaikutuksia kysynnän C-Max, joka näyttää ovat pitkälti ajettu auton kyky pisteet joitakin vakavasti vaikuttavia kulutusluvut. Kun Fordin tarkistuksen, myynti- kännissä ja määrä laski, alas 39 prosenttia viime kuussa. Vuodeksi, C-Max myynti on laskenut 43 prosenttia.

"Olemme ehdottomasti nähdä vastikkeen C-Max lasku ajan mittaan," Joe Hinrichs, Fordin puheenjohtaja, amerikka, sanoi viime viikolla, kohti Detroit Free Press. "Meidän täytyy investoida tuote, koska se on hyvä auto."

Jotta uudistua jonkin verran kysyntää ajoneuvon Ford tarjoaa $ 1,000 tai 1,9 prosenttia rahoituksesta 60 kuukautta 2014 C-Max Hybrid. Se tarjoaa suuremman kannustin jäänne 2013 C-Max Hybridit, 0 prosentin korkoa 72 kuukautta plus $ 1,250 tai $ 2,750 yhteensä käteisellä, Automotive News raportoi.

Jälleenmyyjät ovat nähneet kysyntää lama omakohtaisesti, liikaa, varsinkin verrattuna tehokkaampaa Fusion Hybrid. "Fusion Hybrid on outselling C-Max - Lyön vetoa, se on viisikymmentäseitsemän yli kaksitoista, neljä yhtä," Chris Lemley, omistajan Sentry Fordin-Lincoln Medford, Massachusetts, kertoi Automotive News. "Useimmat ihmiset olisivat yhtä mieltä Fusion on enemmän merkittäviä ajoneuvon. Se on yksi autoluokan isompi. Se on yleensä noin sama maksu. "Se näyttää hieman rohkeampia, liian, ja niille, jotka eivät ehdottomasti tarvitse viistoperä apuohjelma, se on helppo valinta.

Fusion Hybrid, kuitenkin on myös nähdä ostotosite, alas noin 6 prosenttia tänä vuonna tähän mennessä. Hybridit yleinen näemme myynnin kasvu hidasta tai laskussa, kuten uuden sukupolven erittäin polttoainetta taajuusvaihteilla ja muut autot tarjoavat enemmän vertailukelpoisia mittarilukema edullisemmin.

"Koko segmentti on alaspäin ja olemme nähneet sitä jonkin aikaa," Karl Brauer, vanhempi analyytikko Kelley Blue Book, kertoi Automotive News. "Mikä on nousussa on pieni ja keskisuurille katumaasturit. Ne ovat segmenteissä, joissa on paljon kiinnostusta.

"Sinä yhdistää maastoauto profiilin 30-plus ja aiot vetää paljon ihmisiä, jotka pari vuotta sitten voisi kuvitella hybridi", hän lisäsi.

"Muista C-Max piti olla Fordin Prius", Brauer sanoi. "Ajatuksena oli, että se olisi tätä tunnistettavissa ajoneuvo. Tämä toimii vain, jos ihmiset välittävät vihreä-suuntautunut ajoneuvojen ja ruokahalu niille laskee. "

Hybridi myynti yleinen on liukui 16 prosenttia läpi viime kuussa, ja myynti Toyota Prius V, on laskenut 30 prosenttia 6001 kautta kolmen ensimmäisen kuukauden, Automotive News sanoi.

"Vaikka uusi tarra, C-Max on edelleen luokkansa paras polttoainetaloutta yli Prius V," Hinrichs sanoi, kohti Detroit Free Press. C-Max "on enemmän tilaa ja 60 enemmän hevosvoimia, paremman polttoainetalouden, paremmin tilaa, parempi hinta." Mutta huolimatta vahvempi tilastot, C-Max on edelleen kamppailee murtaa 2000 myynti kuukaudessa. Onko kannustimia auttaa, vain aika näyttää täältä.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli 5 Paras Salkku
Seuraava artikkeli Kun karsia Hortensia
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha