Ford Siirtyy uutta polttoainetta ulottuvuuden CNG F-150

Tytti Leino Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koska kotimainen maakaasu puomi tukee edelleen tapauksessa energiaomavaraisuus, autovalmistajista ajavat vaihtoehtoja bensiiniä. Sekä Ford ja General Motors ovat raiteilleen käynnistämään vaikutusvaltainen paineistettua maakaasua käyttävien ajoneuvojen ensi vuonna. Ford ilmoitti torstaina, että se oli tuottanut ensimmäiset CNG-pystyy F-150, koska siinä ehdotetaan tapoja tarjota kaluston omistajia tapa säästää tankkaus.

Ensimmäinen 2014 Ford F-150, joka on CNG ja nestekaasun pystyy valmistui Kansas City tehtaan linja tällä viikolla, mukaan julkilausuman automaker. Vuonna elintärkeä pickup segmentin Ford on vain puoliksi tonnin kuorma-auto, joka pystyy käsittelemään sekä CNG ja nestekaasun. 3.7-litrainen V6 F-150 mukana tulee lisävarusteena kaasumaisen polttoaineen-prep paketti maksaa välillä $ 6,000 ja $ 9,000.

Kustannukset vaellus voidaan korvata useilla tavoilla. Ford noteerattu kaasun hinta noin $ 3,30 euroa per gallona eri puolilla Yhdysvaltoja, kun taas CNG myy $ 2.10 per gallona. Automaker toteaa myös, että 20 eri valtiot tarjoavat kannustimia ajoneuvokannan omistajille vuonna 2014. Kun siirtyä käyttämään maakaasua ajoneuvoja, laivasto omistajat saisivat niin paljon kuin $ 25,000 alennuksia.

Vaikka Fordin näkee aukko paineistettua maakaasua pickup markkinoilla, General Motors aikoo tehdä samoin sen palkittu Chevy Impala.

GM ilmoitti lokakuussa, että sen 2015 Chevy Impala CNG polttoaineen valmiudet tulevat myyntiin kesällä 2014, jolloin automaker ainoa täysikokoinen sedan kahdella polttoaineella kapasiteettia markkinoille. Maakaasun puomi Yhdysvalloissa auttaa käsite rakentaa höyryä, ja mahdollisuudet vähentää päästöjä on kiinnittänyt valtion virastojen sekä ympäristöjärjestöt ja autovalmistajista "suunnitteluosastot.

Aiheesta kestävyyden, General Motors lainasi California Air Resources Board sanomalla CNG ajoneuvot voivat tarjota saman suorituskyvyn kuin bensiinikäyttöisiä autoja 20 prosenttia vähemmän kasvihuonepäästöjä. Ford sanoo Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston laittaa määrä noin 30 prosenttia parempi kuin bensiini autoja.

Kummassakin tapauksessa, alkuun Yhdysvaltain autovalmistajista nähdä tilaisuus lippulaiva ajoneuvojen powered by vaihtoehtoisia polttoaineita. Kriitikot sanovat sähköajoneuvojen edelleen puutteellista alue huolenaiheita ei voi pelata, että kortti CNG. Kahdella polttoaineella Impala kattaa 500 mailia, kun sisustukseen F-150 pystyy kattaa yli 750 mailia ennen tankkausta.

Älä missaa: 6 Uusi dieselautojen Bound 2014.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Zap Fat Fat?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha