Ford Fusion n lumipallo Ad strategia alkaa Super Bowl

Orvokki Kauppila Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Juuri ennen sunnuntain Super Bowl peli välillä Seattle Seahawks ja Denver Broncos Ford on käynnissä televisioidaan paikka sen Fusion Hybrid sedan.

Nyt, yksin, se ei ole iso uutinen. Ford ja autovalmistajista yleensä jatkuvasti mainonta televisiossa, Super Bowl, tai muuten. Mutta kun Super Bowl mainos on usein huippu tahansa yhtiön mainonnan strategia, Fordin Jim Farley sanoo, että tämä tietty paikka on vasta alkua 3000 jälleenmyyntisopimuksen ja yrityksen pyrkimys auttaa luomaan sirinä ennen peliä - ja ylläpitämään sitä useita viikon kuluttua, Automotive News raportoi.

Facebook, Instagram, ja Twitter odotetaan pelata keskeinen rooli tässä työssä, mukaan Farley, joka on Fordin yliperämies markkinoinnin. Lisäksi Fordin alueellinen jälleenmyyjä ilmoitus ryhmät ovat myös ostaneet paikkoja pelin aikana, jotka kaikki on yhteisiä teemoja tärkein yrityksen mainos.

Koomikko Rob Riggle, entinen Daily Show ja Saturday Night Live, ja näyttelijä James Franco on esillä mainoksen paikalla. Kiusoittelu mainoksen, joka oli ajanut ulos Fordin jälleenmyyntisopimuksen työntekijää, "ominaisuus vinjettien jotka kannustavat vastaanottajat napsauttamalla ja" Tune helmikuussa 2 oppia merkitys takana #nearlydouble, '"Automotive News sanoi.

"Jos meillä on 3000-plus jälleenmyyjät ja on 100 työntekijää kussakin jälleenmyyntisopimuksen, joka on 300000 työntekijää liikkeissä", sanoi Farley haastattelussa Automotive News keskiviikkona. "Jos kaikki on 100 ystäviä Facebookissa, se on 30 miljoonaa ihmistä. Tämä ei ole vain ohjelma paljastaa mainosten Liikkeen työntekijöiden ja mukavaa. Saamme lähes Super Bowl mittakaavassa lähettämällä sen työntekijöille ", hän lisäsi, ennen kuin jatkat.

"Kun työntekijät saavat kiusoittelu, haluamme heitä kertomaan, että. Kun saamme pelin tiedämme aiotaan fumbles ja tulokset; aiomme olla ryhmä ihmisiä harjoittaa kaikkien digitaalisesti Facebookin kautta, Instagram ja Twitter ", Farley sanoi.

Farley laski paljastaa kuinka paljon paikalla maksaa yhtiö, vaikka Automotive Newsin sisarsivuillamme Ad Ikä arvioi aika oli arvoltaan $ 3 miljoonaa $ 3.5 miljoonaa euroa; viime vuoden Super Bowl toi 108.700.000 katsojaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha