Ford Fiesta EcoBoost: ripaus asennetta varten Entry Level

Jouko Itkonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hoidetaan tämä ulkona: Tämä ei ole Ford Fiesta ST, Euro-vaikutteita kuuma luukku että Fordin kehittämä mennä toe-to-toe kanssa tykkää Volkswagen GTI ja globaalien toimijoiden kuten Renault Sport-painos Clio. Tämä Fiesta asettaa polttoainetehokkuutta ensin ja tekee sen uudesta--USA 1,0 litran kolmen sylinterin turbo, jossa Fordin EcoBoost badging. Se on sama moottori lohko joka sopii hattuhyllylle useimpien kaupallisten lentokoneiden. Jotta se olisi sekava, Fiesta ST käyttää myös EcoBoost-merkkituotteita moottori, mutta suurempi 1,6 litran vaihtelua.

Kulkemaan Fordin verkkosivuilla ja et näe Fiesta 1.0 litran EcoBoost Fordin valikosta Fiesta trimmit, joka ulottuvat $ 14,100 varten S-paketti sedan $ 21,400 varten ST. EcoBoost ei ole erillinen malli, vaan $ 995 vaihtoehto, joka voidaan varustaa malleihin SE leikata. Sen mukana tulee Hattuhylly kansi spoileri sedan hyötyjarrutuksen ympäri, ja viisi-vaihteinen manuaali.

Kanssani koeajo oli Lisa Schoder, entinen johtaja ST brändiportfolioon Ford. Hän kertoi minulle, että Fiesta, kuten Fordin lähtötason uhri, oli valloitus auto, yksi tarkoitettu vetoavia ensiasunnon ostajat. Se on myös vaihtoehto niille suurten ajoneuvojen, jotka haluavat supistaa. Lisa liittyi Aaron Miller ja Vanessa Cook, sekä viestinnän edustajat yhtiölle. Yhdessä otimme Fiesta EcoBoost ulos venyttää sen jalat kostea päivä Bostonin ulkopuolella.

Tästä huolimatta Aloitetaan ulkoa. Uusi Fiesta on suuri näköinen auto - uudistettu Fordin muotokieli käyttöön 2013 Fusion kääntää hyvin kiinni pienempi auto, ja viistoperä muodossa, auto on urheilullinen itsevarmuus joka sopii sen kunniaksi hyvin. Etupuolelta on kevyesti korostavat jakaja kaltainen kokoonpano alareunassa joka antaa sille urheilullisen, vaikkakin hieman kunnianhimoinen, ulkonäkö. Vaikka monet sen luokan on taipumus vaikuttaa melko päivätty, vaikka uusi, Fiesta näyttää raikas ja nuortua, juuri ajoissa toisessa US-spec sukupolven.

Sen urheilullinen ulkonäkö ei painottaa sen pienikokoiset, vaikka. Se ei ole iso auto - mutta sitten taas, toistuva teema että löysin Fiesta EcoBoost on, että se ei yritä olla jotain se ei ole. Se tietää, että se on pieni auto ja on tarkoitus olla.

Sinulle pitempi yksilöitä siellä, varokaa: minun 6-jalka-2 runko pystyi sopimaan mukavasti ratissa jälkeen joitakin muutoksia, ja haluaisin pitävät liikkumavaraa riittäväksi. Se ei kuitenkaan tuntea tad klaustrofobinen puolella - kaikki vain tuntuu hieman lähellä. Kaikki paitsi tuulilasi on, koska siellä on melkoinen viiva loi hyviä etäisyyttä kuljettajan ja ikkuna.

Fiesta EcoBoost on vakiona Fordin Sync ohjelmaa, ja vaikka kojelauta näyttää vähän sekavalta ensi silmäyksellä, kaikki painikkeet ovat kauniisti säädetyn, ja melko intuitiivinen. Kaksivärinen sisustus on lämmin ja tyylikäs, vaikkakin hieman muovinen tunne touch - mutta jos etsit nahka ja Alcantara sitten etsit väärään nurkkaan auto alalla. Kuten aiemmin sanoin, Fiesta ei yritä olla mitään, se ei ole, kuten grand Tourer auto.

Koska kaupunkiauto, Fiesta EcoBoost on fantastinen. Se on nopea noin kääntyy, petollisen ketterä, ja vain peppy tarpeeksi navigoida rutiini kaupunkiliikenteessä. Sen kääntösäde - joka oli osoitettu useammin kuin kerran - on erityisen kiitettävää, ja noin kiireinen kortteleita, auto on ilo ajaa, etenkin viisi vaihteinen manuaalivaihteisto.

Neljä täysikasvuinen aikuisten perässään, vaikka moottorin vallaton luonne näytti hieman vähentynyt lisäpainoa. Tämä ei ole yllättävää, mutta Yllättävää oli, moottorin pakokaasujen huomautus. Kävelin sisään ennakkokäsitys, että tällainen pieni moottori olisi Buzzy ja ärsyttäviä. Mutta ei - 1.0 litran EcoBoost todella on yllättäen miellyttävä murina, johon ei epäillä tulevan kolmen sylinterin moottorin syrjäyttävää kaikki litra.

Fiesta EcoBoost on kyse tehokkuudesta enemmän kuin lähes kaikki muu, ja kaiken kaikkiaan, se ei petä. Emme ei saanut mitään virallista reaalimaailman tilastot meidän polttoainetehokkuutta aikana lyhyt retki, mutta muut tiedotusvälineet ovat raportoineet paremmin kuin tai yhtä suuri tuloksia, jotka ovat linjassa Fordin mainostettu luvut 37 yhdistetyn mailia per gallona.

Tässä kun auto kulkee johonkin brändäys ja kilpailukykyinen kysymyksiä: Niille vaativat parempia suorituskyky, ST tarjoaa paljon enemmän hieman enemmän rahaa, mutta niille eying polttoainetehokkuutta kuin etusijalla, Toyota Prius c palaa paremmin mittarilukema, jossa 53 kaupungin ja 46 maantiellä. Ja se on ongelma, koska Fiesta EcoBoost on todella paras kaupunki. Lisäksi Prius C alkaa hieman enemmän kuin $ 19,000; auto Ajoin stickered on noin $ 18,000 vaihtoehtoja, pitting kaksi taloushallinnon kivenheiton päässä, varsinkin kun hybridi polttoainesäästöt, vaikka niukka, otetaan huomioon.

Kaiken Fiesta on erittäin pieni auto, ja sikäli kuin ensimmäistä kertaa omistajat ovat huolissaan, on olemassa muutamia parempia vaihtoehtoja niin pitkälle kuin tasapainottaa kuuma-luukku luonto joitakin todella kiitettävää polttoainetaloutta. Joitakin haittoja - kuten estäminen luonne että lisäpainoa on ajoneuvon suorituskykyä, etenkin maantiellä - tehdään vähämerkityksinen auton yleistä käyttäjäystävällisyyttä. Jos olet niin huolissasi lompakon pumppu olet showroom, Fiesta SFE EcoBoost on hyvin arvoinen oman harkintaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha