Floridan yliopiston Cuts Tietojenkäsittelytieteen laitos

Jyri Leino Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
uskomatonta! TÄYSIN. Moronic !! Ole yllättävää Floridassa !!!!! tämä maa tuhoaa itsensä Mielenkiintoinen.

Viime viikolla, University of Florida tiedotti axing sen Tietojenkäsittelytieteen laitos säästää noin $ 1,7 miljoonaa euroa. Se on talousarvio leikkaus, joka täysin mahdottomalta mieli. Kuvernööri Rick Scott ole ystävä koulutusta humanististen ja, kuuden viime vuoden aikana, Florida State lainsäätäjät ovat leikanneet talousarvio Floridan yliopistossa 30%. Mutta tietokoneet ja teknologiateollisuuden ovat - se tuskin tarvitsee sanoen - avain yhteiskunnallemme ja elämäämme. Insinöörit ja tietotekniikan tutkijoita on pulaa ja opiskelijoiden koulutusta STEM kentät suuri kysyntä.

Steven Salzberg Forbes muistuttaa, että vaikka talousarvio tietojenkäsittelytieteen tutkimuksen ja jatko-ohjelmia on kokonaan poistettu, eräillä muilla alueilla Floridan yliopistossa, nimittäin sen yleisurheilu ohjelma, ovat nähneet budjetit kasvavat. Yliopiston yleisurheilu budjetti kuluvalle vuodelle on nyt $ 99 miljoonaa $ 2 miljoonan euron lisäys edellisestä vuodesta. Kuten Salzberg kirjoittaa: "Nyt, en sano, että UF on valinnut jalkapalloa yli tiedettä." Mutta.

Jotain on tekeillä korkeakoulujen kanssa, ja korkea-asteen koulutuksen rahoitus Floridassa alle Scott. Viime perjantaina, republikaanien kuvernööri hyväksyi uuden yliopiston, Florida ammattikorkeakoulussa, ja antoi sille $ 300 miljoonan euron budjetista. Uusi julkinen yliopisto on Floridan kahdestoista ja on "veistetty Tampa-pohjainen University of South Florida", sanoo Palm Beach Post. Vaikka yliopistolaitoksen n valtuusto hyväksyi perustettavan uuden ammattikorkeakoulun, Chronicle of Higher Education toteaa, että he olivat "halusivat odottaa", jotta se itsenäinen yliopisto kunnes uusi koulu oli saavuttanut tietyt perusvaatimukset, myös opintojen tunnustaminen ja vähintään ilmoittautuminen 1244 päätoimisia opiskelijoita.

Florida ammattikorkeakoulun tulee sijaitsemaan Lakeland Polk County, kotiin Floridaan senaatin talousarvioon päällikkö JD Alexander ja republikaanien presidentti valtion senaatissa. Uuden yliopistoon luomiseen on osa "perintö" Alexander toivoi lähteä, sanoo Chronicle of Higher Education. Alexander on tukenut budjettileikkaukset korkeakoulutuksen Floridassa, kun ajaa uuden yliopiston kodissaan alueella: Onko tämän uuden ammattikorkeakoulun samaan aikaan kuin tietotekniikan osasto on eliminoitu Floridan yliopistossa vain sattumaa ? Ovat Scott, Alexander ja muut Floridan lainsäätäjät haluavat konfiguroida Floridan julkisten yliopistojen kanssa lisäämiseksi jonkun järjestelmän hallintaansa, sen varat ja sen ohjelmia?

Esimerkkinä, harkita toista uudelleenkonfigurointi Julkisoikeudellisen yliopiston tiloja ja rahoituksen toinen republikaanien kuvernööri ja hänen poliittisia liittolaisia. New Jersey kuvernööri Chris Christie suunnittelee valtion johtava julkisen tutkimuksen yliopistossa, Rutgers, luovuttamaan sen kampuksella Camden Rowan University. Vuosikymmen sitten, Rowan Yliopisto oli Glassboro State College; se nimettiin Rowan College jälkeen liikemies, Henry M. Rowan, antoi koulussa $ 100 miljoonan ja sitten voitti yliopistotasoinen vuonna 1997.

Toisin Rutgers University, Rowan Yliopisto ei ole tutkimusta yliopistossa. Monille, sulautuminen Rutgers-Camden Rowan merkitsee Rowan haltuunoton toiseen kouluun hankittu himoittu tutkimus yliopistotasoinen ja mahdollisuuksia rahoituksen ja arvovaltaa, jotka tulevat tällainen. William Fitzgerald avustaja Englanti professori Rutgers-Camden, kirjoittaa, että "uusi Rowan" tulee "virtuaalinen monopoli" julkisen korkeakoulutuksen Etelä New Jersey ja valvonnassa "Etelä Jerseyn valtaa välittäjät," senaatin presidentti Stephen Sweeney ja Etelä Jersey demokraattinen poliittinen pomo George Norcross, Christie liittolainen.

Ehkä se ei ole, että yliopistot ovat valinneet jalkapallon yli tiedettä. Sekä Floridassa ja New Jersey, republikaanien kuvernöörit ja valtion lainsäätäjät ovat aktiivisesti uudelleenmäärittämisen korkeakoulujärjestelmä kustannuksella perustettu tutkimusta yliopistoissa ja kuvan he näkevät sopiva heidän poliittisia etuja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 2, 2017 | 18:29:19 | myöhemmin 7 kuukautta
Tekla Tuomioja
  Like 2   Dislike 2

Meidän pitäisi leikata Rick Scott toimisto. Leikkaa GOP poliittisista väitettä. Jeb Bush palasi $ 38million liittovaltion suunniteltu "ei lapsi jää jälkeen" ohjelma takaisin veli George W. Äänestäjät eivät välitä tai eivät "get it" GOP vain halua voittoa yksityisiä kouluja, korkeakouluissa ja yliopistoissa. Äänestä Obama.

Huhtikuu 4, 2017 | 01:16:32 | myöhemmin 7 kuukautta
Virva Haapalainen
  Like 4   Dislike 2

Miksi meidän pitäisi kouluttaa tietokoneen ammattilaisia ​​kun voimme palkata heitä Intiasta ja Pakistanista on halvempaa ja ovat ne toimimaan etänä? Nyt ulkoistavat meidän ammattilaisia. Älä ihmettele kun vain töitä lapsesi voi saada ovat vahtimestarit, kotiapulaisten, kokit, ja pikaruokaa.

Huhtikuu 4, 2017 | 02:16:48 | myöhemmin 7 kuukautta
Sakarias Leinonen
  Like 2   Dislike 0

Ovatko ne korvaamalla se raamattu tutkimuksissa?

Huhtikuu 4, 2017 | 06:13:06 | myöhemmin 7 kuukautta
Pinja Manninen
  Like 0   Dislike 2

Olen kuullut tietokoneet ovat vain ohimenevä villitys anyway! ;-)

Huhtikuu 4, 2017 | 08:35:15 | myöhemmin 7 kuukautta
Eino Aho
  Like 4   Dislike 1

Ilmeisesti tämä ei ole mitään uutta. Minun poikani college ei ole mitään tietokoneita tietokoneen labs, he vain olettaa, että jokainen opiskelija osallistuu tulee olemaan rahaa todella suuri läppäri ja niiden ei tarvitse olla niitä enää.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha