Florida Nyrkkeily komissio pyydetään lopettamaan Kangaroo Näytä

Niilo Kettunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
MAJOR Inhoan !!!!!! STOP !!!!!!

Aktivistit ovat pyytäneet Florida State Boxing komissiota lopettamaan nyrkkeily ottelu he sanovat on laiton ja julma. Vastustajat ovat kenguru ja omistajan Central Florida sirkus.

Rocky Show Circus on kiertävä näyttely, joka perustuu Kissimmee FL. Show ominaisuudet sirkus omistajan Javier Martinez joka pukeutuu kenguru nimeltä Rocky nyrkkeily arkut, asettaa hänet nyrkkeily rengas ja piian eläimen kunnes hän alkaa taistella takaisin.

Mukaan WFTV Martinez ei riko lakeja, mutta eläinten oikeuksia ajavat ryhmät ovat alkaneet ulkopuolella mieltään sirkuksen koska he uskovat pakottaa kenguru taistelemaan on teko julmuutta.

PETA on mennyt askeleen pidemmälle sanomalla taistelee ovat laittomia, koska jokainen nyrkkeilyottelu Floridassa on oltava hyväksyntä. He ovat vedonneet Florida State Boxing komissiota lopettamaan taistelun.

FSBC kertoi PETA he vain seurata ihmisen-to-ihmisen taistelee, mutta ulos huoli kenguru, komissio otti yhteyttä Florida Fish and Wildlife puuttua. FWC kertoi, että Martinez on kaikki oikeat luvat, mutta he paljastui useita sitaatteja annettu aikaisemmin sirkus USDA. Yksi näistä sitaattien oli "tämä ei ole antanut eläinlääkärin hoitoa ja kunnolliset elinolot Sirkuseläinten."

Vaikka Rocky Show Circus on hyvässä asemassa kanssa USDA, virasto päätti tutkia asiaa tarkemmin lähettämällä edustaja katsella yhtä Rockyn taistelee.

Tiedottaja USDA kertoi Metro Reporter, "Rocky selvästi korostettava osoittaa, ja oli veloittanut ihmiset aikana kuvauksissa, pureskella hänen käsivartensa ja yritti paeta rengas aikana teko."

Tutkimus on myös paljastanut että ainakin kaksi muuta kengurut sirkus oli "ilmoitettu kuolleen tutustuessaan kanssa sirkus." Yksi sanotaan ovat kärsineet bakteeri sairaus nimeltä "paakkuinen leuka", joka voi johtua huonosta hygieniasta, liian täynnä elinolot ja stressi.

Viime vuonna Rocky Näytä Circus pyydettiin jättämään festivaali Texasissa jälkeen pääsponsori uhkasi vetäytyä.

Vaikka tämä kiista Florida virkamiehet ovat heidän "kädet sidottuna" kunnes Martinez sitoutuu toinen rikkomuksesta ne voivat toimia. Tällä välin PETA jatkaa taistelua puolesta Rocky.

Alla on amatööri video kuvattiin vuonna 2009 Rocky Show Circus. Pidättekö tämän teon, eläinrääkkäystä?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Kesäkuu 2, 2017 | 19:53:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Viljam Niinistö
  Like 3   Dislike 0

John D, olisin lähettää sinulle tähden, jos voisin. Olen samaa mieltä, ainakin tämän videon, kenguru ei vaikuta pakotetaan siihen. Näyttää pikemminkin pelaa noin paljon kuin voisin koirani kanssa. Mutta tietysti tämä on vain yksi video, ja vaikka ne ovat hyviä eläimelle, kaikki eivät välttämättä sanoen, joten iso kuva Haluan ehdottomasti suosia kielto. Ja tietenkin, kuten muut ovat huomauttaneet, vielä yksi tahaton antoi ne jalat voi aiheuttaa maailman ongelmia.

Kesäkuu 2, 2017 | 22:23:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Saimi Manner
  Like 4   Dislike 2

On naurettavaa tehdä tämä eläinten huonon tehdä näitä temppuja. Huomaa, musta jalat? Ne ovat kovia varpaat / varpaankynnet, joita käytetään suojautua saalistajien jos se jää kiinni, ja he voivat tehdä joitakin vakavia vaurioita. Jos kenguru sattuu joku, joka saa rangaista? Kenguru. Nämä kaverit tarvitsevat oikeaa työtä.

Kesäkuu 3, 2017 | 05:45:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Mari Heikkilä
  Like 1   Dislike 2

Huono Rocky, kiitos jakamisesta, toivottavasti he saavat lopetettava!

Kesäkuu 3, 2017 | 13:46:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Helmiina Tamminen
  Like 3   Dislike 2

Tämä on eläinrääkkäystä ja olisi kiellettävä kaikissa valtioissa! Ne, jotka sallivat sen on suuri tahra niiden resputations.

Kesäkuu 4, 2017 | 18:12:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Aune Seppänen
  Like 5   Dislike 0

Eläin näyttää olevan hauskaa, mutta se on suhteellista. Sen pitäisi olla luonnossa sen luonnollinen elinympäristö. En usko, että jokin eläin olisi vankeudessa ihmisille gawk osoitteessa tai käyttää heidän ilo. Vain tilanteita, joissa meillä voi mahdollisesti olla oikeus tehdä niin olisi yrittää auttaa uhanalaisten lajien on paremmat mahdollisuudet pitkän aikavälin selviytymismahdollisuudet.

Kesäkuu 4, 2017 | 22:34:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilona Ruotsalainen
  Like 4   Dislike 1

Olen Australian ja mielestäni tämä eläinrääkkäystä erittäin offensive.Kangaroos eivät ole nuket ja saa käsitellä sellaisena. Ban tämä heti.

Kesäkuu 5, 2017 | 06:13:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Aino Koskela
  Like 3   Dislike 2

Ihannetapauksessa, ei eläintä tulisi käyttää ihmiskunnan. Vaikka Rocky näyttää "voittaa" taistella, hänen tilanteensa ei ole normaali tai luonnollista hänen lajeja. Jos hän ei voi enää elää luonnossa, hän kuuluu turvapaikasta, jossa on muita kengurut ja elinympäristö, joka on asianmukainen asiakkaalle.

Kesäkuu 5, 2017 | 12:56:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Mauno Aho
  Like 0   Dislike 0

Jos esimerkiksi eläinten korvattiin jälkeenjäänyt lapsi, mitä valtio sanoa? Olen mitenkään viittaa siihen, että kenguru ja jälkeenjäänyt lapsi ovat samat mutta julmuus on CRUELTY.Baiting mitään viihdyttää katsojia on pelkurimainen ja tyhmä .the yleisö jättää paljon toivomisen varaa, too.Maybe ne tulee seistä jalkakäytävä aikana hyvä liotus sade ja katsella joitakin hölmö marssia hukkuminen kastemadoilla.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha