Fight haitallisia vieraslajeja jokaisen aterian

Pekka Ahola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta Kiitos. viileä Kiitos Kiitos Kiitos tämän suuren artikkeli.

Jos et voi voittaa heitä, syödä niitä! Tulokaslajit johto kokonaisuudessaan on äärimmäisen monimutkainen. Kuitenkin ruoanlaitto tiettyjä syötävä invasives on luova, hauska ja terveellinen tapa vähentää väestön koot lajeja, jotka on kyky hallita ja vahingoittaa meidän native ekosysteemejä.

Täällä Olen tarjonnut yksi esimerkki koko päivän menun tulokaslajit jokaisessa maukas ruokalaji, sekä lyhyt kuvaus lajeja. Kuten voit tutustua aiheeseen enemmän, löydät lukemattomia kulinaariset vaihtoehdot ja herkullinen tapoja kaataa invasiivisia numeroita ja pitää vatsasi onnellinen samaan aikaan. *

Kuten minkä tahansa syötävä kasvi, käytä äärimmäistä varovaisuutta moitteettoman tunnistaminen, korjuu menetelmä, ja käyttää ennen vievää.

NÄYTE INVASIVORE MENU:

Breakfast - Voikukka Blossom Pancakes

Voikukka on kotoisin Euroopasta, mutta on nyt hyvin yleistä Pohjois-Amerikassa. Koska niiden hyvin liikkuvia, tuuli-hajallaan siemenet, voikukka hyökkäykset voivat levitä nopeasti. Tämä kukinnan "Super kasvi" on runsaasti vitamiineja ja C, kuitua, kaliumia, rautaa, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja fosforia. Se on hyvä paikka saada B-ryhmän vitamiineja, hivenaineita, orgaaninen natrium ja jopa D-vitamiinin

Lounas - Kudzu Vine Quiche kanssa porkkana & Takiainen Soup

Kudzu viiniköynnös on monivuotinen palkokasvien joka on peräisin Japanista. Se tuotiin Yhdysvaltoihin vuonna 1876 World Fair. Tunnetaan "viiniköynnöksen että söi etelässä," kudzu viiniköynnösten voi kasvaa jalka päivässä ja kattaa kaiken tieltään. Viiniköynnökset pystyvät kaatamaan vallan pylväät, murtaa voimalinjat, romahtaa rakennusten ja tappaa puita.

Lehtiä, versoja, kukkii ja juuret kudzu viiniköynnöksen voidaan kaikki valmistaa eri tavoin ja kulutetaan. Joukossa sen lääkinnällisiä ominaisuuksia, kudzu on käytetty menestyksekkäästi vuosisatojen hoitoon alkoholismin.

Yhteinen takiainen on kotoisin Euroopasta ja tuli Pohjois-Amerikkaan kautta tahaton tuominen. Takiainen purseet voivat vaivata ja alentaa terveys- ja markkina-arvo karjan. Sen suuret lehdet voi sävy ulos pienempiä laitoksia. Se toimii myös toissijainen isäntä taudinaiheuttajia, jotka vaikuttavat taloudellisesti tärkeitä kasveja.

Takiainen on lukuisia terveyshyötyjä ja on usein käytetään perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Sitä pidetään yhtenä parhaista luonnon veren puhdistuslaitteita.

Päivällinen - Himalayan Balsam Falafel Pita kanssa litulaukka Cocktail

Himalajan Balsam on kotoisin Intiasta ja Himalajalla, ja otettiin käyttöön puutarha koriste 19th century. Tämä nopeasti kasvava vuosittainen voi saavuttaa vaikuttava koko, nopeasti pois-kilpailevien muita kasveja. Nuoret lehdet ja kukkia voi syödä, ja siemenet tarjoavat miellyttävän, pähkinäinen maku.

Litulaukka on toinen vuosi kasvi kotoisin Euroopasta. Se otettiin käyttöön Pohjois-Amerikkaan lääkkeiden ja ruoanlaittoa varten. Lehdet, juuret, ja varret ovat syötäviä. Valkosipuli sinappi vihreät ovat hyvin ravitsevaa, koska ne ovat huomattavia määriä vitamiineja, C, E ja jotkut B-vitamiineja.

Jälkiruoka - Mansikka Knotweed Pie

Japanilainen knotweed on kotoisin Japanista. Tämä pensas kaltainen monivuotinen otettiin käyttöön koristeelliset ja on myös käytetty tasapainottavat maaperää rannikkoalueilla. Se muodostaa tiheissä metsiköissä että varjoa ja syrjäyttää muut kasvit, mikä puolestaan ​​muuttaa luontoympäristön. Juurakot ja ampua kasvu voi vahingoittaa säätiö seinät, jalkakäytävä ja viemäröintityöt.

Nuori kevät japanilainen knotweed maistuu samanlainen raparperi, ja tekee täydellisen kumppanin sesongin tuoreita mansikoita tämän hämmästyttävän piirakka.

Oppia lisää

Jos sinulla on ollut rajallinen käytäntö kasvien tunnistaminen, se voi olla erittäin hyödyllistä järjestää kentän etsintä tasalla paikallisen ekologi - joku, joka voisi huomauttaa tiettyjen kasvien henkilökohtaisesti ja antaa sinulle ensikäden kokemusta. Kenttä oppaat ovat myös loistava voimavara, joka yleensä hahmottelemaan syötävien kasvien ja myrkyllisiä kasveja valokuvia, kaaviot ja tietoa siitä, miten niitä voidaan käyttää ja missä ne löytyvät. Olen nauttinut käyttäen tämä yksi erityisesti.

Käytä aina varovainen vievää luonnonvaraiset kasvit.

Kun opit lisää, huomaat, että jotkut edibles voi näyttää hyvin samankaltainen myrkyllisiä kasveja. Kaiken kokemus oppia paikallisia kasveja ja miten ne voidaan käyttää, on erittäin palkitsevaa ja jännittävä tapa tulla aktiivisemmin mukana luonnon ympäristössä.

Tämä viesti oli kirjoittanut Carly Dow, Land tietojärjestelmä koordinaattori luonnonsuojelulain Kanadan Manitoba. Tämä tarina on myös esiintynyt Land Lines, NCC blogi, ja Science Borealis, osallistava digitaalinen tiede salonki featuring Kanadan bloggaajia monenlaisia ​​tieteenaloilla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 28, 2017 | 16:17:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Veikko Isotalo
  Like 1   Dislike 2

miten lopetat artikkeli otsikolla "Fight haitallisia vieraslajeja jokaisen aterian kanssa" Kun opit lisää, huomaat, että jotkut edibles voi näyttää hyvin samankaltainen myrkyllisiä kasveja. Kaiken kokemus oppia paikallisia kasveja ja miten ne voidaan käyttää, on erittäin palkitsevaa ja jännittävä tapa tulla aktiivisemmin mukana meidän luonnollisessa ympäristössä. "

Toukokuu 29, 2017 | 17:58:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Pellervo Hietalahti
  Like 4   Dislike 0

Lähes yhtä typerä kuin se saa ja ei vaikuta mitään ruohoa problem.Why teki vaivautua lukemaan sitä.

Toukokuu 29, 2017 | 21:34:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Saini Aho
  Like 4   Dislike 2

Kiitos. Mikä tahansa käyttötarkoituksia Japani punakoiso tai myrkkyä muratti?

Toukokuu 29, 2017 | 23:40:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Anton Miettinen
  Like 5   Dislike 2

Sade on tehnyt ruoho vihreämpää ja tuore sato voikukkia on tulossa, joka varmasti löytää tiensä joitakin minun salaatteja. Voikukkien kasvaa hämmästyttävän nopeasti samoin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha