Fidelity National Financial Tulos: Everything You Must Know Now

Jami Airaksinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Fidelity National Financial, Inc. toimitti voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, ja ehkä tulot odotuksia. Tulot syke on myönteinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön.

Nämä varastot lyövät meidän tulostavoitteet. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Fidelity National Financial, Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski 15,38% ja $ 0,66 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0.78 in edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Rose 94,52% to $ 2.24 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Fidelity National Financial, Inc. raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0.66 per osake. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 0.59. Se voittaa keskimääräinen tulo arvion $ 2.14 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Neljäs vuosineljännes oli hyvä viimeistely erittäin vahva vuosi yhtiömme", sanoo toimitusjohtaja George P. Scanlon. "Vaikka jälleenrahoittaa liiketoimia pysyi vahvana, näimme myös parannusta tason ostotapahtumaa, kun koimme 11% lisäys avoimessa jälleenmyynti tilaukset neljännellä vuosineljänneksellä verrattuna edellisen vuoden neljänneksellä. Olemme kannustetaan Kun katsomme 2013. Olemme ylpeitä 16% ennen veroja marginaali meidän otsikko liiketoiminta syntyy tämä neljänneksellä. Tämä marginaali on lähes sama kuin huippu otsikon marginaali me ansainnut 2003, vuosi, joka näki yhteensä asuntolaina originations on $ 3.8 biljoonaa yli kaksinkertainen projektio koko asuntolaina puhelunaloitusten 2012. Se on edelleen hidas asuntomarkkinat, tämä on saavutus, että kaikki työntekijämme voi todella olla ylpeä ovat saavuttaneet. Koko vuoden 2012, meidän ennen veroja otsikko marginaali oli vaikuttava 14,1%. Meidän kaupallinen nimi liiketoiminta oli valtava neljänneksellä tuottaa lähes $ tapahtuneen 143 miljoonan tulot, ylivoimaisesti vahvin kaupallinen neljänneksellä historian yhtiömme. Koko vuoden 2012, kaupallinen nimi liikevaihto oli lähes $ 412 miljoonaa euroa, kasvua 13% vs. 2011. Kaiken avoin nimikejärjestystä laskee jatkui vahvana vuosineljänneksen aikana, vaikka kausivaihtelusta johtuen jälkipuoliskolla joulukuun ja astumme 2013 luottavainen että voimme jatkaa tuottaa vahva, alan johtavia kannattavuuden meidän otsikko vakuutustoiminnan. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto kasvoi 9.56% from $ 2.04 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS laski 35,92% vuodesta $ 1,03 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot ovat myönteisemmät näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on noussut voittoa $ 0,41 voittoa $ 0.45. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt ylös voittoa $ 2,31 voittoa $ 2.32 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha