Feeling OK? 4 Kallein Office Sairaudet

Tomi Kuusela Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Noin 61 prosenttia työntekijöistä kuuluvat jonkinlainen sairausloman suunnitelma. Sairauspoissaolot ja muita loman suunnitelmien maksaa työnantajille noin $ 2 prosenttia tunnissa työntekijää kohden, ja keskimääräinen sairausloma Suunnitelman mukaan kahdeksan päivän loman, tietojen mukaan Bureau of Labor Statistics.

Ei vain toimisto sairauksia maksavat työnantajat rahaa muodossa palkallisen sairausloman ja poissaoloja työntekijöiden keskuudessa, mutta pahoinvointi maksaa sinulle rahaa, samoin. Tämä kustannus tulee muodossa jääneiden arkipäivää, lääkäri käyntiä, lääkitys, ja muita hoitoja. Oksentelu myös alentaa tuottavuutta, ja usein siirtää bug muille ympäri toimistoa.

Jotkut sairaudet, kuitenkin tulevat korkeampi hinta kuin toiset. Tämä luettelo kalliita yhteisiä sairauksia sisältää sairauksia, jotka vaativat sinua kaipaamaan useita päiviä työn: jotkut ovat korkeita hoitokustannuksia tai ne vaikuttavat massa määriä työntekijöitä vuosittain.

1. Ruoka otettava sairaus

Jokainen jossain vaiheessa tai toisella on ollut jonkin verran kokemusta vatsataudin. Yleisin syyllinen ihmiset syyttävät näitä kauhea sairauksia on "jotain he söivät" tai "lounas saastainen ravintola."

Mukaan kumppanuuden elintarviketurvallisuusviranomaisen koulutus, yksi yleisempiä ruokaa aiheuttajiksi, salmonella, kustannukset $ 2.65 miljardia vuodessa lääkekustannusten, aikaa pois työstä, ja jopa ennenaikaisen kuoleman. E. coli tulee kustannukset $ 478 miljoonaa euroa vuodessa.

Kun sopimus elintarvikkeista peräisin sairaus, alustava käynti lääkärin vaihtelee noin $ 138 $ 206 ja jos sinun täytyy käydä sairaalassa, etsit hintaan noin $ 2,400 varten ER vierailun, mukaan Healthcare Blue Book .

2. Influenssa

Walgreens lehdistötiedote kertoo, että aikana 2012-2013 flunssa kausi yksin, amerikkalaiset jäi +230.000.000päivä työtä, jossa jokaisen työntekijän puuttuu keskimäärin kolme päivää. Lisäksi kolme neljästä palkansaajista on vaikutti flunssa viime vuonna, ja yli 6 miljoonaa työntekijää jäi työmatkalla seurauksena. Kustannukset kaikki tämä lisää jopa noin $ 8.5 miljardia menetetystä palkasta yksin.

Kun sinulla on flunssa, et vain menetä työtä - voit yleensä käydä lääkärin. Terveydenhuolto Bluebook kertoo, että keskimääräiset kustannukset tasolle kolmen lääkärin vierailu on $ 138 vakiintunut potilaan ja $ 206 uuden potilaan. Ensisijainen hoito flunssa on viruslääkkeitä, kuten Oseltamiviiri, joka maksaa noin $ 125.

3. Kurkkukipu

Kurkkukipu on toinen vaiva, joka voi mennä ympäri toimistoa. STREP kurkun infektiot ja virusinfektiot ovat yleisempiä syitä. Mukaan Mitchel MD, kipeä kurkku osuus on yli 12 miljoonaa käyntiä klinikoita vuosittain, ja yhdessä, kustannukset ovat kurkkukivun lisää jopa $ 1.2 miljardia vuodessa.

Jos käyt lääkäri, etsit vähintään keskihintaa $ 138 plus mahdollinen maksu STREP testi. Klinikat veloittaa välillä $ 150 ja $ 300 kurkkukipu vierailun. Jos päädyt tarvitsevat antibiootti, kuten penisilliini, tack ylimääräinen $ 20 $ 40.

4. Hengitystieinfektioita

Kun työtoverisi koppi vieressäsi on vaientanut ja yskä, se on parasta vältellä. Ylähengitysteiden infektiot ovat usein virusten aiheuttamia, kuten koronaviruksen, adenovirus, tai coxsackievirus, ja ne voivat aiheuttaa oireita yhdestä kahteen viikkoa. Tämä tarkoittaa, että olet enemmän kuin todennäköisesti menossa kaipaamaan muutaman päivän työn.

Lisäksi lääkärin vierailu, saatat tarvita muita hoitoja, kuten keuhkojen röntgenkuvauksessa tai reseptillä lääkkeitä.

Getting sairas on kallista. Kun sopimus yhteinen toimisto sairaus, häviät rahaa ja rahaa samaan aikaan, joka ei ole ihanteellinen yhdistelmä.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Onko se sen arvoista? 4 tilastoja Student Lainanottajat
  • 5 edullisin Korkeakoulut Yhdysvalloissa
  • 5 asioita, sinun pitäisi lopettaa maksaminen Kun lapsesi Valmistuneet

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha