Facebookin "Lähistöllä Kaverit" Ominaisuus: miten se toimii ja kuka näkee You

Asser Kankkunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Facebook on jo päästy pitkälle varmistaa, että ihmisillä on helppoa aikaa ystäviä, pitää yhteyttä digitaalisesti, tietämään enemmän toisiaan, ja jakaa noloa yötä pois - joko valokuvan tai videon. Kun uusi lisäksi tärkeimmät Facebook-sovelluksen, se näyttää sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen haluaa auttaa meitä saada hieman lähempänä - henkilökohtaisesti.

Uusi sovellus ominaisuus, dubattuna "Läheiset ystäviä," mahdollistaa Facebook-kavereita antaa toisilleen tietoa, koska he ovat lähellä toimittamalla Välimatkat. Joten, jos Timmy on kytketty toimintaan ja on käveleminen keskustan samalla kuin hänen ystävänsä Sally, he voisivat tavata lounaalle - olettaen, että ne molemmat haluavat. Se on yksinkertainen version, mutta ilmeisesti sovellus, joka jakaa niin herkkä ja tietojen sijainti vaatii hieman enemmän hienostuneesti miten se käsittelee näitä tietoja.

Mukaan TechCrunch, "Läheiset ystäviä" ominaisuus - huomata, että se ei ole täydellinen app itse, mutta ominaisuus sisällä Facebook App - toimii tavalla, joka yleensä pitää käyttäjiä yli jakamista tai vahingossa yleisradio niiden tarkka sijaintipaikka ihmisille he halua. Ensinnäkin, ominaisuus on opt-in-järjestelmä, joten käyttäjät eivät automaattisesti yleisradio niiden sijainti kaikille kunnes he löytävät ja sammuttaa sen. Lähes jokainen edelleen vaihtoehdon toiminto edellyttää käyttäjän valita, jotta se, pikemminkin kuin käänteinen. Näin varmistetaan, että kukaan on tulossa seurataan ihmisiä he eivät halua seuraavan niitä.

Kuten TechCrunch raportoi, käyttäjät voivat valita ryhmiä tai ystävä luetteloita kuka voi nähdä niiden likimääräisen sijainnin, joten heidän ei tarvitse antaa ihmisille he tapasivat kerran baarissa, joka löysi ne Facebookissa. Ne voivat rajoittaa sitä heidän lähimpien ystävien vain, jos he valitsevat. Tällä tasolla, tämä silti vain antaa muille käyttäjille mitta etäisyyden, ei tarkka sijainti. Päälle, että, sen on oltava kaksisuuntaista, joten käyttäjät, jotka eivät jakavat läheisyys ei voi nähdä muiden ihmisten. Käyttäjillä on mennä yksi aktiivinen pidemmälle jakamaan tarkat sijainnit ystävien, ja sitten he voivat asettaa määräajan, jonka jälkeen sijainti ei ole enää saatavilla - oletuksena on päivä.

Selvästi Facebook on hyvin varovainen tästä, koska monet käyttäjät saattavat arastella jakaa sijaintinsa. Se on myös pyrkinyt varmistamaan, että se ei pelota pois käyttäjille akun edessä pitämällä paristokulutuksella minimaalinen. Mukaan lukien sen osana tärkeimmät Facebook-sovelluksen myös varmistaa, että se saavuttaa suurimman käyttäjäkunta.

Ominaisuus voi olla jälleen yksi sellainen että pokes päätään ulos jonkin aikaa ja sitten katoaa unohdu kaikkien Facebookin käyttäjien, mutta se voisi toimia sen varmistamiseksi käyttäjät eivät luisu pois muut sosiaalisen verkostoitumisen apps, jotka tarjoavat ominaisuus ihmisille, jotka haluavat sitä. Vaikka siinä kaikki se merkitsee, se voisi olla kannattavaa liikkua Facebook. Se myös varmasti antaa yhtiölle jotain elävöittää ja vahvistaa matkaviestintarjoomamme - alue, joka sen pyrkinyt parantamaan jonkin aikaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha