Facebook käyttö keventää GPA

Raili Hirvisaari Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 12 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos. Kiitos. Kiitos. kiinnostavaa ... kiitos lol kiitos

Facebook, lopullinen aika-imeä, on myös GPA sabotoijalta, mukaan tuoreessa tutkimuksessa. Opiskelevat niiden Facebook-sivut auki, vaikka aivan kuten tausta "kohina", saavat alaluokilla ja on GPA: n, jotka ovat 20% alhaisemmat kuin ei-moniajo ikäisensä.

Tutkimus sanoo

Tutkijat otokseen 216 opiskelijaa vuotiaita 19 ja 54. He havaitsivat, että Facebookin käyttäjien keskimäärin luokka kiinnostaviin 3,06 kun taas ei-käyttäjät lähetettyjen GPA 3,82 keskimäärin.

Alankomaat n psykologi Paul A. Kirschnera keskuksen suoritettu tutkimus oppimisen tieteet ja tekniikat avoimen yliopiston Alankomaiden Aryn C. Karpinskib Ohio State University. Niiden tulokset on asetettu julkaistaan ​​piakkoin tietokoneilla Human Behavior.

Monitoimisuus Myytti

Kirschnera on nopea huomauttaa, että Facebook ei välttämättä syyttää yhtä paljon kuin on myytti, että nuoret ovat hyviä moniajoon.

Nuoret ovat nykyään kuvata sujuvaa monen taskers paljon pystyy toimia kuten kutoma, musiikin kuuntelu ja lukeminen samalla kuin vanhempiaan.

Mukaan tutkimus kuitenkin, tämä on järjetöntä. Kirschnera väittää, että useiden tehtävien samanaikaiseen suorittamiseen vie enemmän aikaa, mikä johtaa enemmän virheitä, ja että koulujen olisi "vastustaa muodikasta näkemykset koulutuksen gurut että lapset voivat monitaitoisuutta, ja että meidän pitäisi mukauttamaan koulutusjärjestelmiä vastaavasti pysyä kertaa . "

Sosiaaliset verkostot eivät ole ainoa vaara oppimiseen. Kasvattajien tulisi myös pitää silmällä kasvava riippuvuus tietokoneita tietoa ja tutkimusta.

Mitä mieltä sinä olet?

On moniajoon myytti? Olemmeko liian riippuvainen tietokoneiden ja Internetin? Jaa tarinoita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kyllikki Ahmaoja
  Like 4   Dislike 0

Olen samaa mieltä, että se ei ole sivusto, joka alentaa laadut, se on puute keskittyminen koulutyötä / kotitehtäviä.

Auno Jussila
  Like 0   Dislike 0

Koska opiskelija, Rakastan facebook. Luulen Rakastan facebook hieman liikaa, itse asiassa. Pidän Facebook-sivu avaa tahansa olen minun tietokone ja internetyhteys käytettävissä. Olipa teen läksyjä, ostoksia verkossa, skyping ystäviä muista yliopistoista, tai opiskella testi. Facebook sivu on aina auki, kun minun tietokone on päällä. Tämä on surullinen tilanne. Olin kuullut vaikutuksista Facebook laadut, ja aikana finaalit viikko viime lukukauden, tein paras ystäväni vaihtaa facebook salasana, ja kertoa minulle, mitä se oli. Näin minulla ei ollut tapa kirjautumisen minun facebook vaikka halusin. Tämän vuoksi minun oli pakko opiskella ja tuhlaa aikaa tai on tarve tuhlata aikaa Facebookissa. Se oli kova viikko ilman sitä, mutta tein sen kuitenkin. Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että Facebook alentaa laadut, mutta se on tapa liian houkuttelevaa vastustamaan. Tässä toinen artikkeli vaikutuksista Facebook ja laadut että löysin mielenkiintoista!

Aarne Huhtala
  Like 4   Dislike 1

Olen väsynyt ihmiset liittyvät Facebookiin, vaikka käytän sitä. Kysymys on käyttää sitä viisaasti, becuase olen edelleen sitä mieltä, että se on hyvä keino tavoittaa ihmisiä ja levittää tietoa.

Henrik Koivunen
  Like 5   Dislike 1

ei ole yllättävää. Facebook imee sinua joka vie aikaa todellisesta elämästä tai tässä tapauksessa opiskeluun.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha