Facebook huollot Android App kehitysmaiden

Tiitus Aakula Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Facebook on uudistettu sen Android app optimoida käytettäväksi maissa, joista tietoja on kallista ja puhelimissa on pienempiä määriä tallennustilaa. Mukaan viesti Facebookin suunnittelu blogi, Alex Sourov kertoo, että sovellus on muuttunut merkittävästi viime vuoden aikana. Nyt käynnistyy 50 prosenttia nopeammin kuin se teki kuusi kuukautta sitten, käyttää 50 prosenttia vähemmän dataa että se teki vuosi sitten, ja tulee ladattavissa, joka on 65 prosenttia pienempi kuin se oli alussa tänä vuonna. Nämä numerot osoittavat, että sovelluksen päivitys ei ole normaali päivityksen vähäisiä korjauksia tai parannuksia. Sen sijaan, se ilmaisee uusi painopiste ja vakavaa sitoutumista sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen.

Facebook on vähitellen muuttumassa huomionsa kehitysmaissa, suurimmaksi osaksi siitä, että on, jos se on edelleen potentiaalia valtava kasvu. Mukaan TechCrunch, Facebook on 202 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää Yhdysvalloissa ja Kanadassa, verrattuna yhteenlaskettu väkiluku on noin 353 miljoonaa. Markkinat ovat suhteellisen kyllästyneet, ja vaikka Facebook kasvaa edelleen, sillä ei ole varaa enää valtava kasvu Pohjois-Amerikassa. Mutta sen sijaan, on monia alueita Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, jossa monet ihmiset eivät ole Facebook-tilejä. Mutta he myös useinkaan ole pääsyä nopea LTE verkkoja tai high-end älypuhelimiin, että monet Facebookin käyttäjien sen natiivi Yhdysvalloissa käyttämäsi sovelluksen. Sen sijaan monet ihmiset kehitysmaissa käyttää alemman hintaluokan Android älypuhelimet, ja hitaammin verkkoja.

Sourov kirjoittaa, että yhtiö haluaa "Facebook toimi kaikille - olipa alue, verkon tilan, tai mobiililaitteisiin." Hän kuvailee matka, tuotepäälliköt ja insinöörit ottivat paikkaan Afrikan miten Facebook-sovelluksen toimisi:

Olemme ostaneet useita eri Android puhelimia testata uusin versio Facebook-sovelluksen - ja testaus prosessi osoittautunut vaikeaksi. Yhdistelmä ajoittainen, alhaisen kaistanleveyden verkkoyhteyden ja puute muistia laitteissa johti pitkiä latausaikoja ja jatkuvaa kaatuu. Olemme jopa poltettu kautta kuukausittaiset tiedot suunnitelmista 40 minuutissa.

Sourov kertoo, että joukkue sitten työskenteli vahvistamisesta kysymyksistä tehdä sovellus kannattavaa uusille markkinoille. Sovellus käynnistyy nopeammin, ja News Feed tarinoita ladata tehokkaammin. Facebook vaihtanut kuvanpakkausmuoto kohteeseen WebP JPG tai PNG, vähentämällä tietoja ne käyttää ilman koettu eroa laatua. Joukkue optimoitu kuvien tarkkuus näkyy, vain lastaus ylimääräistä päätöslauselman tarvitaan suurentaa, jos käyttäjä päättää zoomata. Joukkue myös parannettu prosessi välimuistin ja uudelleen kuvan, optimoitu tehokkuutta prosessien kuten lastaus kuvia ja vähensi koko sovelluksen koskevan ongelman ratkaisemiseksi pieni levytilaa alemmilla puhelimissa yleensä.

Blogikirjoitus Facebookin sivusto kertoo, että muutokset ovat meneillään, ja laajennetaan myös Facebookin muita sovelluksia, kuten Facebook Messenger ja Instagram. Huolto linjassa yhtiön kasvava keskittyä rakentamaan sen käyttäjäkunta ja markkinat kehitysmaissa, näkyy useissa viimeaikaisissa yritysostoja. Facebook äskettäin ostanut helsinkiläisen Pryte, käynnistyksen joka tarjoaa app-pakettien mobiilidatan käyttäjille maailman alueilla, että tiedot ovat edelleen kallista. Tämän mallin, käyttäjät voivat maksaa nimenomaan voi käyttää yksi sovellus, kuten Facebook, sen sijaan ostaa yleisiä tietoja suunnitelmasta. Kuten Mashable raportoitu, käynnistys ei ole vielä käynnistänyt palvelun julkisesti, ja yhtiöllä oli kolmekymmentä henkilöä henkilöstöön Facebookissa osti sen.

Tuolloin Pryte joukkue kirjoitti, että se auttaisi Facebookissa toisen käynnissä oleva projekti, Internet.org hanke Mark Zuckerberg käynnisti viime vuonna tuoda internet viisi miljardia ihmistä. Zuckerberg suunnitelmat Internet.org ja hänen yleinen tehtävänsä "yhdistää maailma" todennäköisesti myös sisältää hyödyntämällä mobiiliviestinnän markkinoilla, erityisesti alueilla Yhdysvaltojen ulkopuolella, jossa toisen Facebookin yritysostoista, erittäin suosittu messaging app WhatsApp, asettaa Facebook varten määräävää asemaa.

Yhtiön siirtyminen optimoimaan Android app osoittaa, että Facebook on tosissaan valmistautuu markkinoiden ulkopuolella Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Koska älypuhelimet ovat yhä halvempia kun taas kustannukset tietojen edelleen korkea kehitysmaissa, Facebook on viisaasti pohtii, miten se voi tekee palvelun yleisesti saatavilla kuin se voi. Näin muita yrityksiä optimoimaan ja muokkausta miten määrittää niiden sovelluksia hitaammin verkkoja ja vähemmän varustetuista puhelimista, Facebook jo sen parempi Android-sovellus paikallaan ja on valmis alkaa lisätä käyttäjiä sen sosiaalinen verkosto.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Oliko Tesla toimitusjohtaja Elon Musk vain lopulta Era Big Oil?
  • Patentti Peikot Hit Home: Miten IP riita Kills Työpaikat
  • Miten Paikallinen Motors ajaa Evolution Manufacturing

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha