Facebook auttaa sivustot, sovellukset Track You Down

Waltteri Hautamäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Facebook on ilmoittanut uuden Custom Yleisö toiminto mainostajille, joka auttaa yrityksiä tavoittamaan ihmisiä, jotka ovat vierailleet sivustoissa tai mobiilisovellukset kautta Facebook uutissyötteet. Custom Yleisö avulla markkinoijat tarjota kohdistettuja mainoksia Facebook Uutissyötteet ihmisiä, jotka ovat ehkä käynyt niiden päällä tai käyttää niiden app mutta ei tehnyt ostoksen tai eivät ole olleet aktiivisia käyttäjiä.

"Esimerkiksi pyörä vähittäiskauppias voisi tavoittaa ihmisiä, jotka suunnittelu alkoi pyöriä verkkosivuillaan mutta ei tehnyt ostoksen. Kautta Custom Yleisö, yritys voi tavoittaa nämä ihmiset kautta työpöydän News Feed ja kannustaa heitä muokannut verkossa. Tai, mobiili matka sovellus voi mainoksia ihmisille, jotka ovat ladanneet heidän app mutta et ole käyttänyt sitä vähään aikaan ja kannustaa heitä varata lomille sisällä app "Facebook sanoi tiedotteessa.

Facebook on kehittänyt eri tavoin mainostajat voivat kohdistaa mahdollisille asiakkaille ja pitää aiempien asiakkaiden kytketty niiden tuotteita tai palveluja. Alussa kuukauden, Facebook paljastettiin toinen mainos palvelu auttaa mobiilisovellukset pitämään niiden käyttäjien mielenkiinnon asettamalla syvä linkit mainoksia mobiilisovellukset, jotka on jo ladattu henkilön laitteeseen. Esimerkiksi, jos henkilö on ladannut hotelli-varaus sovellus, niin että sovellus voisi ajaa mainosta heidän News Feed kutsumalla käyttäjän pääsyn App vain klikkaamalla mainos.

Tutkimus mainitsemat Facebook on osoittanut, että 66 prosenttia App käyttäjät avata vain sovelluksen yhdestä kymmeneen kertaa lataamisen jälkeen se. Getting lataus on vain ensimmäinen osa taistelua sovelluksen kehittäjille, ja Facebook uskoo voivansa parantaa käyttäjien sitoutumista.

Koska Facebookin oma mobiilisovellus on osoittautunut erittäin vilkkaasti, mainostajat voi melkein taata, että heidän kohdistettuja mainoksia saavuttaa yleisönsä käyttämällä sivuston. Custom Yleisö sovellus on saatavilla pian tietyille testi kumppaneita, ja otetaan käyttöön ympäri maailmaa lähikuukausina, Facebook sanoi.

Seuraa Jacqueline Twitterissä neiti: Analyytikko: Zynga Irtisanomiset ovat tulossa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha