Etusivu korjaustoimenpiteitä varten lihaskouristuksia ja kramppeja

Elia Huovinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yksi helpoimmista tavoista käsitellä lihasspasmit on olla kuumassa kylvyssä tai suihkussa. Voit myös tehdä joitakin yksinkertaisia ​​venytys harjoituksia. Tämä parantaa verenkiertoa ja auttaa sidekudoksen ympärillä lihaksia. Ennen kuin pumppaamaan lihasten, osui suihkut, se estäisi esiintyminen lihaskouristukset.

Lihasspasmit pääasiassa tapahtuu johtuu kalsiumin puutteen, joten ovat kalsium oman ruokavalion. Voit löytää hyvä kalsiumin lähde matalan rasvaa maitotuotteet kuten jogurtti, rasvaton maito ja ricottajuustoa. Ennen syömistä ja juomista kalsiumia rikas ruokavalio, ota yhteys lääkäriin.

Jos olet altis lihaskouristuksia se voi johtua happoja, jotka häiritsevät kehon kykyä imeä kalsiumia. Vähennä saanti happamat ruoat, kuten tomaatti ja etikka. Riittämätön tarjonta kaliumin kehoasi on toinen syy lihaskouristuksia. Lisätä saanti kalium, syödä hyvä määrä banaaneja, perunoita, soija jauhot, leseet vehnä, ready-to-eat aprikoosit, tomaattipyree ja tällaisia.

Älä paina itseäsi overusing lihaksia. Ota se helppoa aikaa ja rentoutua. Liian paljon fyysistä rasitusta vie veronsa kehoon. Usein lihaskouristuksia voisi olla osoitus tästä yli rasituksessa. Jos kun tekee joitakin toimintaa saat lihaskouristuksen, kestää 15 minuutin tauko. Tämä estää lihasspasmit pitkällä aikavälillä.

Selleri siemenet on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Se voi vähentää niveltulehdukset kipua ja lievittää lihaskouristuksia. Kramppi kuori voidaan käyttää hoitoon lihaskouristuksia. Kuuma ja kostea kasviperäisten pakkauksissa ovat erittäin hyödyllisiä vilkastuttaa verenkiertoa. Se voi hoitaa kivuliaita alueita kuluttamalla teetä tai mehua rauhoittaa lihaksia ja hermoja.

Jos saat lihasspasmi kun olet makaa sängyssä, venyttää jalka suorana ulos, taivuta varpaat takaisin pelaajalle. Pidä tässä asennossa 30 sekuntia, rentoudu ja ne jatkuvat kramppi on mennyt. Tämä ulottuu vasikka lihas. Tämä voidaan tehdä myös kun seisot.

Kouristuksia esiintyy yleensä, kun elimistö kohdistuu lähinnä kuntosalilla. Pidä itsesi sammutettua kuin sinulla on tapana menettää arvokkaita elektrolyyttejä, joka tarvitaan jotta kramppeja. Ennen käyttäessään voit ottaa kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia täydentää päivittäin.

Kamomilla teetä auttaa lievittämään lihaskouristuksia. Glysiini, aminohappo läsnä teetä, auttaa rentoutumaan lihaksia. Magnesiumin puute on yleensä aiheuttanut johtuu alkoholista, munuaissairaus ja diabetes.

Voit lopettaa lihaskouristuksia käyttää tätä Ayurvedic ratkaisu. Liota jalat iso amme kuumaa vettä, täynnä kotitekoista teepussi musta tai ruskea sinapinsiemeniä, 15- 20 minuuttia.

Voit käyttää yrttiöljyä hieronta käyttäen 1 kuppi neitsytoliiviöljyä tai manteliöljyä, lisätä yrttejä tinktuura muodossa kuin 1 unssi kramppi kuori, puoli unssi Lobelia, 11/4 tippaakaan pajun kuorta tai wintergreen. Voit tallentaa kaikki nämä purkissa tai pullossa ja käyttää sitä hieronta öljyä.

Varoitus: lukija tämän artikkelin pitäisi käyttää kaikkia varotoimenpiteitä, kun seuraavat ohjeita kotiin korjaustoimenpiteitä tämän artikkelin. Älä käytä mitään näistä tuotteista, jos olet allerginen sille. Vastuu on lukijan eikä sivuston tai kirjailija.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha