Et usko Nämä 6 Ruoat voi todella Cure ihon huokosiin!

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Joka päivä kun heräät kamppailee taistella takaisin ylivoimainen nukkua, voit nähdä kasvosi peilistä. Et?

Jopa minä.

Mutta en ole seurannut, että rituaali tapahtumat. Miksi? Koska nämä ihon huokosiin naamaani joka pelota minua joka aamu.

Jotain hyvää viimeaikaiset tapahtumat. En pelkää enää. Jälleen miksi? Koska tulin tietää ihanuutta näiden 5 elintarvikkeet!

1. Täysjyvätuotteita:

Nämä ovat olleet alkunsa ikimuistoisista ajoista; ja esi-isämme ovat korostaa heidän merkitys pitkään. Kuitu pakattu nämä täysjyvätuotteita voi toimia kuin hurmata. Ne, paitsi auttaa puhdistamaan ihon ja kiristä se, varmista verensokeri on vakaana.

2. Kala:

Kala on enimmäkseen halveksittu sen maku ja haju; ja useimmat ei-kasvissyöjille mieluummin kana yli sen. Mutta ne, jotka ovat tietoisia erinomainen joukko terveyshyötyjä se tarjoaa, on tarkoitus tulla kuolematon. Kala on tunnetuin lähde omega-3 rasvahappoja ja myös on täynnä tulehdusta ominaisuuksia, jotka eivät ihosi pelkkää hyvää.

3. violetti ja Deep Red Foods:

Joku sanoi kerran, että meidän ruokavalion pitäisi olla värikäs. Kuka sanoi, että on annettava raikuvat suosionosoitukset ja myös suuri auttaa ja violetti ja syvä punainen elintarvikkeet; erityisesti punajuuret tai granaattiomenia.

Miksi?

Koska nämä elintarvikkeet sisältävät runsaasti ravinteita; erityisesti antioksidantit, jotka ovat todella terveellisiä meidän iho. Myös niillä on keskeinen rooli ylläpitää veren virtausta ihoon.

4. Tomaatit:

Ei, en tarkoita että lusikallinen tomaattikastiketta sinulla on teidän pizza tai ne riekaleiksi vihannes sirotellaan yli nuudelit. Tarkoitan raaka tomaatti tai keitetyt joka olet kokonaan aterian.

Kuten useimmat meistä tietävät tomaatit ovat runsaasti C-vitamiinia

Ja kuten useimmat meistä eivät tiedä, tomaatit auttaa pitämään ihon tiukka ja edistää ihon verenkiertoa.

5. Munat:

Munakkaita, puoliksi keitetty munakkaita, munakokkelia, tai täysin keitetty niitä; you name it, ja olet varmasti siunataan energinen annoksen proteiinia ja sinkkiä. Seleeni, joka on yksinomaan ihon puhdistus ravinteiden, on läsnä runsaasti kananmunissa.

6. raejuustoa:

Onko se sinun namia aamu paahtoleipä tai herkullisen illallisen, raejuusto on yksi kohde, joka voi ystävystyä mitään ruokaa. Kokeile lisätä muutamia lusikat tämän super-ruokaa palvelee kunkin parsakaali ja pinaatti, ja te kaikki asetettu niellä ihoa ravitseva ateria!

Nämä elintarvikkeet ovat niin yksinkertaisia ​​ja jokapäiväiseen ", että useimmat meistä eivät ole tietoisia niiden ällistyttävää iho etuja. Joten ne, ja levittää tietoisuutta!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha