Ero College ja yliopisto

Terho Aalto Elokuu 8, 2016 Koulutus 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Ero College ja University Yhdysvalloissa

  • Ero College ja University Britanniassa

  • Ero College ja yliopistossa Kanadassa

  • Ero College ja University Australiassa

  • Kumpi valita

Usein, ihmiset käyttävät termejä "college" ja "yliopiston", ikään kuin ne olisivat synonyymejä. Kun vastaavat, ne tukevat eri tarkoituksiin. Kun valmistaudut etukäteen oman koulutuksen, selvittää ero kollegion ja yliopisto.

Ero College ja University Yhdysvalloissa

Eroja on kullakin alueella verrattuna alla, mutta jotkut näistä erot eivät ole yhtä merkittäviä kuin toiset.

Erot

Korkeakoulut

Yliopistot

Tutkinto Value

Riippuen osuvuudesta merkittäviä asentoon että etsit, jotka valmistuvat mahtuu tutkinnon, jotka lisäävät heidän mahdollisuuksiaan ja perustason maksamaan yli ylioppilaita.

Riippuen taso tutkinto, riippumatta osuvuus sijoitukseen haetaan työnantajat suosivat korkeakoulututkinto yli vastaava korkeakoulututkinnon.

Maisterin ja tohtoria johtaa hetkessä kampanjoita vuokraamalla.

Tutkinnot

Todistukset loppuun

Associate Tutkinnot

AMK tutkinnot

AMK tutkinnot

Maisteria

PHD: n joillakin alueilla

Laatu Palvelut

Yleensä pienempiä kampuksilla ja pienempiä labs vaan tavallisesti hyvin varusteltu kuin yliopiston Lab niille kursseja.

Labs ovat laajempia yleensä koska on olemassa suurempi valikoima kursseja. Suuremmat kampuksella, monipuolisempia toimintoja yliopiston ja ne sponsoroi sitä, kuten urheilu, vierailevana tähtenä, konsertteja.

Syvyys Koulutusaste

Focus on lisätty "mitä oppia" malli. Kurssi ja aihe suuntautunut, joitakin käytännön todistukset, vähemmän abstrakti tai teoreettisia, vähemmän mahdollisuuksia perusteellisia selvityksiä.

Painopiste on "miten oppia" malli. Riippumaton tutkimus ja teoreettisia käsitteitä kannustetaan, koska ne liittyvät kurssin ja aihealueen.

Täydennys Aikajana

Kurssi tai määrin riippuvainen. Sertifiointi kurssit saattavat olla niin vähän kuin 9 kuukautta; Yhdistävät astetta yleensä kestää 2 vuotta; AMK-tutkinto 4-5 vuotta.

AMK - Vähintään 4 vuotta

Masters - Vähintään 1 lisävuosi

PHD - Riippuu aihe, tutkimukseen tarvitaan, analysointi ja kirjoittaminen aika Väitöskirja - 2-6 vuotta.

Kustannukset

Huomattavasti halvempaa kuin State University ja vielä suurempia säästöjä yli Ivy League kouluissa.

Yleensä kalliimpi kuin State College, vaikka yliopisto on osa valtion järjestelmän, laadukkaampia professorit ja huomattavasti enemmän resursseja.

Ilmoittautumiset

Yliopisto ilmoittautumiset voi vaihdella 10000 opiskelijaa pienessä yliopistossa peräti 50000 opiskelijaa suurempia kampuksilla.

Suuremmat korkeakoulut voivat olla ilmoittautumiset jopa 5000 pienemmät oppilaitokset keveiden kapasiteettiaan 1000.

Ryhmäkoko

Luokka koko luento voi olla niinkin vähän kuin 25 ylemmän divisioonan kursseja ja erikoisuus Labs, kun taas luentosaleissa alemman divisioonan kurssit saattavat istuin jopa 500.

Luokkakoot alemman divisioonan kursseja yleensä mahtuu 50 opiskelijaa ja pienempiä luokkia ja Labs määritys mahdollistaa 10 opiskelijaa kerrallaan.

Merkittävin ero yliopiston ja college on, että yliopisto-opiskelija, olet vain yksi vastuussa oman oppimisen saavutuksia. Toisin sanoen, professori ei ole huolestunut onko teidän työ on valmis ja ei kysy tai muistuttaa teitä. Tutorit opastaa sinut kysyä oikeita kysymyksiä, jotta ymmärtää.

Ero College ja University Britanniassa

Korkeakoulut, Isossa-Britanniassa, ovat joko erikoisuus osastot oppimista yliopisto pikemminkin kuin erillinen laitos tai tiloja esikarsintaa koulutus voidaan hyväksyä osaksi yliopiston. Residence hallit ja laboratoriot voivat myös kutsua kuin korkeakouluissa missä tahansa yliopistossa.

Ero College ja yliopistossa Kanadassa

On kaksi eri tapaa, että "korkeakoulut" viitataan Kanada: College ja "University College".

Ensimmäinen ilmaisee koulujen opintojen valmistumisen jälkeen lukiosta, jotka ovat erikoistuneet kolmannen tason tieteellisten tutkimusten sekä teknisen, taiteellisen tai ammatilliset opinnot. Nämä oppilaitokset kysymys tutkintotodistusten valmistusasteen mutta ei voi antaa astetta.

Toinen, joka on joissakin maakunnissa Kanadassa, tarkoittaa laaja koulutus yliopistotasolla ja saa laskea liikkeeseen suorittaville tutkinto sekä tutkintotodistuksista.

"Korkeakoululla" on suojattu liittovaltion lailla Kanadassa ja ei saa käyttää ilman lupaa hallitus.

Ero College ja University Australiassa

Australiassa, termi yliopiston on varattu ylemmän divisioonan oppilaitosten, jotka valtuudet antaa kandidaatin astetta tai parempi. Samanlaisia ​​Kanadaan, oppilaitokset ovat tilat, jotka tarjoavat koulunkäynnin jälkeen ylioppilastutkinto saavutetaan.

Lainaaminen Britanniassa, korkeakoulut ovat usein Erikoistuneet koulut toimivat yliopiston sijaan erillinen tutkinnon antaneen instituutti, joka sijaitsee jossain muualla. Myös, kuten Isossa-Britanniassa, jotkut alueet, jotka tarjoavat opiskelija palveluja kutsutaan korkeakouluissa. Yleensä oppilaitokset, jotka tarjoavat todistukset, teologisten koulujen tai tutkintojen yliopistojen valmisteluun kutsuvat itseään korkeakoulujen, tutkimuslaitosten tai tiedekunnat.

Poikkeuksena kaikki nämä kuvaukset löytyy Tasmania jossa korkeakouluissa viittaavat kahden viime vuotta lukiota.

Kumpi valita

Kun se tulee valita välillä osallistuu korkeakoulussa tai yliopistossa, olet yksin tekemään lopullista päätöstä. Vaikka saatat olla monia muita tekijöitä punnita, ymmärtää ero kahden auttaa sinua valitsemaan parempi malli oppimisen itse.

Eräät tärkeimmistä erot ovat tutkinto, jonka haluat lopulta hankkia, jos luonnollisesti oppia oman ja missä asennossa työvoiman halutaan saavuttaa. Koska useimmat korkeakoulut tarjoavat lyhytkursseja ja tutkintotodistuksista sijaan astetta, monet työnantajat suosivat korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka ovat osoittaneet, että heillä on sitkeyttä saavuttaa saavuttaminen.Kolme lopullinen tekijä - ja joka saattaa siirtää vuorovesi tavalla tai toisella - on kuinka paljon sinulla on varaa maksaa oman koulutuksen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha