Erilaiset kasviperäisten lääkkeiden

Vappu Suutari Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On monenlaisia ​​kasviperäisten medicines.By Stephanie StiavettiFreelance Ruoka ja elämäntapa Maven

On olemassa monia erilaisia ​​rohdosvalmisteita. Itse asiassa lähes jokainen kulttuuri ja maalla on oma tehdas-pohjainen korjaustoimenpiteitä.

Mitä Erilaiset rohdosvalmisteita?

Vaikka se olisi melko suuri projekti kuvaamaan kaikkia tunnettuja tyyppi kasviperäisten lääkeaineiden, alla löydät muutaman valitun versioita tämän muinaisen muodon terveydenhuollon hallinnossa.

Kiinan kasviperäisten lääkeaineiden

Tuhansien vuosien ajan Kiinan ovat käyttäneet yrttejä lääkinnällisiin tarkoituksiin, ja vanhin kasviperäisten teksti on yli kahden tuhannen vuoden vanha. Ensisijainen idea perinteisen kiinalaisen kasviperäisten lääkeaineiden on olemassa Qi, lausutaan "kee." Qi on energia elimistössä ravitsee sinua, puhdistaa sinä, ja pitää sinut elossa. On monenlaisia ​​Qi, kuten Keski qi, ruoansulatus Qi, ja suojaava Qi.

On paljon enemmän tietää Kiinan kasviperäisten lääkeaineiden, kuten teoria yin ja yang, viisi elementtiä, ja kahdeksan periaatetta, jotka vaikuttavat yin ja yang. Epätasapaino on ajateltu olevan juuri kaikista sairauksista, ja ykkösasia kiinalaisen lääketieteen on tuoda kehon tasapainoon. Käyttämällä yrttejä ja akupunktio, keho palautetaan terveen tasapainotilan.

Intiaanien kasviperäisten lääkeaineiden

 Yrttejä voi olla voimakas lääkkeitä.

Intiaanien vetosi kasveja ympärilleen hoitoon sairauden ja vamman. Sillä monet heimot kotoisin Pohjois-Amerikasta oli monenlaisia ​​perinteitä ja uskomuksia hajallaan ympäri mannerta. Native lääketiede hyödennettiin yrttejä, mutta myös sisällytetty rukoilla, tanssia, ja huutaen osaksi hoitoja. Nämä hoidot olivat yleensä hallinnoi heimon lääke mies, joka toimi lääkäri ja hengellinen neuvonantaja ihmisiä.

Teoriat Intiaanien kasviperäisten lääkeaineiden oli periytynyt sukupolvelta toiselle, mutta ei yleensä kirjata jälkipolville. Vaikka oli kerran paljon ihmisiä, jotka ymmärsivät tämän syntyperäinen tiede, monet alkuperäisten reseptien on menetetty ajan. Jotkut perusajatuksia edelleen, vaikka, ja monet käsitteitä, jotka intiaanien käyttöön länsimaalaiset ovat vaikuttaneet nyky lääketieteen!

Naturopatian & Homeopatia

Naturopathic lääkärit uskovat hoidettaessa perimmäinen syy sairauden luonnollisen, yksilöllisiä hoitoja. Tunnettu välisen kuilun kaventamiseen tavanomaisten ja vaihtoehtoisia hoitoja, naturopaths käyttää sekä lääketieteen ja luontaistuotteet tukemaan kehon luontainen parantava kykyjä.

Aivan kuten lääkäri, naturopathic lääkärit on osallistuttava neljän vuoden lääketieteen koulun, jossa he oppivat perustiedot lääketieteen. Naturopaths myös tutkia kokonaisvaltaisen ja luonnollinen lähestymistapa terveydenhuollon, joilla on vahva keskittyminen ennaltaehkäisyyn ja yleistä hyvinvointia. Lisäksi standardin lääketieteellisen opetussuunnitelma, ND täytyy kouluttaa aloilla Clinical Nutrition, homeopatia, kasviperäisten lääkeaineiden, psykologia, akupunktio, ja monia muita käytäntöjä. Kun heidän koulunkäyntinsä, naturopaths on läpäistävä tiukka lupa tentti ennen kuin he saavat harjoittaa lääkärintointa yleisölle.

Homeopatia on kokonaisvaltainen järjestelmä parantavan kehon. Kuten Naturopatian, homeopatia pyrkii tuomaan kehon takaisin terveydelle keskittymällä yleistä hyvinvointia ja etsivät perimmäinen syy sairaus. Ja kuten kiinalainen lääketiede, homeopatia touts ajatus, että laitos pitää keskitettyä energian virtausta, tai elinvoimaa, että on oltava tasapainossa optimaalisen terveyden.

Hoidot kautta homeopaattisia lääkäri seuraa "kuin parannuskeinoja kuin" ajattelu. Tämä tarkoittaa sitä, että potilaalle annetaan hyvin pieniä annoksia aineiden, kun annetaan huomattavasti suurempi määrä, voivat tuottaa samanlaisia ​​oireita kuin sairaus on kyseessä.

Homeopaatit on käytävä läpi laajan koulutuksen ja lisensointi tentti ennen kuin hän saa harjoitella Yhdysvalloissa. Kun taas Euroopassa se on käytännössä aivan oma, Yhdysvalloissa homeopatia on yleensä tutkittu rinnalla toinen täydentäviä kurinalaisuutta, kuten Naturopatian, akupunktio, tai perinteisiä länsimaisen lääketieteen.

Lisää resursseja

Tässä muutamia linkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin monenlaisia ​​rohdosvalmisteita:

  • American Association of naturopathic lääkärit, josta löydät naturopathic lääkäri omalla alueella.
  • Sivusto kuvataan Jamu, Indonesian yrttilääkinnän muotoa.
  • Filippiinit on myös oma järjestelmä käyttää lääketieteellisiä yrttejä.
  • NIH: n Naturopatian sivu
  • NIH: n Homeopatia sivu
  • NIH: n Akupunktio sivu
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha