Epäonnistui Tea ehdokas ehdottaa salamurhata presidentti ja hänen tyttärensä

Petteri Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

California Tea Party poliitikko Jules Manson näyttää saaneen hyvin ansaittua vierailun salainen palvelu, lähettämisen jälkeen hänen Facebook-sivulla, että presidentti Barack Obama ja hänen lapsensa kaikkien pitäisi murhataan.

Manson, joka juoksi kaupunginvaltuuston vuonna 2011 ja sai vain 4 prosenttia äänistä, oli jo tiedossa laskemisesta kuvia presidentti pukeutunut Hitler hänen Facebook-sivulla, mutta hänen viimeisin saarnan meni vielä pidemmälle. Mukaan New York Daily News, Manson uskoi, "Obaman tuki tarkistetun sotilaallisen lupa lasku viime viikolla oli teko" maanpetoksesta "että" heikentynyt "perustuslain takaama. "On torjuttava kanssa salamurhat päälle heidän ja heidän lapsensa," hän kirjoitti alkuperäisessä lähettämistä että on sittemmin siivottu hänen Facebook-profiili. "Murhata f - n (N-sana) ja hänen apina lapsia," hän prodded, mukaan Screen Grab saatu YourBlackWorld.com. "

Vaikka hän poisti postitse pian, Manson sitten jatkoi raivostuttaa hänen yleisönsä hänen "anteeksipyyntö." "Manson kuvaili kommentteja hänen Facebook-sivun" huolimaton, emotionaalisesti ajetaan huomautuksia, jolla ei ollut todellista sisältöä "ja kirjoitti," Ei sisällä minun säännöllinen ystäviä jotka minä keskustella usein tai ovat aiemmin ja aina tervetulleita huomautuksensa ja virkaa, en usko monet teistä ovat huolestuneet kansalaiset. Useimmat teistä olivat yksinkertaisesti etsivät draamaa osoittaa oman poliittisesti korrektia vanhurskauden. '"

Valitettavasti suoranainen vaativat, tai hienovaraisesti vaativat, kuolema presidentti näyttää jälleen piristymisen höyryä. Kansas puhemies House Mike O'Neal, joka "vahingossa" viitataan First Lady kuin "Rouva YoMama, "in sähköpostia, on myös ollut palo" rukoilla "presidentin" päivää harvat; ja ottakoon toinen hänen toimistonsa / Voi hänen lapsensa orvoiksi ja hänen vaimonsa leskeksi. "O'Neal väittää, että hän oikeastaan ​​vain tarkoitti hänen päivänsä harvat virassa, ei muualla psalmi.

Ilmeisesti vihamielistä - ja usein väkivaltaisia ​​- retoriikka on Kasvavat, ja nyt se on kattaa koko ensimmäisen perheen. Kuten Jeanne Sager kirjoittaa, "väkivaltaan yllyttämisestä ja pohtiminen salamurha vastaan ​​presidentti on ansainnut Manson vierailun salainen palvelu ... Mutta hänen huomautuksensa vastaan ​​Obaman lasten pitäisi ansaita hänelle muutamia uusia nimikkeitä lisätä hänen jatkaa: viruminen, Sicko, mies valmis alentua alhaisin syvyyksiin mahdollista tehdä poliittisesti. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Toukokuu 9, 2017 | 20:10:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Anneli Hyppönen
  Like 2   Dislike 0

Eri mieltä jonkun kanssa ja haluavat hänet pois vallasta on jokaisen kansalaisen oikeus. Ollakseen suorapuheinen vastaan ​​politiikkoja ja mihin uskot on väärin on velvollisuus jokaisen amerikkalaisen. Mutta emme kutsu heitä tulla tapetuksi, että on vastoin kaikkia me seistä. Tämä kaveri ja kaikki hänen kaltaisensa ovat ihmisiä, jotka ovat joutuneet heidän vihaa ja usko henkilökohtaisen paremmuudesta. Olin edellyttävät mielenterveyden seulonnan ja nähdä, jos hän on vielä toimivaltainen. Onneksi vihaa ja rasismia yleensä antavat itse pois riippumatta niiden yrityksiä on salamyhkäinen. Miten voit muuttaa asioita oikeassa tehdessäsi väärin? Jos vain voisimme seuloa psykopaatteja ja sosiopaateiksi heti alussa, ehkä meidän valintoja olisi helpompi tehdä.

Toukokuu 9, 2017 | 22:49:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Antti Kolkka
  Like 5   Dislike 1

Ihmettelen, jos ihmiset tekivät huomautuksia tältä, kun Bush oli virassa tai muita presidentti ??

Toukokuu 10, 2017 | 04:43:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Raitis Joensuu
  Like 2   Dislike 0

Kunnioitus on perusarvo, loukkaavaa huomautukset eivät ole tapa kommunikoida, yritä olla IHMISTEN ja käyttäytyä kuin että, tämä kansa should'nt on oikeus acces tiedotusvälineiden massiivisen jos he voivat hallita omia villi toughts, jopa eläimet käyttäytyvät parempi kuin heitä joskus, on häpeä emme vieläkään ymmärrä elää ja antaa toistenkin elää.

Toukokuu 10, 2017 | 10:13:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Noomi Savolainen
  Like 3   Dislike 2

On surullinen maailma oli ihmisiä voi olla loukkaavaa muita ihmisen ollut ja kävelymatkan päässä ilmainen, tämä olisi stoped

Toukokuu 10, 2017 | 17:26:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Erik Mäkinen
  Like 5   Dislike 1

Nämä ovat politicans jotka haluavat hallita tätä maata, jotta he voisivat levittää vihaa miten hyvin surullinen

Toukokuu 11, 2017 | 20:06:01 | myöhemmin 9 kuukautta
Teppo Holopainen
  Like 5   Dislike 1

Inhottava. Se saa ajattelemaan, kuinka pitkälle kommentteja kuin että olisi mennyt ilman valvovan silmissä Internetissä.

Toukokuu 11, 2017 | 21:42:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Elli Tikka
  Like 3   Dislike 1

Yksi mätä omena tekee koko tynnyrin pahaa hajua. Ei ole väliä mitä tunteeni ovat kohti BO tämä on niin väärässä niiiin monella tasolla. Elämme hullu maailma

Toukokuu 12, 2017 | 01:03:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Nana Honkanen
  Like 2   Dislike 0

mitä täysin järjetön, rikollinen idiootti tämä on ...

Toukokuu 12, 2017 | 07:57:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Santtu Alanko
  Like 5   Dislike 0

Jules Mansonin typeryys määrä tyhjentää maanpetoksesta ~ yrittää yllyttää murhaan oman Prez "ja hänen perheensä ... Toivotaan, että ne salaisen palvelun agentit muistutti häntä, että he voisivat ottaa hänet ulos takaisin ja summittaisesti teloittaa hänet, jos hän on typerä riittää pitämään hänen uhkia .. Silkkaa hulluutta of wannabe-poliitikko lähettämistä niin tyhmä toive julkisia on selvästi herättävät kysymyksiä hänen psyykkinen ja soveltuvuus tahansa julkiseen virkaan ~ ja varmasti entistä enemmän mutaa päälle maineen niistä "Tea Baggers" taustalaulu hänen toimiaan.

Toukokuu 12, 2017 | 09:10:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Aatos Rantanen
  Like 2   Dislike 2

Vau, mitä sanot siihen? Mikä absoluuttinen tosser. Hyökätä presidentti on yksi asia, olen varma jokainen presidentti odottaa jonkinlainen takaisku vaan sisällyttää hänen vaimonsa ja erityisesti hänen lapsensa on vain todella kuvottava. Tämä kaveri on rasistinen, yksinkertaista kuin :-(

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha