Entinen Apple työntekijä: "iWatch Is Coming"

Maaret Jääskeläinen Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Entinen Apple työntekijä Bruce Tognazzini äskettäin kertoi ainutlaatuisen näkökulman Applen kyky innovoida ja mitä tuotteita hän ajattelee Kaliforniassa toimiva yritys voi julkaisee pian aikana viime ulkonäkö CNBC. Kuten CNBC, Tognazzini oli Applen työntekijä nro 66 ja suunnitteli Applen ensimmäinen vuorovaikutusta. Mukaan Tognazzini n AskTog verkkosivuilla, kuuluisa keksijä omistaa viisikymmentäseitsemän patentteja "alueilla ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen, ilmailu, tutka, silmä-seuranta, litteä näyttö tiedon esittämistä, GPS, kannettava kalenteri, ja valokuvaus."

Vaikka Apple on vielä vahvistaa olemassa ranteeseen puettavat tech laite, Tognazzini painokkaasti kertoi CNBC että "iWatch on tulossa ja se on muokkaava." Kuitenkin, Tognazzini oli vähemmän varma huhuttu Apple TV tuotteen kanssa laajeni ominaisuuksia ja uudentyyppisiä sisältöä. "Apple TV on hieman ilmaan", huomautti Tognazzini. "Heidän strategia - se näytti - oli riviin kaikki sisällöntuottajat ja se ei ole selvää, että he ovat saaneet paljon onnea, että koska olemassa olevien sopimusten ja Pushback."

Tognazzini näytti olevan viitataan Wall Street Journalin raportti, että Apple oli keskusteluja Time Warner Cable, Comcast, ja DirecTV vuonna 2012 yli mahdollisuutta luoda yhtenäinen käyttöliittymä televisio-ohjelmien kautta Apple TV. Kuitenkin mukaan Wall Street Journal, Apple oli vaikeuksia päästä käsitellä DirecTV ja Comcast. Applen neuvottelujen vaikeudet ovat voineet pahentaa kun Comcast ilmoitti aiemmin tässä kuussa ostavansa Time Warner Cable noin $ 45.2 miljardia euroa.

Kuitenkin Tognazzini oli varma, että Applen iWatch on tulossa ja että se on huomattavasti erilainen kuin fiksu kellot, jotka on jo luovutettu markkinoilla. "On ihmisiä, jotka haluavat olla tunnettu ensin että alueella, joita ojentaen vähän leluja," Tognazzini kertoi CNBC. "Mutta iWatch on ensimmäinen vakava yritys todella luoda muokkaava tuotteen että tilaa ja kukaan on siellä estää heitä."

Vaikka Apple archrival Samsung julkaisi Galaxy Gear fiksu katsella viime syksynä, entinen Applen työntekijä totesi, että Korea-pohjainen yhtiön laite ei ollut muokkaava tai jopa käytännön. "Samsung on tuonut esiin," hei, katsokaa meitä - meillä tuotteen ennen Apple ei ", sanoi Tognazzini. "On todella lelu, vaatii jatkuvaa lataaminen. Laitat, se on suutari. Applen tuote tulee olemaan käytännön. Se tulee olemaan kaunis. "

Sisäpiirin lähteet mainitsemat 9to5Mac ovat ehdottaneet, että Apple kehittää puettavat tech laite, joka sisältää useita terveys-seurannan ominaisuuksia. Näkyvä analyytikot kuten Cantor Fitzgerald Brian White ja DisplaySearch David Hsieh on myös ennustettu, että Apple julkaisee iWatch vuonna 2014 perustuu omaan toimitusketjun tarkastuksia.

Näin Apple kauppaa perjantaina.

Seuraa Nathanael Twitterissä

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha