Entä laajentaminen aistejasi teknologian avulla?

Taavetti Eronen Tammikuu 27, 2017 Teknologia 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Kuka keksi tämän idean?

  • Viitteet

Koska meidän lapsuuden Inspector Gadget, olemme kaikki olleet ihastunut noin scifi-elokuvia, jotka perustuvat mutantti ihmisiä tai joitakin sankareita joidenkin teknologian osia niiden elin. Olen ehdottomasti varma että kaikki ovat odotti uusi elokuva Iron Man tai X-Men ja haaveili tällaisia ​​suurvaltojen .... mitä jos sanon, että se ei ole niin kuvitteellinen nykymaailmassa?

Kuka keksi tämän idean?

"Cyborg" sisältää sekä omaisuutta olentoa ja teknologia-kuten olette myös nähnyt elokuvan Cyborg. Se tarkoittaa "kyberneettistä organismi". Tässä tilanteessa olemme samaa ihmisiin, mutta meillä on myös joitakin teknisiä laitteita osina kehomme. Haluammeko todella tarvitsevat sitä, vai onko se vain olemisesta viileä?

Cyborg menestys

Hän on vain tavallinen mies kaksi silmää, nenä ja suu jne ensi silmäyksellä, oikea? Hän on tietenkin juuri normaalia ja elektroninen laite ei tee hänestä poikkeava mutta antaa hänelle toisessa merkityksessä. Ja tässä hän on: Neil Harbisson.

Hän on poika Katalonian äiti ja irlantilainen isä ja kasvoi Espanjassa. Mielenkiintoinen asia, joka johti kyborgeja on hänen olento colorblindness -achromatopsia-. Hän ei voi havaita mitään värejä ja hän vain näkee maailman kuin hän katseli mustavalko-TV ja hänen maailmansa on täysin mustavalkoisena. Klo 21-vuotiaana, hän ja hänen ystävänsä alkoivat hanke ja tässä on tulos, sähköinen silmä, joka on istutettu hänen kallo.

Tämä elektroninen silmä havaitsee värit edessä ja se tekee erityinen ääni jokaiselle värejä. Lisäksi Harbisson voi erottaa kaikki värit että ihmisen silmät näkevät vain kuuntelemalla taajuudet värejä. Erittäin haastava, eikö olekin? Ensinnäkin, hän oli opittava ehdot värejä ja sitten hän alkoi vastaamaan heitä erityisiä ääniä.

Puheessaan TED Talks, hän mainitsee että hänellä oli tapana pukeutua sillä tavalla se näyttää hyvältä ja nyt hän pukeutuu miten se kuulostaa hyvältä. Hän saa pukeutunut mukaan soinnut värit. Kun hän menee hautajaisiin, hän saa pukeutunut molli joka on surullinen sointu. Opetellaan värit tämän sointu: violetti, oranssi ja turkoosi.

Toissijainen vaikutus

Kaikki on alkanut olla ihmeellisempää jälkeen toissijainen vaikutus alkoi. Kun hän kuulee äänen kuten puhelin soi, hän näkee väri hänen mielessään. Toisin sanoen, väri muistuttaa häntä tietyn värin. Se on kuin Synaesthesia. Woow cool!

Mitä pinkki ja keltainen yhdistelmä on? Lopettaa lukeminen pari sekuntia ja ajattele sitä ....... Oletko valmis vastaus? Se on kuva tai väri graafinen laulun. Lopettaa lukeminen pari toisen kerran .. Mikä laulu se voi olla? Älä kiirehdi ... Kestää jonkin aikaa ....

Tässä on video laulu kuvan. Pidä hauskaa smile

Uudenlaisia ​​värejä

Tämä parannus ei riittänyt Harbisson. Niin, hän teki jälleen hänen uusi tunne ja nyt tiedät mitä hän voi havaita? Infrapuna ja ultravioletti. Kyllä, värejä, jotka emme voi nähdä omin alkuperäinen silmät!

Cyborg säätiö

Harbisson perustettu Cyborg säätiön vuonna 2010 ja niiden filosofia on laajentaa aistejamme luomalla sovelluksia oman kehon sijasta meidän älypuhelimissa. Kuten Harbisson korostaa myös, näemme maailman ja saada tietoa avulla aistimme. Jos laajennamme aistimme, me laajentaa tietämystämme.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha