Ensimmäisenä maailmanlaajuisena Kids muotiviikoilla Lontoossa

Aukusti Eronen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc


Ne meistä, jotka eivät voi vastustaa Best-Dressed lista tietää, että julkkis lapset antavat heidän vanhempansa ajaa heidän rahaa, kun se tulee asettaa katsoa yhdessä. Kingston ja Zuma Rossdale ovat täydentäneet mini-rokkari-chic, kun taas Jessica Alba tytär Honor on vaivatonta naisellisuus kaikki vallassa. Vuoden iässä 6, Suri Cruise on jo käynyt läpi tyyli muodonmuutos kissanpentu korkokengät ja Prada entistä ikänsä kaupunki tyttö fiilis, ja koko Beckham klaani ovat omaa luokkaansa.

Tässä mielessä, brittiläisen lasten vaatteet e-tailer AlexandAlexa.com on ottanut mini-me tyyli seuraavalle tasolle sponsoroimalla ensimmäinen Global Kids muotiviikoilla Lontoossa 18-20 03. Tämä innovatiivinen ja upean hauska tapahtuma "juhlistaa miten tämä asiantuntija luokka on menestynyt ja kehittynyt viimeisten viiden vuoden aikana" ja kiitotien osoittaa sekä vakiintuneiden ja nousevien suunnittelijoiden. Osallistujat ovat myös Little Marc Jacobs, Chloé, Junior Gaultier, Supertrash, Wildfox Lapset, ja Tommy Hilfiger. Tulot elävän yleisön muotinäytös lahjoitetaan Kids Company, hyväntekeväisyysjärjestö, joka tarjoaa emotionaalista ja koulutuksen tukeminen kantakaupungin lapsille.

Tämä ainutlaatuinen tapahtuma antaa äiti tyyli mavens kokea leikkisä ylellisyyttä lasten vaatteiden, löytää uusia tarroja, ja nähdä lasten linjat oman suosikki suunnittelijat. Mukana on myös esityksiä ja paljon lapsi-keskeinen toimintaa pitää pienokaiset viihdyttivät. Vaikka et voi ottaa viime hetken huviretki Lontooseen, pysy kuulolla seuranta vids. Saatat innostua käynnistää Kids muotiviikoilla oman kaupungin!

Tässä vilautus tulevan vetovoima.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha